צבע לארונות מטבח- עזרה בבקשה

zorra

New member
צבע לארונות מטבח- עזרה בבקשה

אז ככה:
היינו אתמול בסמל בפגישה לסגירת תכניות המטבח (מטבח כפרי-לייט, צביעה אטומה בתנור) לאחר המדידות ובחירת צבע. אני מחכה לזה כבר המון זמן וממש רציתי לבחור את הצבע האולטימטיבי בעיניי שהוא תכלת-אפרפר/תכלת מעושן/אפור תכלכל (כן, אני יודעת שלחלקכם כבר נמאס לשמוע על הצבע הזה...), אז עשיתי עבודת הכנה וחפרתי פה, בפורום המקסים הזה ומצאתי כל מיני גוונים מקסימים של טמבור ונירלט שחשבתי שמהם אבחר את המועדף עלי.
אבל מה מסתבר? שסמל עובדים רק עם צבעי du pont!
ואין להם בכלל מניפות של טמבור ונירלט... אז מפה התחלתי ממש להתבלבל...
בסוף בחרתי גוון תכלת-אפרפר (גוון N2 N193- שאפילו לא הצלחתי למצוא אותו במניפת צבעים באינטרנט- מצרפת תמונה) שאני ממש לא סגורה עליו, יש קטעים שהוא נראה לי תכלת מדי... בא לי לבטל הכל בסמל ולבחור מישהו אחר שיעשה לי את המטבח בצבע שאני רוצה ולא מתוך אילוץ.
ובגלל שאני לא סגורה על הצבע אז כמובן שאני לא סגורה על שום דבר אחר-שיש, משטח בוצ׳ר וכו׳.
אשמח לשמוע מה דעתכם על הצבע ועל השילובים שמתאימים לו.
תודה!

zorra

New member
כל הדוגמאות מונחות על אריח לדוגמה

Concrete grayish

רוני810

New member
מדהים שזה אותו צבע. בתמונה הראשונה הוא היה

נראה לי מאוד יפה אבל טיפה אפור מדי. ובשנייה יפה אבל טיפה תכלת מדי.
אז כנראה שהוא לא מדי, שהוא טוב.
ממליצה לך לקחת את הלוח למטבח האמיתי (אם הבית כבר בנוי), ולנסות לראות בתאורה הזו, בצלעות השונות של המטבח. למרות שאם אין עדיין חלונות ודלתות אז הבית יהיה יותר מואר מאשר כשתסגרו את הבית.

ריטה1

New member
אני אהבתי מאוד את התכלת

מזכיר את התכלת של המטבח שלי, אני התלבטתי מאוד לגבי הגוון הספציפי ודוקא רציתי תכלת, לדעתי זה לגמרי עניין של תאורה

meekush

New member
לי זה נראה ממש צבע יפה

ובכלל כל פלטת הצבעים שהעלת מוצלחת בעיניי

אם הצבע דומה יותר לגוון בתמונה השנייה

הוא יפיפה!
מה זה תכלת מידי?
למה להתנצל כל פעם שבוחרים צבע אמיתי?
התכלת מקסים ומתאים מאוד לריצוף המאוד יפה שבחרתם. הבוצ'ר עץ יצטרך להיות בהיר וארונית עליונה בצהוב עדין (עדין זה לא אומר בהיר, עדין יהיה צבע שיתאים וישתלב במדוייק מבלי בתוך התמונה)....
את כל שאר הצבעים לא אהבתי.

zorra

New member
תודה, יש לך המלצה לגבי אבן קיסר שיכול להתאים?

הצלחתם להרגיע אותי קצת...

כן alpin mist 5110 המקולקציה החדשה

לא תמצאי מתאים מזה, ואל תסתכלי בתמונות המציאות זה הרבה יותר יפה. ובול הצבע בשבילך...

zorra

New member
תודה! אשמח לשמוע דעות נוספות

לגבי צבע הדלתות וצבע השיש שיכול להתאים

דוכיפת11

New member
בעיני מאד יפה!

גם במטבח שלי יש תכלת, בשילוב עם שמנת, ודלפק אלון טבעי. הרצפה אפורה וקיסר בצבע אפור 3040 שמשתלב מעולה לדעתי עם התכלת.

zorra

New member
תודה על ההתייחסות מרי פופ! את חושבת שהגוון

דומה לגוון 0630 או 0631 של נירלט? התאהבתי בהם, לפחות במניפה הם נראים תכלת-אפור כזה ויש לי הרגשה שהצבע שאני בחרתי של דופון הוא לא ממש דומה לזה.
אני לא רוצה תכלת נאיבי...

מרי פופ

New member
קשה לראות דרך המסך...

למה שלא תקחי דף עם הצבעים של נירלט ותשווי לפלטה הצבועה שהכינו לך?
על פניו התמונה הראשונה נראה שיש דמיון ל 0631 (ה0630 בהיר יותר בכל מקרה), אבל האם את יכולה ללכת לנירלט שיצבעו לך על קרטון A4 את הצבעים ותשווי?

למעלה