צבעים בסטאר טרק? מה הם מסמלים?
L Lu Tze New member 28/11/02 #2 אוקיי, הולך ככה: צהוב זה מהנדסים וביטחון, כחול רפואה ומדענים ואדום זה פיקוד ונראה לי כל הדברים האחרים (ובסידרה הישנה היה להם הרגל להרוג איזה חמש מדים אדומים בכל פרק..)
אוקיי, הולך ככה: צהוב זה מהנדסים וביטחון, כחול רפואה ומדענים ואדום זה פיקוד ונראה לי כל הדברים האחרים (ובסידרה הישנה היה להם הרגל להרוג איזה חמש מדים אדומים בכל פרק..)
T TOMPARIS New member 28/11/02 #3 בסידרה הישנה זה הולך כך כחול- אנשי מדע ורפואה אדום - ביטחון והנדסה צהוב - ניווט ופיקוד
S SaidinsTaint New member 1/12/02 #9 מה הסיום של הציטוט שלך? הוא מא....? אולי זו השעה... אבל לא הבנתי ואני רוצה להבין!
L Lu Tze New member 1/12/02 #11 תחשוב קצת אין סיום, או כפי שכתוב "הרעיון שלכל דבר יש התחלה, אמצע וסוף הוא מא.." זה היגיון פנימי של המשפט ועצם זה שאין לו סיום אומר מה דעתי על הרעיון לא?
תחשוב קצת אין סיום, או כפי שכתוב "הרעיון שלכל דבר יש התחלה, אמצע וסוף הוא מא.." זה היגיון פנימי של המשפט ועצם זה שאין לו סיום אומר מה דעתי על הרעיון לא?
S SaidinsTaint New member 1/12/02 #13 ציטוט "הרעיון שלכל דבר יש התחלה, אמצע וסוף הוא מא..וד טיפשי" חשבתי שזה הסיום, ואז זה אומר שהמשפט תומך בעובדה שזה לא נכון וגם העובדה שזה קטוע תומך בזה וחשבתי שיש פואנטה... אין לי שמץ של מושג איך לנסח את זה בשפה ברורה... תתמודדו
ציטוט "הרעיון שלכל דבר יש התחלה, אמצע וסוף הוא מא..וד טיפשי" חשבתי שזה הסיום, ואז זה אומר שהמשפט תומך בעובדה שזה לא נכון וגם העובדה שזה קטוע תומך בזה וחשבתי שיש פואנטה... אין לי שמץ של מושג איך לנסח את זה בשפה ברורה... תתמודדו
S SaidinsTaint New member 1/12/02 #10 לא צהוב? ראיתי את the crobomite meanuver - והילד ששיחק שם שיחק באנטרפרייז... הוא היחיד אני חושב ששיחק בשתי הסדרות...
לא צהוב? ראיתי את the crobomite meanuver - והילד ששיחק שם שיחק באנטרפרייז... הוא היחיד אני חושב ששיחק בשתי הסדרות...