צדף על עוגה

ilanouch

New member
צדף על עוגה

שלום לכולם! יש לי שאלה הכנתי מבצק סוכר צדף בגודל בינוני זה יחסית כבד ורצי לדעת עכשיו איך אני מעמידה את הצדף העליון שצריך להיות פתוח על העוגה ? אולי קייסמים או שיפוד לנסות להכניס בצדדים של הצדף כך שיעמוד טוב ולא יפול תעזרו לי אני ממש לא יודעת תודה רבה ושבת שלום לכולם
 

nililimor

New member
כעקרון אם את רוצה להעמיד אלמנט מסויים את

מתייחסת אליו כמו אל דמות. לפני הייבוש את נועצת בו שיפוד שיהיה לכל עומק העוגה ואז כשהוא מתייבש את יכולה לנעוץ אותו בעוגה. אם תנסי עכשיו לנעוץ בו שיפוד (כשהוא יבש הכוונה) נראה לי שייווצרו סדקים - אבל שווה לנסות לא?
 

ilanouch

New member
ניסיתי ובאמת נישבר וניסדק אז הכנתי חדש ושמתי

שיפודים וברוך ה' עבר בשלום
 

nililimor

New member
יופי - תלמידה טובה


 
למעלה