הרבה שאלות על מדים, דרגות וכו´...
מדוע יש כאלה שלא לובשים מדים? בוויאג´ר, ניליקס ושבע לא לובשים מדים וכמו כן גם קס לא לבשה, למה זה ככה? הרי הטיעון שהם לא חברים בצי לא תקף, כי חברי המאקי כן לובשים... אם אני לא טועה היועצת בדור הבא לא לבשה מדים, מדוע? בקשר להחלפת המדים, לאלה עם הצבע האפור (חליפות קפיצה?!?! זה השם? מה הוא אומר?). אני זוכר איזה שהוא פרק בחלל עמוק 9 שבו היתה שיחה בין חברי הצוות על המדים החדשים, מישהו זוכר את תוכנה? מדוע בכלל בהפקה החליטו להחליף מדים? מה זה נתן? חוץ מזה שאנחנו מדברים על זה עכשיו? ומה התירוצים? אני זוכר שבאחד הפרקים האחרונים בוויאג´ר בערוץ יס פלוס, פוענחה התשדורת ממפקדת הצי. היא שם אדמירל שדיבר... (לא זוכר את שמו...) מישהו זוכר איזה סוג מדים הוא לבש? (אם אני לא טועה מדים כמו בוויאג´ר, יכול להיות פאק בתוכנית???) ומדוע בכלל לאדמירלים יש מדים אחרים? אם אני לא טועה בסדרה המקורית נשים לבשו חצאיות. זה נכון? האם גם במדים החדשים יותר יש חצאיות? חוץ מזה, האם יש הבדל בין המדים שגברים לובשים לאלו שנשים לובשות? ומה בנוגע לדרגות שונות של חברי הצי. יש קצינים שלמדו באקדמיה. הבנתי שיש גם נגדים, או חברי צוות, או מה שלא יהיה, נכון? מה ההבדל בינהם? איך הולכים סימני הדרגות, ומה הם בכלל אותם הסימנים (עיגולים ריקים, מלאים, וקוים מסביב? איך הולך ההיגיון? מדוע בוויאג´ר יש לחברי המאקי לשעבר דרגות אחרות? ולמה לבאלנה יש קישוטים (סיכות?!?!) על החזה? תודה רבה לכל מי שיענה ברצינות, אני כבר מתחבט בשאלות אלה זמן רב - ואין משיב. חג שמח!