צבעתי את השיער

m L m

New member
צבעתי את השיער

ל...שחור. זה קיצוני. הייתי בלונדינית,אדומה אבל זה הפעם הראשונה שצבעתי לשחור. זה כיף לראות את הזעזוע של האנשים (ולא זעזוע רע) אני נורא אוהבת את זה ואני נורא אוהבת לזעזע אנשים
אבל, אני לא יכולה עם התשומת לב הזאת
כולם באים אלי ומדברים איתי ו..הצילו! לרוב אני זאת שמתבוננת מהצד, שמקשיבה. לא בגלל שאנשים לא מתייחסים אלי אלא בגלל שאני מעדיפה את זה ככה אבל עכשיו אני במרכז העניינים ואני לא אוהבת את זה
הם לא יכולים להזדעזע בשקט

m L m

New member
לפני אין לי!

וחוצמזה- את פגשת אותי פעמיים אז אם את לא זוכרת.... ואחרי... גם בעיה... אין לי מצלמה

m L m

New member
זה בכוונה לא m&m

כי זה מזכיר לי את הראפר - אמינם או איך שכותבים את השם שלו... וחוצמזה- השם הזה מכוון.

מוּסקט

New member
סליחה!

גם את רוצה לזעזע וגם להגיד איך להזדעזע? את לא חושבת שהגזמת? לכל אחד יש את הסגנון שלו להביע זעזוע ואת לא יכולה לדרוש מאנשים לשנות את סגנון הזעזוע שלהם לכבודך. רצית תשומת לב? קיבלת. עכשיו עליך ללמוד לחיות עם זה.

m L m

New member
../images/Emo3.gif

לא רציתי תשומת לב - אני לא עושה דברים בשביל זה אלא בשביל עצמי. מילא החברים שלי(שהם מכירים את השגעונות שלי) אבל אנשים שאני בקושי מדברת איתם ביום יום עוצרים אותי ומדברים איתי... אני לא מסתדרת עם זה.

dana2909

New member
אחרי יומיים הם יעברו לזעזוע הבא

מה שנקרא - חדשות של אתמול. אז היום את במרכז העניינים.. עשית שינוי, אז אנשים שמים לב. מחר הם כבר יעברו לאייטם הבא..

למעלה