צבעים - אדום

צבעים - אדום

אני פותחת בסדרת שירים. שיר לכל צבע.. כל צבע אומר לכם משהו, מעורר משהו. אשמח מאוד לראות מה צבעים עושים בשבילכם. והנה הראשון: אדום ===== אדום אור ניאון מרצד שוטף באדום סדין ספוג לחות וכתמים.. ובכתמיו הכהים מסמן אלמונים כעקבות בחייה צרובים. ומבעד וילון עכור מימים זוהר ארגמן מעוור וכאילו דוחק בלכתו של קודם ומברך כניסתו של אחר. עיניה אדומות מלילות אדומים ומדמע כלוא כבר שנים ואור קר של ניאון משקף את שרידי חיותה לאיטם מתכלים

zar

New member
תחינה

פסי, על ברכי כורע מרכין ראש בהכנעה קטונתי כעפר לרגלייך גם עם שיר אחד ביום לא יכול לך ואם במענה מלומד חפצת אנא ממך, העבירי לבודדת ולא, אל בין הצללים אסוגה עד יעבור הצרור אוהב צאר

המוזה..

לעיתים היא נחבאת חודשים אפילו להציץ היא חוששת ואז היא צצה חסרת מנוח בורידים רוחשת גועשת.. שירים בדמה צחוקה - חרוזיה בכל שעות היממה משלחת חיציה.. אך אל ייפול ליבך בפניה אביר כל מכשול וכל נגף מפניך תסיר.. שיריך ליריקת נפשך הם שלך. לא שלי הם. הם לא מענה לשירי לבדם ניצבים הם. גם אם ייטף דם עטך רק מחר אהייה כאן לבלוע כל אות שתותר :) נשיקות.

אורמור

New member
מדהים..כדרכך הקסומה..!!!!

את ענקית.. ולא אחדל לחזור על עצמי גם אם אשעמם

בת-קול

New member
אדום הוא הצבע שלי

אדום אדום הוא הצבע שלי אדום של של אש אדום של חיים אדום של להט תשוקה אדום של מלחמה אדום אדום הוא הצבע שלי אהבתי את שייריך על הצבעים

*קסנדרה

New member
אדום

לפסיפלורה ביקשת שנגיב, ולי שירים שמזכירים לי צבעים. לכל צבע אכתוב, את שזכרוני מעלה. קסנדרה

*קסנדרה

New member
נזכרת....

נזכרת... עוטפת את חפציי הדוממים בנייר עטיפה אדום עם פרפרים לבנים ומניחה אותם לראווה. הכל היה שם ומה שלא ראיתי אז אני נזכרת עכשיו... בובה ללא יד עם פנים זהובות דובון מרופט עם ריח חמוץ כפתורים בשלל צבעים המושחלים על חוט אדום וחרצני זיתים שנשמרו כבר אז, בימים נשכחים. השלתי זמן כמו בסרט מתמשך שאיבד פרטים והאהבה שאני מגלה ברגעים אלו אינה מופנית לאיש וגם... אינה שייכת לי. קסנדרה כל הזכויות שמורות

יופי, יופי, יופי!!:)

ריח שחולף עם רוח טעם שנשכח צללית של אור ערביים ניצן שעוד יפרח הכל מזכיר לנו משהו עבר שרוט אירועים השוקע בתוכנו ומפריח שירים.. אהבתי את החיבור בין זכרון לצבע, קסנדרה.. זה מעורר גם בי משהו. מסעיר משקעים.. המוזה דופקת בדלת. אני הולכת לפתוח לה :)

mna

New member
אדום

יש צבע אחד, וכינויו הוא אדום, שמביע במיוחד, שקיעה וחום. שקיעה של שמש, שנכנסת לים, וחום של רגש, של אישה לאדם.

למעלה