צבעים אקריליים

עינתפ

New member
הופס כתבתי הודעה והיא נעלמה.

לאיזה ארגז כלים הכוונה?? כזה של כתר?? עם תא איחסון נייד למעלה?? ממש ארגז כלים של גברים
?? איזה גודל?? והנה השאלה, הגודל קובע?? סתם... הולכת לקנות מחר בכתר, ואללה נתת לי רעיון גאוני. תודה.

psa

New member
../images/Emo41.gifעינת ,ארגז כלים גדול עד כמה שאת

יכולה לשאת . שימי
- קחי אתך בקבוק כדי "למדוד" גובה אני מתכוונת לבקבוקים הקטנים. לעיתים הם לא מספיק עמוקים(כמובן שתלוי בגודל הארגז) טיפ נוסף-תנסי לבדוק מחירים של ארגזים בהום סנטר ולא כתר עצמה כי לעיתים המגוון רב יותר וזול יותר. אגב ,אחסון נהדר נוסף הוא המגירות מפלסטיק יש לי עם 3 מגירות -עמוקות יותר ויש עם 5 -המגירות פחות עמוקות. מגירות אלה באות גם עם גלגלים.כדאי לך לבדוק מה יותר נוח המגירות או ארגז הכלים בהצלחה.

גם לי יש ארגזי כלים כאלה

זה ממש נוח למעלה מכחולים למטה צבעים..ואפשר לקנות אותם גם בהום סנטר אייס וכו´ לא חייבים בכתר

osni

New member
הנה ארגז הכלים שלי !!!

את הצבעים הגדולים אני שמה בשידת מגרות מפלסטיק על גלגלים שמוכרים בהום סנטר.יש להם מדי פעם מבצעים אז כדי לקנות אז. את ארגז הכלים תחפשנה בחצי חינם אם יש לידכם כי שם זה הכי זול.

את רוצה לעשות תחרות??! ../images/Emo13.gif

אני לא מערבבת צבעים כי אף פעם לא יוצא לי בדיוק מה שאני רוצה..במיוחד אחרי שאני רואה את הגוונים היפים שמוכרים.. וגם במשך הזמן לומדים במה משתמשים יותר או פחות..ככה יודעים איך לחדש את המלאי..

אם רוצים שייצא אותו צבע

רושמים! את הגוונים..אני אישית הכי אוהבת לערבב. יש לי גם מין מחלה כזו..שאני מציירת רק עם צבעי יסוד! ומערבבת ומערבבת עד שיוצא ונהנית מכל רגע.

psa

New member
שגית , הבעייה זה לא אילו גוונים ../images/Emo20.gif

אלא הכמות של כל גוון כדי להגיע לגוון שנגמר בדיוק באמצע הצביעה
. כך שכמה שנרשום זה לא יעזור.... :O)

Lורליי

New member
בכמויות גדולות יש את

אמסטרדם. קצת יקרים- אבל סופר מעולים. אני אוהבת במיוחד את השקופים.

2_be

New member
גם אני ...

יש לי בבית כמעט רק צבעי יסוד.. אני מאוד אוהבת לערבב ואם הזמן גם יודעים להעריך כמויות.

אתי@

New member
בנוסף לכל ההמלצות שיקבלת

אני ממליצה לקנות בקבןק אחד גדול של צבע שמנת-קרם-בז´ בהיר. קשה לי לתאר את הצבע
אצלי זה גוון מאוד שימושי, גם כבסיס למפית (למרות שאביבה ממליצה על לבן), ובכלל כצבע לצביעה עבודות עדינות. עוד צבע שמאוד הולך אצלי זה זהב.

popo11

New member
איפה קונים בקבוק גדול?

אני קונה צבע לבן בכמויות מסחריות .... וכל פעם הבקבוקון של אמריקנה נגמר כל כך מהר ... איזה חברה את ממליצה ?

אתי@

New member
בקבוקים גדולים יש של אמריקנה

ב"ברוק", אבל אני מודה שלא חיפשתי את הצבע הנ"ל... הצבעים שלי הם של 2 חברות: 1. אמריקנה 2. דקו ארט או פולק-ארט, לא זוכרת
אבל זה מה שמוכרים ב"פנאי לי" בת"א. להם יש צבעים מקסימים, ובמיוחד מומלץ לקנות את אלה מסדרת artists pigment.

lilachh

New member
סיון אני משתמשת כמעט רק בצבעי

XTC - אני אוהבת את הגוונים שלהם ויש להם קופסה של 250 מ"ל בערך.והמחיר סביר - בערך 14.5 ש"ח לקופסה.

popo11

New member
../images/Emo36.gif איפה קונים כזה בצפון ?

לא ראיתי בשום מקום

lilachh

New member
בצפון אני לא מתמצאת אבל פה יש

בכל חנות יצירה ככה שאני בטוחה שיש גם בצפון..קופסאות פלסטיק שכתוב XTC אני אישית מאוד אוהבת לעבוד עם הצבעים שלהם..יש להם צבעים סמיכים יותר מן הרגיל.

lili27

New member
תודה לכולכן, אתן מקסימות, בזכותכן -

ביצעתי כבר מס´ עבודות. אני מקווה להראות כאן - בקרוב. תודה, אמנית קטנה.

למעלה