צבע מגנטי

אורלי99

New member
בשנקין פינת מלצ´ט בת"א

יש חנות בשם מגנטים. עד כמה שידוע לי אפשר לצבוע על עץ וקיר. לא יודעת לגבי מתכת ופלסטיק.... תשאלי בחנות

av_i_va

New member
מעניין מי אמר? לא ראיתי../images/Emo140.gif

קניתי את הצבע לפני כחודשיים שילמתי קרוב ל 70 ש"ח ההתלהבות היתה גדולה. מה שבטוח שהנסיון היחיד הזה הספיק לי.

lilachh

New member
כן אבל ל-100 מ"ל - גם אני רוצה

לקנות לנסות - בהזדמנות כשאני אהיה בסביבה.

av_i_va

New member
לא הבנתי את ההערה?../images/Emo140.gif

את קונה קופסא בגודל של ליטר. בתחתית הקופסא יש חומר - בערך 100 מ"ל. את החומר מערבבים בצבע אקרילי לבן וזה עולה קרוב ל 70 ש"ח (64 אם אני לא טועה)

lilachh

New member
גלגולית כתבה פה אתמול שהיא קנתה

קופסא של 100 מ"ל ב-29 ש"ח.

אלו שני דברים שונים לחלוטין

קיים תוסף מגנטי לצבע עליו אביבה דיברה ואכן הוא עולה כ-70 שקלים לקופסא של ליטר ,כשבפועל החומר שבפנים הוא 100 מ"ל ואליו מוסיפים צבע אקרילי כאוות נפשכם וצובעים, מה שאני קניתי זה צבע מגנטי שקיים בשני גוונים אפור ושחור כאשר השחור משמש גם כלוח גירים, הצבע כבר מוכן לא מוסיפים לו כלום, אבל ניתן לצבוע ולצייר עליו בצבעים אקריליים לאחר הייבוש, ואכן הוא עולה ל100 מ"ל 29 שקלים. תכלס אין לי מושג מה יותר טוב, והאם אלו באמת חומרים שונים או שרק מציגים אותם כך. גילגולית.

lilachh

New member
אז לא ממש הבנתי מה ההבדל בין

שניהם הרי גם מה שאביבה קנתה זה צבע מגנטי וגם מה ששלך זה צבע מגנטי - אולי ההבדל ששלה זה תוסף שמערבבים עם צבע ושלך זה כבר מוכן...בכל אופן - לדעתי אני אקנה את מה שאת קנית - יותר שימושי עבורי. אגב - ידוע לך אם יש את זה בעוד חנויות או רק בחנות הזאת של המגנטים.

כן לילך אביבה

קנתה תוסף מגנטי ואני צבע. קניתי בחוט השני בכפר סבא, לא הייתי בחנות בתל אביב (עדיין). גילגולית.

lilachh

New member
אוקי תודה - מישהי יודעת אם יש את זה

בפנאי לי ליד עזריאלי?

למעלה