צבע הטופס מישהו יודע להגיד לי מה הערך בהקסה של הצבע האפור של הטופס (RGB)
L lpeles New member 3/8/05 #1 צבע הטופס מישהו יודע להגיד לי מה הערך בהקסה של הצבע האפור של הטופס (RGB)
M midiChlorians New member 3/8/05 #2 לגלות מספרים של צבעים תלך למאפיינים של איזשהו פקד עם צבע, כמו הטופס, ותבחר צבע ועל ידו יופיע המספר המבוקש.
לגלות מספרים של צבעים תלך למאפיינים של איזשהו פקד עם צבע, כמו הטופס, ותבחר צבע ועל ידו יופיע המספר המבוקש.
ע עצמונאי New member 3/8/05 #3 אם הבנתי טוב.. אתה רוצה את הערך המספרי של צבע הטופס אז הערך הוא -2147483633 בהצלחה.
L lpeles New member 3/8/05 #5 צבע טופס עצמונאי אני אבדוק את הערך שנתת בנוסף על כל מקרה מישהו יודע את הערכים של הצבע הזה בהקסה ב6 ספרות (RGB)
צבע טופס עצמונאי אני אבדוק את הערך שנתת בנוסף על כל מקרה מישהו יודע את הערכים של הצבע הזה בהקסה ב6 ספרות (RGB)
פ פאשה0 New member 4/8/05 #8 אחד הדרכים זה לצלם את המסך עם printscreen ואז ב-paint לבדוק מה רכיבים של הצבע ב-RGB (הוא נותן ערכים עשרוניים, אבל אפשר להעביר אותם להקסא בקלות במשחבון של windows)
אחד הדרכים זה לצלם את המסך עם printscreen ואז ב-paint לבדוק מה רכיבים של הצבע ב-RGB (הוא נותן ערכים עשרוניים, אבל אפשר להעביר אותם להקסא בקלות במשחבון של windows)
L lpeles New member 4/8/05 #10 צבע RGB פקד של לחצן נותן צבע ב 8 ספרות אם אתה רוצה לדעת RGB זה לא עוזר לך פאשה0 אני מוריד בפניך את הכובע, זה כ"כ פשוט שזה אפילו גאוני
צבע RGB פקד של לחצן נותן צבע ב 8 ספרות אם אתה רוצה לדעת RGB זה לא עוזר לך פאשה0 אני מוריד בפניך את הכובע, זה כ"כ פשוט שזה אפילו גאוני