צבעים

blixgirl

New member
צבעים

צבעים מקומיים מקווה שהתמונות יעלו שיהיה שבוע שקט שליו ובטוח
בליקסי

אניטה007

New member
בליקסי מה עם קצת...

שלג? אני הכי מתגעגעת לשלג... אגב,יש סיכוי שיהיה לכם סילבסטר מושלג השנה? אניטה

blixgirl

New member
היי אניטה ../images/Emo140.gif

עדיין אין שלג אבל אני מבטיחה ברגע שיהיה אני אצלם ואשלח יש לי תמונות מהשלג של חורף שעבר אם את רוצה אשמח להעלות את תמונות :) השלג הגיע רק בינואר שנה שעברה... ד"שים
בליקסי (אני אחפש את התמונות של שנה שעברה ואעלה אותן)

blixgirl

New member
שלג 2 פורט ויליאם ההיילנדס -

הסקוטיים Fort William - Highlands of Scotland ינואר 2002

blixgirl

New member
לגבי שלג בדצמבר

תאמינו או לא אנשים מהמרים על אם יהיה שלג או לא יהיה שלג בקריסמס :) ממש לא משנה לנו פה :) מה שבא ברוך הבא... מבטיחה לצלם כשירד שלג השנה...
בליקסי

Michal7

New member
יש לי רק מילה אחת בשבילך...

WOW! התמונות מדהימות, והכלבים שלכם עוד יותר!
אני כרגע עסוקה עד מעל הראש עם עבודה, אבל כשאתפנה אני אסרוק תמונות של הכלבים שלנו (בשאיפה שזה יצא בסדר, כי זו תהיה הפעם הראשונה שאני משתמשת בסורק... המשך יום נפלא לכולם/ן! מיכל פיניקס, אריזונה

Michal7

New member
בבקשה...

רק צר לי שהן בשחור לבן, אין לי מושג איך סורקים בצבע! (זו פעם ראשונה שלי, כבר אמרתי?) אם אמצא זמן לשחק עם זה יותר, אצרף תמונות נוספות, ובשאיפה בצבע (אם תרצו, כמובן!). יום נפלא לכולם/ן! מיכל פיניקס, אריזונה

Michal7

New member
אמנם בשחור לבן, אבל...

הבטחתי ולכן אקיים, אם תציצו בהודעה שמעל תראו את הבונבונים שלי במשחק "תפוס" (את הכדור). מיכל פיניקס, אריזונה

blixgirl

New member
מיכל הם מקסימים ../images/Emo23.gif

מה השמות שלהם ? בני כמה הם ? הם חמודים ונראים אחלה שמחים
תודה חמודה,חבקי אותם בשבילי
בליקסי

Michal7

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

הבהיר נקרא מוקה (כי הפרווה שלו מזכירה בצבעה את הקפה הנפלא הידוע בשם זה), והכהה זה מרקו. הם אחים ובני שנתיים. יש לי תמונות שממש רואים שיש להם לשון סגולה (ואם יהיה לי זמן לשחק עם הסורק ולראות איך סורקים בצבע, אשלח). אמרתי כבר שהם הבונבונים שלי??
מיכל פיניקס, אריזונה

GalGula

New member
../images/Emo24.gif מיכל!

קודם כל הם מאד חמודים אבל אני מחכה לתמונות הצבעוניות
וחוץ מזה, מה חדש?

Michal7

New member
אחותי!

היי גל, מה שלומך את בימים סגרירים אלו? אצלנו אין הרבה חדש במישור האישי. עדיין מנסים להכניס משהו לתנור, אבל זה לא הולך...
אנחנו עדיין ממתינים לאישור התאמת מעמד לתושב קבע (יותר משנתיים וחצי ממתינים), וגם זה נראה שלא ייגמר בעתיד הקרוב... בקשר לתמונות בצבע, זה מצריך לימוד הסורק, יעני זמן, דבר שאין לי הרבה ממנו, הואיל ואני עסוקה בעבודות כמו גם בטיפול בבית, בבעל ובכלבים... שלא תביני לא נכון, אני ממש לא מקטרת. אני מאוד אוהבת את העבודות שלי (מתרגמת במקצועי), ודאגה לבית לבעל ולכלבים, ובכן, זה בא עם הטריטוריה. מה גם שהם בהחלט ראויים לזה ואף ליותר! בכל מקרה, לכשאמצא זמן, אני מבטיחה לנסות! חיבוקים מפיניקס, אריזונה (הסגרירית לשם שינוי), מיכל

ברורי

New member
וואו הם נהדרים!!!!!!!!!!!../images/Emo107.gif

גם לכלבה שלי קוראים מוקה.והיא גם מכבבת בפורם בהמשך.

למעלה