צבע שטיח לחדר שינה

ממוצקה

New member
צבע שטיח לחדר שינה

שלום לכולם, במסגרת ארגון מחדש של החדר שינה אני מוסיפה שטיח- השאלה איזה צבע: בורדו, חאקי או ירוק במבוק. אשמח גם לשמוע עצות נוספות חשובות- גם למציאת בן זוג. שיהיה יום טוב

דנה A

New member
צבע שטיח

שלום לך וברוכה הבאה לפורום, באיזה גודל של שטיח מדובר, האם שטיח גדול לכל החדר או שטיחון קטן? הצבעים המומלצים לחדרי שינה הנם צבעים רכים, חמימים, "יינים". את יכולה לקרוא באתר שלי טיפים כלליים מן הפנג שואי בנושא זוגיות אילו שינויים נוספים ערכת בחדרך? דנה

ממוצקה

New member
תודה ותוספת...

השטיח יהיה גדול, לא כל החדר אבל יכסה שטח. אני מתלבטת בין חאקי כהה לירוק כהה או ירוק בהיר. בעקרון כרגע חשבתי להחליף בין שני חדרי הבית- האחד הוא עם יותר חלונות, יש בו יותר אור וזרימה של אנרגיה, והשני שהוא כיום חדר השינה עם חלונות אבל יותר חשוך אך גם מרווח יותר. כרגע אני חושבת להחליף ולבדוק. בנוסף אני מורידה את רגלי המיטה, רוצה לישון נמוך יותר, קרוב יותר לאדמה. תודה מראש ויום טוב.

דנה A

New member
שינויים

נשמע שאת חושבת על כמה שינויים, מבחינת הצבעים, הירוק פחות מתאים לחדר שינה, והרצוי הוא לכיוון צבעים חמימים יותר. בתגובה לשאלתה של יומטוב כתבתי גם על נושא בחירת צבעים, את מוזמנת להמשיך ולקרוא גם שם. תעדכני אותנו בשינויים, דנה

ממוצקה

New member
שוב תודה ועוד שאלה..

מה הכוונה צבע חמים יותר, כהה או בהיר? כרגע מתלבטת הין החאקי הכהה שיש בו חמימות לבין ירוק תפוח שהוא בהיר. שאלה נוספ תבאשר למיקום מיטה, האם כדאי להציב מיטה כשהמשענת על הקיר שבו פתח הדלת? תודה מראש ..

דנה A

New member
צבעים

צבעים חמים בספקטרום הצבעים הם הצהוב, כתום, אדום, ורוד. יש לך דוגמא לצבע החאקי הכהה? הגוונים הכהים של הצבעים הם יותר יינים והבהירים יאנגים. מבחינת נושא מיקום המיטה, זהו נושא מורכב שדורש בחינת הבית ומפתו, על מנת להציב את המיטה במיקום אשר תומך ומחזק בריאות, מע' יחסים, שלווה. ברמה ראשונית לא מומלץ למקם מיטה בקיר הדלת, אלא אם משתייך לסקטור החיובי ביותר בחדר. דנה

למעלה