צבעים .......

צבעים .......

במכחול עדין צבע נלקח מקערה מוטלת על שולחן רחב ידיים לקשט עוד תמונה נתפסת בחיים ארוכים של רגעים שונים... כל רגע שעובר מחדש תמונות שעד לפני הרף היו חיים שוצפים וגועשים תחת סדין שהוסט בפראות.... מכחול מחליף צבעי חיים בקערת מים מלוכלכים עוד צבע מתחבר לאחד אחר וגוונים רבים הופכים לחיים על דף קנבס לבן.... וואלס מתנגן ממקלט רדיו ישן סוחף אותה ערומה מול הלוח אל עוד ריקוד נמשך בשערות מכחול חדש הטבול בצבעי ימיה האחרונים .... עוד תמונה תדהה תלויה על קיר נפשה.......

דובדבנים........./images/Emo23.gif

העתיד חולק את חיי כשני דובדבנים התלויים על קצה גבעול ירוק מתנדנדים שם במתיקותם החמצמצה אליי פי מתאווים..... אט בלשון אל עבר חיכי נתפסים לעגל בלשוני את מרקמם החלקלק לענג אותי רגע לפני ששיני ינגסו בבשר האדום...... עוד ערטול בין לשון ולחי ומיצם ממתיק פה מלא מיצי תאווה לאותו גרעין שלאחר מכן עוד יתגלגל על לשון אדומה להזכיר טעמים של שני דובדבנים תלויים על גבעול ירוק........ יד נשלחת אל קערה עמוסה לעייפה בדובדבנים רגע לפני שליית עוד זוג תלוי על גבעול חדש...

להתמכר......../images/Emo29.gif

להתמכר אל נשימתך הנושפת על אוזני חמה ומזמינה את נפשי למחול של גופות ערומים בסערה עמוקה ופראית אל תוך שלוות הנפש בגוף נינוח.... להתמכר אל נגיעותיך הפורעות סדר מחשבות בראשית אשר נדר אהבה ראשונה נכתב על טבעת וכוס יין הכתימה שמלה לבנה בין פרחי הכלניות הפזורים במשעול לא ברור.... להתמכר אל הידוע בנסתר הפועם מתוך לבך בכנות טורפת קלפים עם תמונות הבאות לתאר את שעבר בטריפת ידיים זרות אל אותו עתיד נרקם.... להתמכר אלייך....

וגווני הצבעים שבוחר הצייר/ת הם...

אלה שמשקפים את הרגשתו בזמן מהלך הציור. בתוך קופסה יש הרבה צבעים בגוונים שונים אדומים, ירוקים, צהובים לבנים. בחרי צבע ואגיד לך מה הרגשתך באותו רגע. איזה בחרת ?????? שבת שלום.

החיים הצבעים...

צבעי החיים פעם ורודים ונעימים פעם אפורים וקודרים פעם שחורים ומעיקים צבעי החיים... כל יום נצבע בצבע מיוחד אני בחרתי היום בצבע הכחול שבשבילי מסמל אופטימיות מסויימת.. ומחר מי יודע איך אקום בבוקר.. אהבתי את מה שכתבת אישה

קרמבובת

New member
אהבתי מאדדד..../images/Emo42.gif

ה"סדין שהוסט בפראות" ..משאיר אותנו לפעמים ערומים מידי...ואז באים הציורים...
קרמבו

לכולכם.........../images/Emo20.gif

תודה שקראתם ולקחתם איתכם את הצבע האהוב עליכם.... השארתם טביעות אצבעות משלימות ... תודה
בוקר טוב ... זמן ים עכשיו

צבעים... מזכיר לי סיפור ילדות...

אבא שלי לא הרשה לנו ללכת עם בגדים בצבע שחור, זה הזכיר לו שכול ואבל. שבועיים לפני שהוא נפטר הוא חש ברע וביקש ממני בכל לשון של בקשה, שכשימות, אלבש חולצה בצבע צהוב ולא שחור. שבועיים מאוחר יותר, הלך לעולמו ואני מילאתי את בקשתו, לבשתי חולצה צהובה להלוויה. אבל... עם תום השבעה, הוחלפה המלתחה כולה, לשחור. ומאז ועד היום, נדיר למצוא אותי בצבעים אחרים. (סליחה אישה... אבל במילותיך לקחת אותי למחוזות נדחים...)

למעלה