צדיק של תשוקה

נינגה600

New member
צדיק של תשוקה

עדיין אותה פנטזיה שהיא מזמינה אותי לדירה שלה ובאה נמצאת דינה השותפה שחזרה בשאלה לא מזמין ורוצה לגלות את הנאות העולם לאחר שיחה על מה שיש לנו בלי חסד אנחנו מתקרבי לאט לאט והיא מספרת לי מה החמיצה ורוצה לעשות והיא לא מאהססת לקרוא לשותפה הפחות שמרנית ולטעום משני טעמי הפירות וכל זאת רק ממחסור של 24 שנות בתולות מהנאה אני כמובן חייב לשתף פעולה כי בסך הכל הבחורה מסכנה וסקרנית אז מי אני שיגמול אותה מהנאה לכן אני ילך בעקבותיה ואף יעזור לה להנות מכך נותן לה לעשות בי כרצונה עד שלפתע אני חש שאין בגדי כיסוי על אף אחד מגופינו וכל זאת קרה בזרימה איטית אני חש נעימות מהמגע שלה שכה חש במחסור הבחורה פשוט היתנ חייהת להיתפרק ולא ידעה סובע חייב אני לשפר לה את ההנאה אז אני נותן לה לנוח ומהנג את נשמתה עד שכרון חושיה ואני חש באנרגיות שלה צוקעת מאושר רק שלא אפסיק כל גופה רוטט מהנאה כל זאת ואני לא לבד כי אנחנו שלושה כאשר לכל אחד תפקיד מהנג-מתענג-מהנד כך במחזוריות שלא יפסק ההנאה במעגל אקטאזה אני חש את העוצמה של הדבר ורק שלא יגמר מעגל האושר הזה חייב להמשך כי הן סומחות אלי שאני יחזיק מעמד עוד סיבוב לפחות ואני יודע שאין לי את הכוח לרב עוצמתיות שכזאת לשתי נשים שלא ידוע שובע רק חייב לנסות לפחות כי זאת חובתי לנסות אני פה לבד והם כבר בעניני האושר שומעות אותי נגבר ולא יכול יותר כי פורקני מהאושר קרב ולא יכול לדחותו רק תני לי עוד צאנ'ס אך חבל שאני לא בכושר חושב לעצמי והן לא מאמינות שאני אנושי וכי לא יכלו לעמוד בקצב שלי כי רק חשבתי שלא עמדתי בקצב ואני רק ניסיתי לא לאכזב ולבסוף הגזמתי ואחרי הכל אני רק גבר שקיבל כוחות של אל לספק הנאה שכזאת למי שבאמת מגיע.............המשך יבוא ......וכן זה עוד יתגשם

bugbuster

New member
היי היי הייי, נינג'ה, אתה בחמישי?

עלית על האופנוע בטיסה? לאט. תרווח שורות, ואכן שגיאות אללה'היסטור, אבל כתיבה יפה. מתוזזת. הצדיק בדורו, יפהההה. פחחחחחחחח
אז תוריד מהלך, לפחות בפתיחה, כתוב ואחרי כן עשה הגהה,
וכן, ברוך הבא.

למעלה