צבעים אקריליים

lili27

New member
צבעים אקריליים

אני דיי חדשה בתחום - אז אל תצחקו על שאלתי... אני רוצה לקנות צבעים אקריליים. מה הם הצבעים הבסיסיים שכדאי לקנות - או זה תלוי בטעמי האישי ?! ניתן לגוון - ע"י ערבוב צבעים? תודה, אמנית קטנה.

שמיימית

New member
כמו צבעי יסוד ../images/Emo13.gif

אדום , כחול, צהוב, ירוק, לבן שחור בכלל יש מבצעים נהדרים כמעט בכל חנות שווה לקנות מה שאוהבים
מנסיון, לי יש מעל 50 צבעים הכל מאהבה רק מאהבה

הי לילי!

בעיקרון משלושה צבעי היסוד - כחול, אדום וצהוב אפשר ליצור את כל הצבעים, וכדי לגוון מוסיפים שחור או לבן. אם את מתכננת לצבוע משהו גדול בסגול למשל, עדיף לך לקנות את הסגול הרצוי, מכיוון שבכל פעם שתערבבי אדום וכחול יצא לך גוון מעט שונה. בקיצור - אם צובעים משהו קטן אז עדיף לערבב צבעים, אם משהו גדול ואז הצביעה היא בשלבים - את כל פעם תצטרכי להכין מחדש צבע, והגוון כל פעם טיפה משתנה (וזה מעצבן), במקרה כזה עדיף שיהיה לך את הגוון הרצוי! תמיד כדאי שיהיו בבית צבעי היסוד וגם הגוונים שאת הכי אוהבת, כי קרוב לוודאי שבהם תשתמשי הכי הרבה! בהצלחה, אמנית קטנה...

שמיימית

New member
אהה ויש לי גם גדולים למשטחים גדולים

זה תמיד טוב לי יש צבע לבן גדול, לא הולך לאיבוד אף פעם וזה טוב לערבב בכדי להגיע לצבעים נוספים רוב הצבע הולך על צביעת רקעים וכמו שהמליצה מישמושית כדאי לקנות צבע גדול אם את אוהבת (לאוהבי הכחול למשל...)

psa

New member
כמה שזה נכון-כמעט נגמר לי צבע כחול

מהמם ובחנות כבר לא היה. כדאי לקנות כל צבע שאוהבים.הבסיסיים הם תמיד טובים לכל דבר. גם אני חשבתי לקנות רק את הבסיסיים ולערבב אך כמו שנאמר לעיל ,אף פעם לא יוצא המיקס הקודם . בהצלחה

שמיימית

New member
אני אישית שונאת לערבב ../images/Emo13.gif אוהבת שיש

הרבה צבעים לבחור אף פעם לא מספיק לי D-:

אילאיל2

New member
בדיוק עכשיו קניתי

בחנות אצלינו בישוב אקריליק בשפורפרת של 60 מל ב-14.9 חום סיינה, ירק אמרלד, אוקר וכתום. זה תוספת לצבעי יסוד ושחור לבן כפי שהוסבר כבר. לא יודעת אם זול או יקר אך כשצריך מתפשרים על מה שיש באותו רגע.

לילך1

New member
אני חולה על צבעים...

יש לי כמה גוונים מכל צבע שאני משתמשת וחוץ מזה אני גם מערבבת אבל עדיף אם יש אפשרות לקנות את הגוונים ולא רק צבעי יסוד ...אפשר בתור התחלה לקנות את הבקבוקים הקטנים

psa

New member
האמת שלא ראיתי גדולים של אמריקנה

ראיתי של ORITA ואותם בשום פנים באופן לא אקנה לדעתי הם גרועים. דלילים מאוד. גם אני אוהבת שיש : "דאג שלא יחסר...."

שמיימית

New member
יש של פולקארט הם מעולים,ויש גם

של אמריקנה עולה בסביבות 18 שח אם אני לא טועה בפולק ארט הוציאו מספר די מצומצם של גוונים בבקבוקים גדולים

psa

New member
קניתי היום של פולק ארט

הקטן עולה 9.50 ש"ח.באמת אין מגוון גדול. האמריקנה עולה 8 ש"ח.בכלל יש מגוון לא קטן , רק שבחנות היו ממש מעט . לא נורא.

שמיימית

New member
פולק ארט ידועים שהם יותר יקרים

בטנקרבל ת"א יש מבצע של פולק ארט 10 צבעים 70 שקל לפולק ארט יש גוונים יותר מיוחדים לטעמי למרות שרוב הצבעים שלי הם אמריקנה

psa

New member
ממש ככה -כמוני כמוך.

אגב ,הצבע המתכתיים של פולק ארט הם מהממים ,ממש יפים לטעמי. יש לי נחושת וירוק מתכתי. נדמה לי הם טיפל´ה יותר יקרים אך שווה.

psa

New member
זה מה שנאמר וווווואווווווו -../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אהבתי את המבחר . אך המזוודונת השקופה מצאה חן בעיניי מאוד מאוד
ראיתי שחסר לך גוון אחד -סתאאאםםםםםם

עינתפ

New member
בדיוק היום רציתי לשאול איך

אתן או יותר נכון במה מאחסנים את הצבעים? לי יש קופסאת נעליים+ קופסא קטנה שמלאה בצבעים, קופסא של עוגיות "ערגליות" עגולה מפלסטיק עם מכחולים. ואין לי יותר מקום. פיניתי לי בכוורת של חדר העבודה 3 תאים ואין לי מקום לעוד. לגבי הצבעים- יש לי שלל של צבעים, כשנגמרת לי שפורפרת אני שוטפת טוב, טוב ועושה מיקס של צבעים. אישית אני מערבבת המון צבעים ומגיעה לגוונים חדשים.

psa

New member
עינת , רעיון נהדר../images/Emo141.gif.

אני מאחסנת במגירה בשידה תינוקות.אני אוהבת לעבוד כשנוח והדברים נגישים. אהבתי את הרעיון של ערבוב הצבעים ושמירתם-תודה. יש את ארגז הכלים הגדולים שהם נהדרים לאחסון ונשיאה .

למעלה