צבעים חדשים
N netaK New member 8/7/03 #3 הם לא כאלה נוראיים.... אין כל כך התאמה ביניהם אבל לפחות הם כהים ולא צועקים כאלה
M mya 6 New member 8/7/03 #7 מסכימה עם אירית!! סגול שולט!! ולפי מה שאני יודעת... סגול וצהוב הם ניגודים... אבל- ניגודים משלימים... (מה ששיעור אחד בציור יכול לעשות לאנשים...)
מסכימה עם אירית!! סגול שולט!! ולפי מה שאני יודעת... סגול וצהוב הם ניגודים... אבל- ניגודים משלימים... (מה ששיעור אחד בציור יכול לעשות לאנשים...)
P PretTy LiTtle DittY New member 8/7/03 #6 סגול וצהוב אמור להתאים... אבל אני אישית לא רואה את זה... חוצמזה שזה החשיך את הפורום
S sunshineBK Guest 8/7/03 #9 people, people.... do u really have such bad taste? pink tulezzz!!!! and so does purple of course...
י יואי42 New member 9/7/03 #10 ../images/Emo67.gif התעוורתי אפילו לסבתות יש טעם יותר טוב ממצב אחימ/יות שלי?
A ayaliar Well-known member 9/7/03 #11 אנשים! אני מתרגשת!! תראו לאן הגיע הקליפ שלי!! תודה לטלי שגילתה לי את זה כי אחרת לא הייתי מחגלה בחיים!!
אנשים! אני מתרגשת!! תראו לאן הגיע הקליפ שלי!! תודה לטלי שגילתה לי את זה כי אחרת לא הייתי מחגלה בחיים!!
N netaK New member 9/7/03 #12 ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מ-ז-ל ט-ו-ב