צדקתם !!!!!

ASI Z

New member
צדקתם !!!!! ../images/Emo131.gif

היום טסתי בתבור ,טירמלתי יופי ,ובאמת שיניתי כיוון והשתדלתי להיות עדין מאד עם הגלשן , זה היה פשוט כייף ,הרגשתי שאני יכול פשוט לטוס יותר זמן מתמיד ... והגלשן באמת מגיב . רק ש.... מכול הסיבובים בתרמיקות חטפתי בחילות .

ASI Z

New member
ולחברה שצחקו מאחור (שומעים בווידאו)

תרגעו, אני בסך הכל מתלמד , אני לא עם ניסיון כמו שלכם ואני בטוח שגם אתם לא התחלתם כמומחים גדולים ...

natyh

New member
רק שתדע

הסרט שלך מאד עזר לי היום המחשת לי הרבה דברים ומצאתי עצמי מישם אותם , אז בקיצור תמשיך עם הסרטים הם כלי לימודי מעולה בלי חשש. ואני חייב להגיד שאני מוריד את הכובע בפניך על האומץ לשתף..

חגי

New member
הדרך הטובה ביותר ללמד

היא לתחקר את הטיסות- דבר שהוא נוהל קבוע בחה"א בלי קשר להצלחה או אי הצלחת המשימה. לכן אין בכך שום אומץ לב , זוהי פשוט הגישה הנכונה כדי להתקדם. מעבר למה שכתבתי בעבר אני שמח לאמר שאסי מרשה לעצמו גם להתקשר אלי ולהבין את הערותי באופן רחב יותר. התחקור ושיתוף האחרים מאפשר זיהוי טעויות שגרתיות שמבצען לא מודע להן, מאפשר לימוד אחרים ופותח לעיתים דיון (מה שנקרא ויכוח) בין יודעי הדבר. ברמה התחרותית התחקור הטוב ביותר מתאפשר כיום הודות לטרקים שניתן להוריד מה GPS ופרסומם באופן פומבי. הדבר נעשה בעבר (לצערי רק אני נקטתי עמדה ודעה ) וכיום נראה שאין מי שיתחקר ליגות ...האמת שאפילו סיכום קצר של מה שקרה לא ניתן למצא פה וחבל.

למעלה