צבע לשיער

ליהי2512

New member
צבע לשיער

שלום צבע שיערי הטבעי הינו חום כהה בכדי לקבל גוון בהיר נטול כתום מה שקיים בפיגמנט שלי,סוכן של צבע שיער מקצועי ייעץ לי לצבוע עם הגוון האפור של
שוורצקוף מספר 9.5-111 וחמצן חצי 9% חצי 6% איזה גוון יתקבל נשמע לך בסדר? אני פוחדת

היי

ליהי היי מבינה את בעייתך אני לא חושבת ששום ספר מקצועי ייתן לך תשובה מדוייקת לנוכח הפרטים שנתת על מנת לעזור לך עלייך להגיע למספרה שם ייראו את שיערך ואת טיבו כי ייתכן שזה בכלל בלתי אפשרי במידה והוא צבוע בהתבסס על הנוסחה שצבע אינו מבהיר צבע את יכולה להגיע אליי למספרה ונראה מה אפשר לעשות או לכל ספר אחר במידה ותחליטי הנייד שלי הוא 0504388868

ליהי2512

New member
תודה על העזרה אני יבהיר את השאלה

הכוונה לצבוע שיער טבעי חום כהה ,כל הבעיה היא בכדי לא לקבל גוון כתמתם שקיים אצלי פיגמנט כזה,ידיד ספר בחו"ל ייעץ לי לצבוע ב8/1 ו9/1 עם חמצן 6% ו40 דקות
אני פשוט מבולבלת כל אחד אומר משהו אחר וזה לא כזה מסובך אני פשוט מעוניינת בגוון נקי ללא פיגמנט כתום

ראית את הצבע שאת הולכת לצבוע איתו??

הגוון הזה נראה בצבע של שקל(כן המטבע)... ראי הוזהרת...

היי

היי מה שהומלץ לך הוא בסדר אבל קחי בחשבון שזה רק על סמך מה שאת אומרת יש אפשרות שהצבע עדיין לא ייצא 100%אחיד זה תלוי בכל מיני דברים נוספים שנית כל יש אפשרות שעדיין ייצא לך טיפה כתמתם שתוכלי לנטרל או בעזרת פיזור של מספר גוונים בהירים על השיער או בעזרת שמפו סילבר של שוורצקופף עדיין מומלץ להתייעץ עם ספר שיבדוק את שיערך וימליץ מקצועית והכי חשוב לצבוע קודם כל את הקצוות ורק לאחר מכן את השורש בכמות אחידה של צבע ולהמתין 35 דק׳ בהצלחה

ליהי2512

New member
תודה לך אמבאר עוד שאלה

התכוונת שההמלצה של 8/1 ו9/1 טובה או על 9.5-111 של שוורצקוף?יש לך המלצה על מספר צבע בכדי שיצא כמה שפחות כתמתם או בכלל לא?

היי שוב

בעיקרון שניהם יצאו פחות או יותר אותו הדבר אני ממליצה יותר על השילוב של 9.1 ו8.1 בצורת מריחה שאמרתי לך קודם בהצלחה :)

למעלה