צבע ארון אמבטיה

חופית882

New member
צבע ארון אמבטיה

אני ממש מנצלת את חזרתה של תמי

מתלבטים לגבי צבע ארון, חשבתי ללכת על לבן או שמנת, אבל זכור לי שבאחד השרשורים קראתי שכתבת למישהי שבחרה בריצוף עם הרבה "נטכחות" שדטטקא בשביל למתן קצת את הרעש - עדיף לבחור ארון כהה - אני תוהה לעצמי מה יהיה הצבע האידיאלי לחדר רחצה שלנו...
מוסיפה תמונות שוב, המצויר יהיה ריצוף+קיר אחורי של מקלחון, הלבן יהיה חיפוי לשני הקירות הנותרים של המקלחון + חצי גובה על הקיר שמאחורי הארון והאסלה (1.2 מ' גובה).
מתלבטים לגבי צבע ארון וצבע לשליכט (פשוט לא מצליחה להבין מה עדיף: תכלת מעושן, לבן צחור, אפרפר???)

lab229

New member
אני הייתי הולכת על אפור כהה או דווקא

על עץ אלון אם רוצים אוירה קצת יותר חמה ..
גם שילוב של אפור כהה עם עץ יוצא מקסים אבל אם מדובר בארון קנוי ולא נגרות אישית לא בטוחה שיש כזה

לגבי עץ..אם זו לא מקלחת ילדים אז אפשר גם לשלב משטח עץ במקום שיש

חופית882

New member
תודה, חשבתי על עץ, לא מצאתי משהו שאהבתי

ואני מוסיפה תמונה של הריצוף - כי הוא מרכיב מאוד מרכזי בעיצוב פה.
אגב, המקלחת היא המקלחת היחידה בבית, אבל מכיוון שמשטח העץ כלול במחיר הארון, ושיש זה תוספת - חשבתי שניקח את הארון כמו שהוא - ובעתיד במידת הצורך - נחליף לקיסר.

lab229

New member
במחשבה שנייה לגבי האפור הכהה...אני עדיין חושבת

שאפור כהה יהיה יפה אבל לא שמתי לב לעיצוב הארון.
דווקא לכפרי הזה פחות יתאים אפור כהה לטעמי ולכן אולי עדיף אפור..
לטעמי הריצוף מאד יפה ולא רועש מבחינת הגוונים כך שלא בהכרח צריך במקרה הזה להרגיע.
גם התכלת עשוי להתאים פה .
.
קשה להבין מהתמונה את הגוון המדוייק אך בגדול אפור או תכלת עם משטח עץ ישתלבו טוב.
השילוב עם משטח העץ יוסיף מאד

חופית882

New member
תודה על התשובה המקיפה והמהירה, עוד שאלה קטנה אם אפשר:

על איזה גוון של שליכט היית ממליצה? בהנחה שנלך על ארון אפור (בהיר), אם אפשר המלצה על מספר גוון זה יעזור לי ממש כי הלכתי לאיבוד בין כל המניפות.

lab229

New member
אפור כהה ובוצ'ר זה שילוב מהמם אבל השאלה באמת

איך האפור כהה הספציפי שהם מציעים נראה במציאות הצבעים בתמונה לא משקפים את הגוון במציאות אז רצוי מאד לראות בחנות מציגה מוצרים שלהם את דוגמאות הצבע .

תסתכלי באתר שלהם על התכלת למשל (המעושן לא הבייבי) על ההבדל בין תמונת ארון צבוע בתכלת לבין דוגמת צבע כמו בתמונה שצירפת .. זה נראה שונה מן הסתם.

יש מצב שהאפור הכהה לא באמת מאד כהה ודווקא כן יתאים לדגם הזה.

חופית882

New member
מצאתי כמה חנויות שהארון הזה נמכר בהן - נלך לראות איך נראים

הצבעים במציאות.
תודה לכולם על העזרה.

למעלה