צדקה

צדקה

שלום לכולכם אני אוהדת ומצביעה שינוי ותיקה וגרה בנס ציונה. אני גם פעילה באירגון חברתי ואני עוסקת בצדקה: אוספת מזון מאולמות חתונה, בגדים, ומחלקת לנזקקים. המצב האבסורדי שאף אחד לא עוזר לי חוץ מחב"ד. יוצא המצב השגעון שבו אני משתפת פעולה עם השטריימלים האלה.
אומנם הגעתי איתם להסכם שלפיו אני לא מחלקת לחרידים אם סיבת העוני שלהם בגלל שלא עובדים. אבל מביך אותי המצב הזה שאני נותנת או מקבלת אוכל עם חב"ד. אני חשבתי להכין מדבקה על החבילות שלי ולכתוב משהו בסגנון: "בברכה לאזרח ממפלגת שינוי" מה דעתכם? תודה מראש קלרה נס ציונה

FuxPavel

New member
לדעתי...

בדיוק כמו שחב"ד אינה מפלגה או גוף פוליטי כך אין צורך לעשות פוליטיזציה לעניין...אבל את יכולה לנסח מדבקה שמראה שזאת תרומה מחילונים או משהו בסגנון...ושלא רק חבד צדיקים

snift

New member
מדוע מביך אותך שאלו שעוזרים לך

הם אנשי חב"ד? ה"שטריימלים האלו"? נראה שאת העזרה שלהם את מוכנה לקבל, כל עוד ניתן לנצל אותם למטרותיך שלך הם בסדר?

סליחה אנשי חב"ד ואני

עובדים בשיתוף פעולה. זה מביך אותי, מה לי ולהם? לכן חילקתי את נס ציונה לשתיים כאשר אני הודעתי שאני לא מחלקת לחרידים אם הם לא עובדים ולא משרתים. אני מקבלת לפעמים המון פירות ומעבירה להם והם מעבירים לי מזון לא מספיק כשר בעיינהם.

izzyr

New member
לקלרה היחידה...

אני מתנדב בארגון הל"ל, וכל המתנדבים והתורמים ואלו שנותנים לנו כל מה שצריך הם חופשים לחלוטין. חרדים אינם אנשים רעים, יש לנו ביקורת על חלק מהתיחסותם אלינו ואל החברה, אך הם אינם אנשים רעים. אני לא יודע למה לא עוזרים לך אנשים שאינם חרדים, אך אני מציע שתפני לארגונים לא דתיים אם את רוצה שהם גם יעזרו לך בנס ציונה, כמו הצופים, וכדומה. שיהיה לך הרבה בהצלחה

אני בדרך

כלל לא נוהג להעיר על שגיאות כתיב אבל ... לאחר שקראתי כמה קשקושים את כותבת בלי קשר לשגיאות אני חייב לומר לך שאת מביישת את עצמך ואת המפלגה שאת משתייכת אליה.. עשי לעצמך 2 טובות: א. לימדי קרוא וכתוב ב. שנאת חרדים לא תקנה לך פופולריות

אשרת

New member
הערה.

האם חשבת שאולי הגברת היא דיסלקטית או עולה חדשה? מאיפה החוצפה להעיר לה על כך? אתה רוצה שנתחיל להעיר לכל אחד שיש לו שגיאות כתיב ושגיאות דקדוק , ננזוף בו ונעמיד אותו בפינה? אגב, חרדי אשר קורא לי אנטישמית ונאצית רק משום שאני מותחת עליו ביקורת ולא מתאים לי יותר לממן אותו - זכה ביושר לשנאה שלי.

למעלה