צבעי האהבה

צבעי האהבה

היום עמדתי ברחוב עם חברתי,,לפתע עבר מולינו זוג,הוא בחור גבוה ממוצא רוסי ,בלנדיני תכול עיניים ובהיר,והיא בחורה ממוצא אתיופי שחומה. הם עברו ואחזו ידיים,ואז כל האנשים שהיו ברחוב הביטו עליהם במן מבט כזה חצי מופתע..כאשר הבחורה קלטה זאת,היא בכוונה ניצמדה לבחור,נשקה וחיבקה אותו.. מה דעתכם? האם זה כל כך נדיר לראות מחזה כזה בימינו? האם ראיתם עוד זוגות מעורבים?

מה מוזר בזה ?

כלל וכלל לא נדיר ולא כזה מוזר. כולנו בני אדם וצבע האדם אינו משנה אותנו מהיותנו אדם. זה נכון שבני האדם מתחלקים לשלושה "זנים",אך בסופו של דבר כולנו בני אדם. בכולנו זורם דם אדום חם,וכולנו בסופו של דבר נפגשים באותו המקום. שחור או לבן,זה תמיד יהיה גבר מול אישה או ההיפך ולפי דעתי,כאשר יש זוג כזה זה פשוט גורם לי לחייך ולהינות ממיזוג וקיבוץ גלויות אמיתי. פה זה מראה לי עד כמה הגבולות בעצם אינם אלא דבר התלוי בדעת האדם בלבד.

זה נכון,

אבל בכל זאת,אנשים ברחוב עמדו והביטו בהם..חצי מופתעים,אם היה זוג אחר אני בטוחה שלא היו כאלה מופתעים. שילוב כזה של זוג אינו נדיר במדינות בעולם למשל,שם לא מתייחסים לזה בכזו תדהמה. אבל זה כל כך יפה וזה לא משנה..מה שבטוח זה שהילדים יוצאים יפהפיים

ביחס לילדים...

ילדים הם תמיד יפים ומדהימים וביחס לגנים העוברים,הם לרוב עוברים כגנים אפריקאיים או "לבנים". כולם סוברים בדיעה כי הילדים הללו נולדים "מוקה" אך אין זה נכון. קשה יהיה לתאר ילד שנולד לזוג אתיופי-אירופאי בצורה כזו : צבע "שחור",שיער מקורזל בלנדיני,עיניים תכולות ואף סולד.

בכל זאת,

הרי בחוקי הביולוגיה,הגן הדומיננטי שולט על הרצסיבי,מה שבאת אומר שהילד יהיה יותר בעל חזות אפריקאית ושחום,קטנים מאד הסיכויים שהוא יהיה בעל עניים כחולות ובלונדי בטח ובטח שלא חחח אבל יהיה לו צבע נחמד כזה. אני מכירה זוג שהיא אתיופית והוא עלה מספרד,הבן שלהם אכן בעל צבע עור יפהפה כזה שבין שחום לבהיר. ואכן,ילדים תמיד מדהימים.

בוודאי

י ש אתיופים כאלה יפהפיים בעצם בכל עדה יש יפים,זה לא משנה בכלל. כל אחד ניחן במשהו אחר,אחד בעל עיניים שקדיות יפות,אחד בעל תווי פנים נאות,אחד בעל שיער נהדר,כל אחד תלוי מה יש לו בגנים וכמובן מתת האל
אבל החשוב מכל,זה להיות יפה תואר בנפשך,ברגע שאתה כזה..זה מקרין על היופי החיצוני וזה שווה פי עשרות מונים.

אז איך האלי ברי לא כהה כמו שחקנים

אחרים? אני מניחה שהעובדה שהיא בת לזוג 'מעורב' יש יד בעניין

Miss Thang

New member
אני בטוחה שזה לא קרה בדיזינגוף

בת"א, או ברחוב ז'בוטינסקי ברמת גן. ואפילו לא בכרמל בחיפה. יש ערים, ויש עיירות. אני בטוחה שגם לזה יש חלק בדבר.

"כולנו אחים..כולנו בני אדם.."

נכון..נכון, אבל לא נדיר לראות??! אני בחיים לא ראיתי זוג שכזה (אולי פעם,מזמן). אבל סחטיין עליהם! יהיה להם ילד יפיפה

נרקי

New member
זה דווקא מאוד מקסים!

זה נדיר לראות אתיופית ורוסי ולהפך וזה מה שיפה.. אולי אנשים מסתכלים על זה כאל "וואי איזה יופי" כי ככה אני מסתכלת בדרך כלל

חח

היית צריכה לראות כאשר האתיופית קלטה שמביטים בהם,היא הסתובבה ונעצה מבטים חזרה באנשים,וישר נצמדה אליו כאילו "על מה אתם מביטים",או שאולי היא סתם עשתה זאת מתוך אנסטינקט כזה לשמור עליו.

בהחלט ראיתי ושמחה על כך ../images/Emo13.gif

אני חושבת שיש יותר "אומץ" להתערבב בשנים האחרונות ויותר מקבלים- כן, יש תמיהה אבל מצד שני- מקבלים והחברה לא עושה סקנדלים מכזה דבר כמו שהיו עושים בעבר...

סקנדלים??!!

על מה ולמה? על זה שבחורה ממוצא אחד רוצה להיות עם אהוב ליבה בן מוצא אחר? אין פה הבדל של דת כי אז זה היה באמת מהווה בעיה..אלא רק הבדלי צבע,מה שהופך זאת להרמוניה מדהימה.

Miss Thang

New member
כן, אם היה הבדל של דת

אז בנוסף לבהיה המתמשכת (כאילו זה לא מספיק משפיל) היה צריך לסקול אותם באבנים.

למעלה