צבעים בחדר עבודה

מֶל

New member
צבעים בחדר עבודה

באיזה צבע הייתם צובעים את חדר העבודה? מבלי לציין את המיקום והכיוון-אני פשוט רוצה לדעת אילו צבעים על גווניהם מתאימים לחדר מחשב/עבודה. תודה מראש ויום נפלא

שלום מל

מאחר ושאלת בלשון רבים אני מבינה שכוונתך לכל דיירי הפורום אז אני אמתין ביחד איתך לתשובותיהם והעדפותיהם

goldfish11

New member
צבעי חדר עבודה

שלום מל, היות ושאלת שאלה כללית, גם תשובתי תהא כזו, ללא התייחסות לכיווני ומיקום החדר,ללא התייחסות לכוכבים בחדר (מהויות אנרגטיות) וללא התייחסות לנתוני האדם שעובד בחדר. ובכן, אם העבודה המתבצעת בחדר היא בעיקר ניירת ועבודה הדורשת סדר או, לחילופין אם האדם זקוק לתמיכה בנושא סדר, הייתי משתמשת הרבה בקבוצת הלבנים, אפורים כסופים. אם העבודה היא למטרות פירסום (מחקר או מאמרים שרצוי שיפורסמו) הייתי מוסיפה "נגיעות" של אדום בעיקר בקיר הדרומי אם חדר העבודה משמש לעבודה פנימית, רוחנית, רגועה הייתי מכניסה נגיעות של כחולים כהים או שחורים. לחדר עבודה של ארכיטקט או מי שעוסק במקצועות הקשורים בבית ובקירקוע (יועץ פנג שואי
) הייתי משתמשת בצבעי אדמה בז'ים וכתומים... וזה כללי ועל קצה המזלג. צביעה נעימה

goldfish11

New member
היי אביבה ../images/Emo24.gif

קצת חיפוש עצמי, הרבה עבודה והרבה מאד שיפוץ הבית ברוח הפנג שואי כי אני מהסנדלרים שהלכו יחפים כל החורף... את יודעת כמה קשה לשפץ לעצמך את הבית כשאת מודעת לפנג שואי? קל לייעץ לאחרים. הרבה יותר קשה לעצמך. אז זה מה שעשיתי בתקופה האחרונה. תודה על ההתעניינות אם הייתי יודעת שאני חסרה פה הייתי מופיעה יותר...
ומה שלומך את? איך בצפון הרחוק אחרי שנגמר החורף?

חיבוק גם לך

את חמודה, אין מה לחפש...הכל נמצא וקיים. "עצמי" פה כל הזמן רק שקשה לראות אותו, הוא חמקמק לאלללה... אני כל הזמן עושה פנג שוי בבית, כל הזמן ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום...מן עשייה בלתי פ]וסקת וגם משהו נהדר להתעסק איתו ל"היפר" שיש לי. אני מוצאת שלא קל לייעץ לאחרים בעיקר מכיוון שאני תמיד מחפשת ללמוד קודם כל את השפה שבו מדבר האדם, להשתדל להבין את המילים שהוא אומר, ובמיוחד את אלה שלא... את חסרה תמיד, לא יודעת אם אמרתי לך כבר, ואם כן אז אחזור... יש בטכסט שלך משב רוח רענן, הרבה טוב לב ורגישות ברמה גבוהה ביותר. זה תמיד חסר... חוץ מזה, לא צריך להיות "חסר" כדי להיות כאן. אני תמיד שמחה שיש כאן אנשים והדלת שלי לעולם אינה נסגרת (מקסימום, אני הולכת "לסיבוב"...) אז הנה לך הזמנה פתוחה לכל הזמן... היו הרבה מקרים שנשאלה כאן שאלה וחשבתי...איפה goldfish... אשמח לדעת את שמך, כשתרגישי שזה מתאים לך יום טוב

hgh1

New member
לגבי הצבע יש לי תשובה לגבי החדר שאל

לגבי הצבע יש לי תשובה לגבי החדר שאלה. בתוכנית של החיים הטובים דיברו על צבע לחדר עבודה וציינו ירוק ציינו גם צהוב כצבע שמגביר זיכרון. השאלה שלי היא אחרת חדר העבודה שלי הוא 3.75 על 2.75 אני ברדקיסט צדופלם והחדר מבולגן כמעט תמיד יש בחדר כוורת שולחן כתיבה כיסא משרדי מחשב מדפסת פקס וריצפת פרקט האם יש למישהו רעיון או תןכנית כיצד לסדר החדר ולמנוע בלאגאן?? הייתי רוצה להכניס גם כורסא לרוגע איזה כורסא?? רעיונות יתקבלו בברכה.

מֶל

New member
אתם מקסימים

אבל לאור התשובה המפורטת של הדגיגון, אני באמת אבדוק את הכיוונים ואז אוכל לקבל תשובה יותר חד משמעית לגבי מה מתאים. מעבר לכיוונים, אילו עוד פרטים אצטרך לספק על מנת לקבל עזרה (כשכתבתי "ממכם", אביבה, הכוונה היתה גם אליך כמובן) תודה

למעלה