צדקתי! אף שמאלני לא ירים את הכפפה

resh0

New member
צדקתי! אף שמאלני לא ירים את הכפפה

לכן אנסה שוב: יסלחו לי ידידי משתתפי הפורום על-כך שלא התעמקתי בכל הידיעה, אבל די היה במבט אחד חטוף בשער העיתון ידיעות אחרונות כדי לקרוא את דבריו של זה המאופסן עמוק בתוך המדף הגבוה ביותר במחסן המעופש והנידח ביותר דל ההסטוריה של עם ישראל, הרי הוא הסכיזופרן הסדרתי - מר אהוד ברק. הסכיזופרן הסדרתי טוען כי עראפת הונה אותנו לאורך שנים ולדעתו אין סיכוי שייחתם הסכם שלום כל עוד הוא בחיים. יתכן והשקט התקשורתי שגזר על עצמו מאז התבוסה עשה עימו חסד!!! כנראה וירד מספר ההתקפים הסכיזופרנים והצטרף גם הוא אל התנועה הגדולה של המתפכחים מההתמכרות אל הטיפה המרה של התבוסתנות. אבל ישנן שאלות שלדעתי רק תומך שמאל יכול לנסות לענות עליהן! זאת היות ואם יישאל שאלות אלו תומך ימין, וודאי שייחס את התופעה התמוהה אל בעיה נפשית כלשהיא. אם לא כך, אז בוודאי שתומכי השמאל ימצאו תשובות ענייניות. לאלו השאלות: 1. מתי הבין ברק כי עראפת נוהג בנו מעשי הונאה? האם לפני שהתמנה לראשות הממשלה? (כולה שנתיים עברו). האם לאחר מינויו? האם בעת שהציעה להכנע טוטאלית לדרישות הטרוריסט? במילים אחרות: מהו התאריך המדוייק בו הבין ברק כי עראפת נהג בנו מעשי הונאה למשך שנים? 2. לאחר שהצלחנו להבין את התאריך במדוייק, מדוע נהג כפי שנהג מאז אותו התאריך ומדוע נזכר להגיד דברים אלו רק עכשיו? 3. מהו הארוע שהביא את אהוד ברק להחליט באופן ברור כי אכן עראפת נוהג בנו מעשי הונאה לאורך שנים? מדוע אין מאורע זה משכנע גם את שארית המכורים לתבוסתנות, כי אין טעם בהסכם עם עראפת? (למשל שמעון פרס) אני מקווה שתומכי השמאל ירימו את הכפפה וינסו לפרשן ולענות על השאלות. באותה ההזדמנות הרשו לי לברך את מר אהוד ברק על ההצטרפות וה``נחיתה`` על הקרקע, גם אם היתה היא מעט כואבת.

שרוף

New member
הם לא ירימו את הכפפה מקסימום

הם יקחו עוד שכטה וימשיכו לחלום. אבל אני כשמאלני לשעבר אנסה לענות לך על השאלות. אני חושב שאהוד ברק ידע כבר מזמן שעראפת שקרן סידרתי הרי הוא כרמטכל המליץ לרבין לדחות את הסכם אוסלו ולהפנות עורף לפרס ביילין שריד ושאר אדריכלי אוסלו. שתי טענות חשובות היו לברק כרמטכל נגד ההסכם,הראשונה הייתה ואני מצטט אותו ``הסכם אוסלו מלא חורים והוא אינו נותן שום בטחון`` השניה עראפת לא הוכיח עד היום שהוא מכבד הסכמים עם אחיו הערבים תשמע מה הם אומרים עליו ואין ערובות מספיק לסמוך עליו. שאלת השאלות מדוע ברק שינה את מדיניותו כשעלה לשלטון התשובה היא שהוא נסחט עיי פרס ביילין שריד ושאר הבוגדים שנסחטים עד היום הזה עיי עראפת. עראפת מחזיק את כל הממסד הישראלי בביצים יש לו חומר פלילי עליהם ועל הפשעים שביצעו נגד אזרחי ישראל הפשעים הפיננסיים ומיליוני הדולרים ששולמו לעראפת כדי להפסיק הטירור ולשבת לשולחן.

למעלה