צבעים - המשך..

eranoz

New member
fuck זה חזק

בשניה הראשונה זה ניראה אבסטרקט ואז העין שוברת את הרושם הזה והאדום הזה שבזוית העין כל עצמתי תועלה העבודה לגלרית העיניים ויפה שעה אחת קודם ראיתי את הסידרה כולה ומאוד צרם לי הפורמט הקטן של התמונות פורמט קטן זה תמיד מעצבן אבל בעבודות אווירתיות כגון אלה אפילו יותר

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifכחול וכחול כחול

מעניין כל פעם שאני שומע את המילה מזכיר לי אשה וכשאני רואה את הצבע אני חושב עמוק יותר מרוכז . וכשעובד עם הצבע אני מרגיש פנטזיה מסויימת. וכשמתמש עם כלים בצבע כחול מרגיש את הנחות. וכשעושה כחול (קשה לתאר במילים סלחו לי) :) :) :).

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifחלום כחול

חברה לאחרונה נעשה מאמץ משותף תמונה ושיר שאחד מתרגם את השני..לשיפוטכם

moti80

New member
יוזמה ברוכה ידידי

עכשיו, לחלום - זה טוב. אפילו טוב מאוד. ועל הים אפילו עוד יותר טוב - ממש נפלא! אבל... גשם לבן???? בזה קצת התקשתי

מוטי-אם כבר שואל על השיר אז מה עם

ידידתך:)! לשאלתך..................... גשם לבן.. כי בסתיו יורד גשם ראשון.. דבר ראשון הוא נתפס כדבר בתולי משהו טהור..לבן! הוא על ענן וירד עם טיפות הגשם.. ואולי דיברתי לגשם.. לגשם הראשון שמחכה כי יגיע "חולת גשם אנוכי" ואולי.. התפיסה כולה אמורה להיות כחולה...ותעקוב אחרי המושגים: תרד--> חופי הכחול --> גשם לבן !!!!!! יותר ברור מזה מוטי קשה לי להיות..כי פירוש כחול ברור יותר אולי ישמע בוטה לפורום מקסים זה:) אני התכוונתי למשמעות אחת מסויימת מבין אלו..אך הצגתי את המכלול..כי כולם עברו בראשי ברגע נתון ואחד מהם אימצתי:) וכמובן הכל בהשראת חביבנו..ומה אם לא..הצבע הכחול

moti80

New member
ידידתי? טוב, האמת שהבנתי את >

הכוונות ה"כחולות" שלך, אבל לא הייתי בטוח!

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifקצת דמיון (אומנתי)

יכול להיות דמעות . גשם לבן זה דמעות נכון קשה לראות את פרצופה של הבחורה אבל היא כן בוכה :)

fogelda

New member
ממש יפה

התמונה הזאת ממש ארוטית, במובן החיובי ביותר
באיזו טכניקה התמונה נעשתה? בברכה דניאל

וואוווו

ממש נוגע ללב מאוד אהבתי את הציור מאוד נעים אגב אני חולקת שקשור איך שהוא לאירוטיקה ובאמת שילוב של שיר וציור מאוד מוצא חן בעיני אגב השיר מונלייט מאוד יפה.

moonlight B

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo29.gifMIS סיגי ../images/Emo13.gif

שלום לך אני רואה שאת חדשה בפרום WELCOM TO THE CLUB ברוכה הבאה תיקון קטן שהשיר שייך לניקול מחיפה לא שאני כתבתי. בכל אופן תודה לך על המחמאה

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifהתמונה השנייה../images/Emo45.gif

מגניבה הראשונה קצת צפוף שם באיזו טכניקה עשויה העבודה השנייה

טליה ג

New member
בגירים צבעוניים

גם בגירי ציור מקצועיים וגם בגירי בי"ס פשוטים. ותודה על המחמאה

למעלה