צבע

polan

New member
צבע

אביבה חמודה, תודה על תשובתך הזריזה והענינית- ובכן כידוע לך, נגררים, עם העבודות האלו, וגירשתי את יושבי הבית החוצה ונגררתי לסלון, קירות דרום, וצפון בסלון -איזה צבע? במטבח -מערב איזה צ...... חן חן לך "במקום שנמצאת אהבה-יש גם עושר והצלחה"

בוקר טוב polan

"איזה צבע" הכוונה לקירות?לריהוט? השאלה היא לא רק איזה קירות יש בסלון או בכל מקום אחר זה גם תלוי היכן ממקום כל חדר יחסית למרכז הבית... איזה חומרים וצורות יש בחדר שבו מדובר... זה בסדר לצבוע ככה הכל, זה מחדש ומרענן, אבל לא הייתי קוראת לזה פאנג שואי, מכיוון שהצבעים קשורים גם לכל מה שנמצא בבית... יש סלון שרוצים לשבת בו לנוח, יש סלון שמארחים בו הרבה, יש סלון שסוגרים בו עסקאות, יש סלון שמשמש גם כמקום לימוד וקריאה ויש סלום שעושים בו גם וגם...והכי חשוב... זה קשור לדיירי הבית, ולכל הבית מציעה לך לא לשנות דברים משמעותיים על פי המלצה באינטרנט. (נדמה לי שכבר דיברנו על זה...) מהמקום שאני נמצאת מאוד קשה לדעת מה נמצא בבית שלך, ולהמליץ לך ככה על "סלון" או "מטבח" או כל דבר אחר. גם כשיש שרטוט זה עדיין לא יעוץ ממש מכייוון שאי אפשר לעשות פנג שואי בלי לראות בעיניים. העייניים של מי שגר בבית, "רגילות" למה שיש... אני חושבת שכדאי לחשוב לך שוב לפני... יום נעים

למעלה