צבעים והשפעתם

יופיאל

New member
צבעים והשפעתם

איך צבעים משפיעים עלינו? למה אנשים מסויימים אוהבים צבעים מסויימים? שום דבר לא קורה סתם , כל צבע הוא תדר , אנרגיה מסויימת שאנחנו קולטים. אנחנו בוחרים את הצבעים בהתאם למה שאנחנו צריכים. גם הבגדים שלנו , הצבע שלהם משפיע עלינו. שמתם לב שרוב האנשים אוהבים ללבוש שחור? שחור הוא בעצם העדר צבע , ולכן הוא מושך אליו אנרגיה. שחור מייצג או חוסר באנרגיה או רצון לשלוט (על ידי לקיחת אנרגיה) לבן מכיל את כל הצבעים ולכן הוא צבע של נתינה. האור הפוגע בלבן לא נספג בו , אלא מופנה כלפי אחרים. הלבן הוא האור , מסמל שלמות וטוהר אחר כך יש לנו את צבעי הקשת - מאדום שמייצג כח ומשיכה פיזית כתום - שמחת חיים ותשוקה , צהוב - אנרגית החיים - השמש , ירוק - טבע , איזון , חיבור ללב , תכלת - יצירתיות ותקשורת , כחול עמוק - רגשות , ים , אינטואיציה וסגול - רוחני מיסטי. תנסו פעם ללכת עם בגדים בצבעים אחרים , שאתם לא רגילים ללכת איתם , תראו איך ההרגשה. המלצה - ללכת רק עם לבן זו הרגשה ממש טובה :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

כתר ארי!

New member
אבחון וריפוי בעזרת צבעים

קיימות שיטות שאפשר לשייך אותן לרפואה האלטרנטיבית לאבחון בעיות גופניות ומצבים נפשיים בעזרת צבעים.בשיטה אחת המטפל מכין ערכת צבעים מיוחדת למטופל וזה האחרון בוחר לפי טעמו נטיית ליבו צבעים בעזרת שאלות מנחות של המטפל-בעזרת הצבעים שהמטופל בחר הוא מגיע למסקנותיו השונות. שיטה אחרת מורכבת למדיוהיא נוצרה במאה שעברה אבל שיטת הטיפול שם היא ספיגת צבע לפי הדרוש לך.לדוגמא:אם אחרי תהליך איבחון המסקנה היתה שדרוש לך יותר צבע ירוק, אזי יש ליצור מסך שקוף ירוק (נייר צלופן ירוק וכו`) שדרכו יחדרו קרני השמש ושם מתחת לאור הירוק לשבת ב``אמבטיית אור ירוק`` רצוי בלבוש בצבע לבן או ללא לבוש. מנסוין החיים שלי,ומהידע``הקוסמי`` אור השמש חיוני לנו (במידה ,כמובן) שם נמצא כל ספקטרום הצבעים-על כן צאו אל הטבע במקום לצאת לקניון שבו רק אורות נאון ,אפילו עמדו מול האור הטבעי בחלון ביתכם,במקום עבודתכם ,רק למספר דקות,מדי פעם. היו מודעים לעצמכם,עירניים לצרכיכם,אור וצבע הם אחד מהם. שבת שלום ומבורך לכולכם.

darma

New member
לבן של אחות

היי יופיאל, לבן זה נתינה, אולי בגלל זה אנשי מקצוע הרפואה לבושים לבן. אבל כשאני עבדתי בעברי הרחוק במקצוע רפואי לא סבלתי את הלבן לא אז ולא היום. ואני מאד אוהבת לתת ולהתנדב. ואם משהו נראה לי במצוקה ויש לי היכולת להעניק אני מעניקה לו. בכל אופן אם סגול הוא צבע רוחני למה במרכזי מדיטציות רבות מבקשים ללבוש לבן למדיטציות? אור ואהבה שמחה וששון דארמה

יופיאל

New member
לדארמה

כנראה שלא אהבת את המקצוע שלך , והלבן יצר אצלך אסוציאציה שלילית , כמו שבזמן הצבא לא יכולתי להתקרב לצבע חאקי(מדי חיל אויר) ובקשר ללבן במדיטציות , זה הצבע הכי טהור והוא מכיל בתוכו הכל , אז למה לבחור בצבע שיש בו פחות?

צבעים לפי עץ החיים

יופיאל היקר היי!!! נושא יפה העלת לדיון-צבעים. לדעתי המקום שהכי נכון ללמד ממנו על מיקומם של הצבעים בחיינו זה דווקא בקבלה. העניין מתבטא בעץ החיים. ראשית רציתי לומר שיש קשר הדוק בין ספקטרום הצבעים לבין עולם המוסיקה. לכל צליל יש צבע. בנקודה שאוזן האדם מפסיקה לשמוע את הצליל עין האדם מתחילה לראות אותו כצבע. בנקודה שעין האדם כבר לא יכולה לראות את הצבע בגלל סנוור, אוזן האדם מתחילה לשמוע שמיעה פנימית. וכשלא נוכל לשמוע יותר מבפנים זה יהיה הזמן שנוכל לראות ראייה פנימית בעזרת העין הרוחנית שלנו. העין השלישית. לגבי הצבעים הם ממוקמים על ספירות עץ החיים בצורה קבועה. לדוגמא צבע החסד שהוא יד ימין לעניננו צבעו כסוף. אור הכתר לדוגמה הוא האור הלבן הזוהר שהזכרת או הזכרתם שהוא מכיל את כל הצבעים. לגבי השחור אני לא מסכימה. אין לו מקום על ספירות עץ החיים. הוא לא קיים. אם הוא מופיע עלנו לנקותו. הצבע הסגול אינו צבע רפואה. כשהוא מופיע כסגול הוא מאותת על מחלה. כשהוא מופיע כאמטיס הוא מראה לנו את הצבע של העין השלישית. למעשה העץ מכיל בתוכו מספר צבעים בסיסי כמו צבעי יסוד. הצבעים שבינהם נוצרים בעזרת הענפים שמקשרים בין מרכז למרכז. לדוגמא: צבע ירך ימין שהיא הנצח צבעה ורוד עתיק. צבע ההוד שהיא ירך ימין צבעה ורוד פסטל. צבע היסוד שהוא ממוקם באזור הבטן בערך מדבר על סדרת צבעים מכתום עד בננה. אם נערבב את שלושת הצבעים איזה צבע דומיננטי נקבל למרכז המלכות? ... אפ תדע את הסוד תהפוך לצייר נפלא. כל התאוריה שלומדים אותה בבצלאל במשך 4 שנים בנושא ערבוב צבעים. תוכל ללמד: בארבעה שניות. לי זה קרה!!! הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

CAT4

New member
הכל יפה אבל יש בעיה קטנה

המרחק הספרטרלי בי האותו של השמע לאות הניראה לעין הוא לדוגמה אם המרחק בי כדור הארץ לירח הוא מקוון האותו הנשמעים אז האותות הניראים לעין נמצאים בקבוצת הכוכבים ``טלה`` ככה שם לא ממש צמודים זה לזה מבינה אותי ובעמצע יש לנו אות כל אותות הרדיו טלפון של העולם המעברי ואין אף אדם בעום יכול להשתש באות אלו ככה שהתורה שהצגת היא קצת לא נכונה מדעית בחזרה לשולחן הלימודים

המסר לא נקלט :cool:

cat4 שלום!!! היי צר לי או שאני סתומה או בדיסלקציה קשה מאד. תסלחי לי אני לא מבינה אף מילה. לדעתי שום דבר מדברייך אנו סותר את התאוריה שלי שיש קשר חזק בין צליל לצבע. אני דברתי מה זה פשוט. חוץ מזה ידידתי מי שיודע לפתח את יכולותיו כן מסוגל להגיע לכוכבים ואפילו מעל הכוכבים מחוץ לכדור הארץ בכלל, את מבינה מחוץ ליקום. בשפה שלי קוראים לזה מסעות אסטרלים. הנשמה שלך מטיילת שם לא את עם מוגבלות החושים של האדם הממוצע. על זה יש לעבוד ולעבוד קשה מאד. לא חוכמה לשחרר לעביר מסרים שדברי אחרים אינם נכונים כל זמן שלא חווית את החוויות.אולי טעיתי וכן חווית אותם ואת לא מצליחה להעביר את דברייך אז איתך הסליחה. תנסי שוב. הרבה אור ואהבה ללא גבולות. מיכל

CAT4

New member
המסר ניקלט

אני אמור (בן) שקל תאוריה אשר מעלים לגבי זה שבני אדם רואים וצמעים הכל היא לא נכונה בני האדם מוקפים בכול אבל הם מסוגלים לקלוט מעט מאוד. אני כשאלצמי אומר כי יש ספקטרום תדרים עצום בין האות הנישמע לאות הניראה והוא האות האלקטרו מגנטי. כמו חן בני אדם עוד לא יגלו את התדרים של אותות הריח והאותות של חושים אחרים אבל הם מאוד קובים לקילוגי האות שמיצרים העצבים האנושיים כמוחן אני תוף דעה קדומה שלך אני דיסלקט יש לך ביה עם זה כי בעולם הזה אני קולט יותר טוב מימך והיאנ תרגיל ראשון תעסי מידציה בשקט תחשבי רק על הנשימה שלך ואז תנסי להתנתק מימנה בהדרגה איטי (כדי שהגוף ימשיך לנשום) ואז אל תחשבי על כלום כל נפילה מביאה להתחלה תני משהוא כמו 5 דקות מלאות של הכלום מחקה לתגובה לאחר מעשה יוסי גור - אריה Y.G.A the CAT4

יוסי היי :cool:

יוסי היי!! ראשית מתנצלת על שבוש שמך. שנית לא באתי להקניט אותך בנושא הדיסלקציה, כי משם באתי. שלישית אני עושה מדיטציה כל החיים שלי. לגבי אם אתה קולט יותר טוב ממני בעולם הזה אשרייך. אין לי שום בעיה עם זה. בדרך כלל אני לא חושבת על כלום וזה הכייף להיות בחלל. אם לכך התכוונת בתהליך תרגיל המדיטציה שהצעת לי. אם תעצור את הנשימה בהמשך תוכל לראות את סקלת הצבעים שדברתי עלייה. הרבה אור ואהבה. מיכל

S.L.

New member
מוזיקה\צבעים = למעלה מהטבע?!

שוב - גם בקשר למוזיקה - אולי לא כדאי לערבב את שני הנושאים, אבל -גם בתווים , זה לא ככ ברור שסולם מינורי (לדוגמא) מעורר רגש ``מינורי``, אולי גם זה - בגלל אסוציאציות? (``אני זוכר במסיבה שמחה מסויימת היה השיר המז`ורי הזה``). למה להעלות את זה למעלה מהטבע?!

צבע זה ענין של הרגשה

לפעמים יש לי הרגשה לסגול או לכחול שאני יצריצ אני אדום, שאני עצובה זה שחור, ובכלל כל קשת הצבעים היא מבורכת כי אחרת מדוע נבראו כולם? לא שנחוש אותם, נתחבר אליהם וניתן להם את הסימבוליות? פעם חשבתי שהגדרת האני שלי צריכה לכלול גם צבע מועדף והאמת? היה לי נורא קשה לבחור והרגשתי רע עם זה שכולם בוחרים ואני לא. היום אני מבינה שכל הצבעים הם חבריי ואני בוחרת אותם מארון הבגדים שלי כסימן למצב נוכחי ולפעמים כנבואה שמגשימה את עצמה. היו ברוכים.

חופשיה

New member
לי יש צהוב

לי יש צהוב... לא סתם - אבל בתור מוטיב שלי.. כן, כן - מוטיב. אני קישרתי את זה למוטיב אחר שלי עץ לימון אח``כ חשבתילי, אולי צהוב הוא צבע ההילה שלי... אני עדייו לא בטוחה - אבל הכרתי מישהו שיוכל להגיד לי מהי... :)

S.L.

New member
``אנרגיות``\``טבע``?

את הכל אפשר להסביר בכל מיני צורות של הטבע, ולא של אנרגיות (אסוציאציות וכדו`). אני עצמי גם מעדיף את ``תיאוריית האנרגיות`` , אבל...למה להעלות את זה מעל הטבע?

יופיאל

New member
מה לא טבעי באנרגיות?

זה בכלל לא להעלות את זה מעל הטבע , זה להבין איך הטבע עובד... ואנרגיות זה כבר מזמן לא תיאוריה... אנרגיה זה הצורה הבסיסית של כל מה שקיים. לכל דבר יש אנרגיה ובכל דבר יש חיים ברמה מסויימת. אין צורך להפריד בין הדברים , ההפרדה היא האשליה. באור ואהבה , יופיאל המלאך

S.L.

New member
הבנתי. אבל...?

הבנתי מה שאתה אומר - ואני די מקווה שזה אמיתי. האנרגיות האלה - הם דבר תחת שליטה? ז``א - לכל צבע יש אנרגיה , האם לכל אדם גם יש אנרגיה משלו? זה דבר שבשליטה של בני אדם (תלוי באוכל? מצב-רוח?)

דרייה

New member
מילים כמו צבעים...הכל הרגשה

יופי הצבע ,אור ההרגשה..מלווה את זו הפנמיות של האדם ,דרך מילים להגיד צבעיםן....כמו לנסות להסביר לעיוור מהו צבע? מהי התחושה? כן עולמנו,כל מבט הוא כתם צבע ,מרגע פתחנו עיניים ליום חדש ...שוב זריחה..לבן זוהר...צהוב....הכל מכל... אהבתי..... ;-)

דרייה

New member
התאהבתי במילותייך יופיאל

נכנסתי לכל הודעה...מסר...הבהרה..אהבתי כל מילה ומילה... אור לך יופיאל... אמן יהי כן.....עולם של צבעים.

אורה סומה

מדהים. לפי אותה תאוריה של יופיאל. מיליונים של בקבוקונים בצבעים מקסימים - ואתה בוחר מהם את אלו שמתאימים לך. ותהליך האבחנה מתחיל - לא יאומן כמה אתה יוצא מהפגישה מסוחרר ומאמין בתאוריה של הצבעים והתדרים. זה זה! יום מקסיםםםםםםםםםםםםם חיבוקים ואהבה.

למעלה