צבע רכב

צבע רכב

מישהי תבעה אותנו על כך שאשתי פגעה/שרטה את הרכב שלה בחניית הרכבת. אני יודע בוודאות שאשתי לא פגעה ושמה לב לכך (שאם כן היא הייתה מתקשרת אלי באותו הרגע, אך יתכן שפגעה מבלי לשים לב בנסיון להחנות)
בצילומים שהיא שלחה לנו לפני חצי שנה לא נראה צבע מהרכב שלנו (לרכב שלנו צבע כחול מטאלי שהוא די נדיר) על הפגיעות ברכב שלה.
לפני כמה ימים היא שלחה לנו תמונות נוספות (מקרוב וברזולוציה גבוהה יותר) שבהן כן נראה שיש שאריות צבע מהרכב שלנו על הפגיעות ברכב שלה.
נסענו יחד למוסך שלה (שם גם ראיתי בעייני את כתמי הצבע על הפגיעות), הפחח שם מיד קבע שהצבע הוא של הרכב שלי ושהתיקון יעלה 1000 ש"ח.
החלטתי לקחת אותו גם לפחח במוסך שלי.
כשנפגשנו אצל הפחח במוסך שלי כעבור מספר ימים היה נראה לי שיש על הפגיעות פחות צבע כמו של הרכב שלי על הרכב שלה מאשר היה לפני מספר ימים.
כשהפחח בדק את הרכב הוא נתן הצעת מחיר של כ 800 ש"ח, הוא לא הסכים לחוות את דעתו (באופן עקרוני, זה לא תפקידו) אם זה הצבע של הרכב שלי.
הבנתי שכנראה אצטרך לשלם על הנזק השאלה רק כמה.
נסענו לפחח במוסך שלה , קוותי שהוא ישווה את המחיר ואסגור איתו, אך הוא לא הסכים לרדת מהמחיר והגישה שלו באופן כללי הייתה בעייתית בעייני.
אמרתי לתובעת שאחזיר לה תשובה, וחזרתי לפחח במוסך שלי לשאול אותו לגבי כך שנראה לי שהצבע על הפגיעה ברכב שלה נעלם קצת לפי דעתי תוך כמה ימים, ומה הוא ממליץ לי לעשות.
כשדיברתי איתו הוא אמר לי הפעם שהצבע של הרכב שלי הוא לקה והוא בכלל לא אמור היה להישאר על הרכב הנפגע.
האם הפחח שלי צודק?
מה אתם ממליצים לעשות?
תודה.

selalerer

New member
איזה ראיות יש לה שזה בכלל אתם?

היא ראתה את זה קורה ורשמה את המספר?
חניתם לידה וכשהיא הגיעה לרכב הבינה שזה מהרכב שלכם?
יש פגיעות מתאימות על הרכב שלכם?
&nbsp
נראה שיש לך בכלל ספק שאתם עשיתם את הנזק. אם כן, למה אתה משלם על זה?

תשובה

היא לא ראתה כמובן וגם לא ביקשה צילומים מהרכבת.
יש צבע של הרכב שלי (צבע כחול מטאלי שהוא די נדיר) על הפגיעות ברכב שלה.
הרכב שלי מלא בפגיעות ושריטות ישנות מכל הסוגים.
סוכן הביטוח שלי אמר שהתמונות החדשות (עם הצבע שלי על הפגיעות) לא משחקות לטובתנו והמילץ לי לשלם על התיקון.
השורה התחתונה היא האם הפחח צודק שצבע לקה כמו של הרכב שלי בכלל לא אמור להשאיר סימני צבע על הרכב הנפגע.
תודה.

למעלה