צבע לכרטיסי ביקור

פיגיוון

New member
צבע לכרטיסי ביקור

היי רציתי לדעת עם יש משמעות לצבע בכרטיס ביקור. אני גרפיקאית ואני רוצה להכין לי כרטיסי ביקור באיזה צבע להשתמש

לכל דבר יש משמעות

החל בצורת הכרטיס, צבעו, כיווניו, הטכסט, צורך הפונטים התמונות וכו'.שימוש בצבעים והצורות יהיה קשור לאופי העיסוק, טעמו והעדפתיו של המבקש. בקיצור צריך להיות יותר ספציפיים. אין הנחיות כלליות לכרטיסי ביקור אחרת, כולם היו נראים אותו הדבר. אני תמיד משתמשת בצבע האדום במינונים שונים כדי"להניע" את האנרגיה.

פיגיוון

New member
צבעים

תודה על התגובה המהירה.בהמשך לתגובתך רציתי לשאול האם לצבעים ע"ג נייר יש את אותם המשמעויות כמו צבע על הקיר או בגד שלובשים. האם את יכולה לרשום בקצרה איזה צבעים הם נחשבים לטובים ואלה פחות או אולי להפנות אותי לאתר או ספרות כתובה בנושא. תודה

צבע הוא צבע באשר הוא נמצא

בגדים, עפרונות, קירות, תיקים ארונות וההההכל. אין צבעים "טובים" או לא. כל צבע אמור להתאים לאדם שנמצא בסביבתו, לאוירה שרצויה במקום זה, למטרות הרצויות ועוד. ספרות בנושא אינה רבה, בנושא הצבעים. ככל שתתעמקי בנושא תראי שיש הבה גישות, חל מהאינדיאנים וכלה במודרניזם או סינים. ארק לאחר מכן תוכלי להעדיף את מה שמתאים לך... (ככה, בשקט, נסי לעשות עם עצמך משחק קטן ולבחון את התחושות שלך לגבי צבעים, בלי מה ש"אומרים", רק התחושה...)

למעלה