צבע לבית

יוגבר

New member
צבע לבית

הי אנחנו נכנסים לבית חדש במרץ בעזרת השם, ואני לא רוצה להשאיר את הבית בצבע סיד. אני רוצה לצבוע את כל הבית בצבע אחר שיהיה עדין וחדרי השינה בצע אחר עדין. מה אתם ממליצים לי? אני קיבלתי המלצה לצבוע את כל הבית בצבע האש וויט (HUSH WHITE) של טמבור שזה סוג של לבן אבל אחר. השאלה אם זה לא דבילי שאני אשקיע בצבע בבית שלמעשה הוא בסופו של דבר לבן. האם זה יראה אחרת בעין? ואם יש המלצה לצבע אחר שמומלץ לצבוע בו את הבית אני יותר מאשמח לשמוע.

fireman

New member
מדובר בבית שהוא בניה חדשה

שאתם הראשונים שנכנסים אליו? אם כן חכו קצת עם הצביעה, תנו לבית "להתיישב" לזוז את כל התזוזות שלו, ליצור את הסדקים היכן שבא לו ורק לאחר מכן לתקן ולצבוע בגוונים הרצויים לכם. זאת אגב אחת הסיבות מדוע ממליצים שלא לעשות שפכטל באופן מיידי בבית חדש. לגבי בחירת הצבע, עזוב את מה שהמליצו, לך על מה שאתה אוהב. בהצלחה.

יוגבר

New member
כן אבל..

דווקא לפני שאנחנו מכניסים את כל הרהיטים ולפני שאנו הולכים לגור שם חשבנו שזה יהיה יותר חכם לצבוע קודם. מאשר אחר כך.. מקסימום אם יצאו קצת סדקים אני נצבי את הפס אבל לא נצטרך לצבוע את כל הבית.[ מה אתה אומר?

fireman

New member
לצבוע את הבית אתה צריך לצבוע במילא

גם אני צבעתי את הבית לפני שנכנסתי אבל לא קישטתי אותו במגוון צבעי הקשת רק בשבוע האחרון התחלנו לצבוע את הבית בצבעים ואני התחלתי להחליק את הקירות בשפכטל לשמחתי הרבה לא צבעתי בגוונים ולא עשיתי שפכטל, הנזילות מהגג גרמו ללא מעט נזקים, עכשיו הכל תוקן, הכל יבש ועכשיו אפשר להמשיך הלאה.... הבית גם "נח" 9 חודשים.

בינא

Member
סדקים וצביעת בית חדש בגוון או לבן?

לכל בית חדש יש פרק זמן של "הסתגלות" או בלשון "העם"- הבית "מתישב" במקום. במהלך פרק הזמן הזה, בכל שיטת בניה נוצרים סדקים מסוגים שונים ומתגלות בעיות מסוגים שונים. חלקם נובעים מתזוזות הקרקע והיסודות בכיוונים שונים, חלקם משינויי מזג אוויר, חלקם מעבודה לא טובה או לא נכונה, תוך שימוש בחומרים לא מתאימים, יש סדקים של רעידות (אדמה,בום על-קולי,ברד כבד ורעמים,משאיות כבדות ועוד). אם תצבעו את כל המבנה בלבן אחיד ללא גוון, יקל עליכם לבצע את התיקונים (רצוי לאחר 12 חודשים) ולצבוע את התיקונים בלבן. רק לאחר מספר ודשים נוסף, לאחר שרואים שהסדקים אינם נוצרים מחדש, ניתן לבצע צביעה מגוונת של קירות נבחרים. סדקים שחוזרים ומופיעים באותו מקום, חשוב לבדוק את סיבתם ועד שלא מוצאים אותה מומלץ לא לבצע תיקון הסדיקה וסדקים חדשים שמופיעים במקומות בהם לא היו קודם, רצוי גם כן לבדוק מה הסיבה להופעתם כי אז זה כבר לא קשור ב"התישבות" של המבנה, אלא בבעיה אחרת הדורשת טיפול.

למעלה