צבע שחור בבצק סוכר אני צריכה להכין עוגת שח מט, האם הצבע השחור של וילטון יעשה את העבודה?
ג גלילי2 New member 16/6/04 #1 צבע שחור בבצק סוכר אני צריכה להכין עוגת שח מט, האם הצבע השחור של וילטון יעשה את העבודה?
ת תות בננה מלון New member 16/6/04 #2 אם תצבעי במכחול כמה שכבות בהתחלה יוצא די אפור, אבל נתתי לזה להתיבש והספתי שכבה על שכבה (בערך 3-4 שכבות.
אם תצבעי במכחול כמה שכבות בהתחלה יוצא די אפור, אבל נתתי לזה להתיבש והספתי שכבה על שכבה (בערך 3-4 שכבות.
ט טל של 4 New member 16/6/04 #4 את הקראטה עשיתי עם שחור תראי כאן זה קצת רטוב בצילום אבל כשהתיבש נראה שחור לגמרי
ט טל של 4 New member 16/6/04 #7 עשיתי רק שתי שכבות ודיללתי את הצבע ממש ממש טיפונת עם אלכוהול (לא מים) התיבש אחרי כמה שעות
ש שירי ל New member 16/6/04 #8 לצבוע עם מכחול ישירות על הבצק- בלי לדלל ובלי כלום. יוצא שחור אטום נפלא. לקחת בחשבון זמן ייבוש ארוך מאוד אפילו יותר מיום.
לצבוע עם מכחול ישירות על הבצק- בלי לדלל ובלי כלום. יוצא שחור אטום נפלא. לקחת בחשבון זמן ייבוש ארוך מאוד אפילו יותר מיום.
מ מיכלהירש New member 16/6/04 #11 גלילי, אני עשיתי עוגת שחמט, עונה לך גם פה הלוח - רידדתי בצק לבן וצבעתי את הריבועים השחורים חיילים - הכנתי את כולם לבנים וצבעתי בשחור - תני לזה לפחות יום ייבוש
גלילי, אני עשיתי עוגת שחמט, עונה לך גם פה הלוח - רידדתי בצק לבן וצבעתי את הריבועים השחורים חיילים - הכנתי את כולם לבנים וצבעתי בשחור - תני לזה לפחות יום ייבוש