צבע לחרסינות

m a n d e

New member
צבע לחרסינות

אני יודעת שזה לא פיתרון קבע לאורך זמן, ושהצבע יורד וכו', אבל... כרגע אין ביכולותיי הכלכליות לשפץ את השירותים והמקלחת והייתי רוצה לשוות להם מראה קצת יותר נעים ומודרני (מדובר בחרסינו ורודות בגודל 15X15 מלפני 30 שנה...) האמבטיה לא מתנקה טוב, וכמה שלא מנקים הצבע תמיד עכור ולא לבן, האם יש צבע שאפשר לצבוע איתו? האם אפשר לגוון את הצבע? האם יש צבע שמיועד לצביעה על חרסינות? האם יש צורך לעשות משהו מקשר בכדי שהצבע יתפוס? האם ניתן לגוון סוג צבע כזה? ואם מישהו יודע על עלויות של הדברים האלו, אשמח מאוד מאוד לשמוע.

איציק100

New member
חידוש אמבטיה כ900 ש"ח ללא בלגאן

לכי לחנות "יצירות" תקני מדבקות /תבניות וכמה בקבוקוני אמייל ציבעוניים ותפעילי את הידיים בהצלחה

m a n d e

New member
תודה, אבל...

אין לי כרגע גם 900 ש"ח לחידוש. בנוסף, באיזה שהוא שלב, אהיה חייבת להחליף הכל כולל צנרת. עד אז, אני אמשוך ככה. אבל אני יודעת שיש צבע שניתן לצבוע בו אמבטיות וקרמיקה, (לא יודעת איך קוראים לו)רק שעד כמה שאני שמעתי, הוא לא מחזיק לאורך זמן, אבל זה מחיר שאני מוכנה לשלם (תרתי משמע) עד שייעשה שיפוץ רציני וכולל, כך שאשמח אם מישהו יודע איך קוראים לצבע הזה, כדי שאוכל ללכת לטמבוריות או להום סנטר מצויידת במידע בלי שינצלו את חוסר הידע שלי.

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.-18 ש"ח.

את רואה פירסומות בטלויזיה? הם מפרסמים חומר [נדמה לי סיליט] שמנקה את כל חדר האמבטייה ומחדש אותו.......... עד כמה זה רציני אני לא יודע........אבל שווה לנסות חומרי ניקויי שמסירים אבנית[אולי זה יעשה משהו למראה הכללי של חדר האמבטייה]. בהצלחה.....

אנטי קאלק של סנו-מסיר אבנית חלודה

וכל כתם. מצויין מומלץ בחום. הפרסומת ב-18 ש"ח מתיחסת איליו.

goldfish11

New member
לגבי צביעת חרסינות

קיים חומר מקשר של חברת "יעקבי" שנקרא פריימר 123 למרוח אותו בשתי שכבות דקות עם זמן ייבוש ביניהן. ניתן לצבוע עם רולר. אחרי שהפריימר יבש, ניתן לצבוע עליו בצבע סופרלק או פוליאור עם רולר. או לחילופין סופרקריל, שזה צבע על בסיס מים ועליו לכה "יאכט ורניש". נכון שמדובר בתהליך צביעה די ממושך אבל זה הכרחי כדי שהצבע יתפוס ולא ירד בקלות. בהצלחה.

m a n d e

New member
תודה, צבעתי כבר...

השתמשתי בצבע של טמבור "שכבה אחת ודי", שהוא גם מקשר וגם שכבה עליונה. הצבע מיועד במקור למתכת, אבל האיש ב"אייס" אמר שזה יתפוס גם על החרסינה.הרמתי גבה, אבל בגלל שעלה רק 60 ש"ח (לעומת 150 של צבע שיש ליעקבי). אמרתי - ננסה. ניסיתי וזה תופס מעולה, עמיד במים, לגמרי לא יורד, גם לא עם חומצה.

למעלה