צבעים בויזואל C מישהו יודע איך ניתן לשנות צבע טקסט / צבע רקע בויזואל C? תודה.1!
M maromnn New member 4/12/04 #1 צבעים בויזואל C מישהו יודע איך ניתן לשנות צבע טקסט / צבע רקע בויזואל C? תודה.1!
D DadleFish New member 5/12/04 #7 איזה פלט? בחלון השחור של ה-CONSOLE? במסך? באיזשהו GUI? ב-DIRECTX? במה? תעזור לנו לעזור לך.
D DadleFish New member 6/12/04 #9 אתה קשה. אני אשאל פעם אחרונה, כי כנראה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר. איפה במסך??? איזה מסך? על מה אתה מדבר? GUI? DOS? מה?
אתה קשה. אני אשאל פעם אחרונה, כי כנראה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר. איפה במסך??? איזה מסך? על מה אתה מדבר? GUI? DOS? מה?
ז זויברג New member 6/12/04 #12 לא נראה לי שאפשר.. לא נראה לי שאפשר לשנות צבע של טקטס במצב console בVC++.
A annefan New member 7/12/04 #18 אני שיחקתי אותה?? אם אני לא טועה לפני כשנה-שנה וחצי אתה הפנית אותי לפונקציה הזו...