צבעי ידיים ? איפה עושים?

צבעי ידיים ? איפה עושים?

קניתי לבתי צבעי ידיים ואני רוצה לעשות איתה אבל אני רוצה שיהיה הכי פחות נזק. שמעתי מישהי פעם אומרת שהיא עושה עם בתה כשהיא באמבטיה. לכל המנוסות מה לעשות?

לאה_מ

New member
באמבטיה זה מצויין

רק קחי בחשבון, שלפעמים נשארים כתמים על הרובה (החומר שבין האריחים). אנחנו עושים את זה בדרך כלל בגג אצלנו, אבל לפעמים סתם על השולחן בפינת האוכל, עם מפת פלסטיק פרושה על השולחן, ואחר כך הולכים בשורת מפלצות לשטוף ידיים בכיור. תהנו

niritcat

New member
אני מוציאה למרפסת, עם בגדים שלא

נורא שיתלכלכו (כן, כתוב שזה צבע שיורד - אבל אל תאמיני להם!) (או רק עם חיתול), מכסה שולחן קטן עם ניילון נצמד, ושופכת שתיים-שלוש מכל צבע ישר על השולחן. אצלנו השיטה היא למרוח את הצבעים על השולחן, אח"כ להצמיד דף לצבע, להרים, ולראות מה יצא.

אפרתש

New member
הרבה עיתונים

אמבטיה זה כיף, אבל זה סוג אחר של אמנות. יש גם צורך בלצייר על משטח שטוח. (ולא מאונך. שלי מציירות על הקיר שליד האמבטיה). המון עיתונים פרוסים על הרצפה, מעליהם שולחן הפלסטיק. ואריציה על שורת המפלצות - מעגל. כולם נותנים ידיים, והולכים ככה במעגל עד לאמבטיה. כאשר הידיים נתונות זו בזו - הן לא תגענה לקירות.

אפרתש

New member
כן

הקטנה שלי בת שנה ותשע, וכן - היא בהחלט יכולה לשבת במקום אחד ולצייר. מה שכן - בניגוד לילדים יותר גדולים, חשוב להיות לידה כל הזמן, שלא תפתח כל מיני רעיונות יותר מדי יצירתיים. רעיון משולב: היא ציירה על בובה שלה (בובה עירומה, ככה שיש גוף פלסטיק שלם לצייר עליו), ואחרכך בילתה חצי שעה בלרחוץ את הבובה באמבטיה.

למעלה