צבע לשיער panic manic

My Allegro

New member
צבע לשיער panic manic

שלום, אני מחפשת צבע לשיער שכמובן לא נוסה על בעלי חיים. השתמשתי תקופה ארוכה בnaturatint, אבל הוא לא עמיד; נשטף בחפיפות ,תוך שבועיים . בעבר קראתי על panic manic, מתוצרת ארה"ב. מישהו ניסה אותו? הייתם מרוצים? הוא עמיד? מכסה שיער לבן (מועט)? אפשר לקנות אותו במשלוח מחו"ל. כמה זמן קיבלתם אותו לאחר ההזמנה?

יוספה 51

New member
יש את נטורל פורמולה, לדעתי , שאני קונה

ומשתמשת (מקווה שלא מתבלבלת בשם). והוא כמו כל הצבעים ה'לא טבעיים', רק שלא נוסה על בעלי חיים. מכסה שיער לבן. יש ב'חצי חינם'.

My Allegro

New member
לא מצאתי את המוצר הזה כבר שנתיים

ראיתי רק שמפו מהתוצרת שלהם. איפה החנות "חצי חינם"?

יוספה 51

New member
יש שני סניפים בראשון וראיתי שיש גם

בהוד השרון, פתח תקוה, חולון . בעקרון מחירים לא רעים והקלה רצינית לגבי צבע שיער, כי בסופר-פארם אין..

My Allegro

New member
תודה,

מוזר שאין בסופר פארם, כי שם מוכרים מוצרים אחרים של חברה זו: שמפו, מרכך וכו'.

איזה גוון את מחפשת?

צבעים טבעיים וקבועים יש לנטורל פורמולה וביוטיקייר (ניסיתי את הצבעים החדשים של ביוטיקייר ללא אמוניה וללא חמצן ואני מרוצה).
בעדן טבע מרקט יש בנוסף ל naturatint את החברה herbatint אבל לא ניסיתי את הצבעים שלהם.

למאניק פאניק יש צבעים לא טבעיים, כל הכחולים ורודים ירוקים למיניהם, אבל אלו צבעים לא קבועים- הם נשטפים ודוהים מעט עם כל חפיפה.
גם הצבעים הלא קבועים של Special Effects לא נוסו על בעלי חיים.

My Allegro

New member
תודה, אני מחפשת אדמדם,

גוון טבעי, לא צבעים פסיכודליים כמו של מאניק פאניק, אם כי יש להם גם צבעים טבעיים וסולידיים. המוצרים של הרבטינט לא יותר טובים משל נטורטינט, ומניסיוני, עוד פחות. איפה אפשר להשיג את הצבעים של "special effects"? תודה.

הצבעים של special effects פסיכודליים.

גם אותם אפשר להזמין מהאינטרנט.

אם את לא מוצאת את הצבעים של נטורל פורמולה (אני מצאתי בבאר שבע אם זה עוזר לך) אני מציעה את ביוטיקייר.
האדום הבוהק שלהם לא עובד, אבל אני מרוצה מהצבעים החדשים שלהם (אלו שהם ללא אמוניה) ויש בינהם גם גוון חום אדמדם אם אני לא טועה.

My Allegro

New member
נזכרתי שנכנסתי מזמן לחנות הזאת

וראיתי שהצבעים שהיו אז מתוצרת סין, ללא אזכור של היעדר ניסויים בבעלי"ח. את אומרת שיש להם צבעים חדשים. מן הסתם מצוין עליהם שלא נוסו על בעלי"ח? תודה.

בטוח שלא נכנסת לחנות "WOW" ?

כי את וואו אני מחרימה, ובאמת על אף מוצר שלהם לא כתוב משהו על ניסויים ואין סמל ארנב.

שאלתי נציגת שירות לקוחות של ביוטיקייר את השאלות שאני שואלת כדי לברר אם החברה באמת נטולות אכזריות ונעניתי על כל השאלות. והתברר לי שהם לא בודקים את המוצרים המוגמרים וגם לא את המרכיבים על בע"ח.
מוצרים שמיוצרים בסין לא בהכרח נבדקים על בע"ח, רק אם הם משווקים בסין, וביוטיקייר לא משווקים בסין.

My Allegro

New member
לא, נכנסתי ל-beauty care

לא זכר לי שיש חנות של WOW באזור. אנסה לחפש צבע מתאים. נמאס לי שאחרי שבועיים צבע לא זול נשטף.

למעלה