צבע לחדר העבודה שלי

mor mor

New member
צבע לחדר העבודה שלי

היי , תאריך הלידה שלי 26.2.78 , יש לי חדר קטן בבית, שבו אני מציירת להנאתי,וכל הדברים האישיים שלי נמצאיים שם. רציתי לצבוע אותו באיזה צבע... התחלתי לצבוע את החלק התחתון של הקיר בצבע ווש כתום צהוב, כל החצי קיר התחתון מסביב לחדר, ואז אמרתי או לצבוע את שאר הקירות העליוניים בצבע אחר או כל החדר בצבע שונה. מה כדאי? והאם צבע ירוק מסטיק יתאים?

הנה כמה דברים

דבר ראשון, לא מומלץ לצבוע את חצי הקיר לרוחבו זה יוצר תחושה של "חיתוך" הגוף באמצע אפשר לצבוע כל קיר, בשלמותו בצעים שונים אם את רוצה בכך חשבי אם את רוצה סביבה צבעונית או שקטה מכייון שלפעמים כשאדם עוסק בעבודה עם צבעים, עבודה צבעונית, כדאי אולי למתן את סביבתו... אם את רוצה בכל זאת לצבוע את הקירות אז בצבעים שקטים ומרגיעים והנה כמה אפשרויות: וואש כתום, נעים משמח, ומתאים לך ירוק מנתה, יעורר עבודה יותר מואצת צהוב יאפשר מירכוז טוב תכלת ירגיע, ויאפשר ביטוי טוב יותר נסי לראות אם יכולה/רוצה לשלב שני צבעים כך תשיגי יותר אנרגיה לפני הכל הסתכלי על הסביבה שלך וראי איזה צבע כבר נמצא בה באופן שולט. אם יש צבע כזה... ואז החליטי מה את רוצה להוסיף... מקווה שהועלתי יום טוב

mor mor

New member
את מקסימה את רואה הצלחת לעלות

לי חיוך על הבוקר. תודה. העניין שאני מארחת את המשפחה של בעלי לעתיד שאיתו אני מתחתנת בעוד חודש, אחותו שהגיעה מחו"ל לחודשיים, אז קשה לי ליצור ולקבל אנרגיות מהבית, כי כאילו משהו עוצר את הזרימה...למרות שהם משפחה מקסימה... אני אחכה עוד חודש וחצי, ונראה לי שאצבע את כל החדר בצבע אחיד, ירוק נשמע ממש מעניין. תודה ושוב תודה

להעלות חיוך...../images/Emo13.gif

זה הפאנג שואי הכי טוב שיש תודה לך.... מזל טוב הרבה חיוכים...

למעלה