צבעיה על עץ - שאלה

michal24

New member
צבעיה על עץ - שאלה

בעצם זה נכון גם לגבי צביעה של קירות ראיתי בבית של מישהי שהיא סיידה קירות וצבעה כוננית עץ בצורה כזו שיצאו לה מן פסים כאלו, בגוונים של אותו צבע שהוא הדומיננטי. זה לא נמשע ממש מובן, הא ? אני אחשוב איך להסביר אחרת ואחזור אליכם עם זה. אם מישהו חוחשב שהוא יודע למה הכוונה, אני אשמח.

av_i_va

New member
../images/Emo4.gifממש לא מובן

אבל אם ראית אצל מישהי, ואת יודעת שהיא עשתה זאת בעצמה, הרי הכי פשוט לשאול אותה. אם אין לך אפשרות, נסי להסביר קצת יותר מובן. מה שאני יכולה להעלות על דעתי: או עבודה עם מסקינג טייפ לקבל פסים אחדיים או רולר דוגמא מיוחד או עבודה עם ניילון נצמד לקבלת אפקט. אבל אולי אני טועה וזה בכלל משהו אחר. בכל אופן, נסי לברר אצלה או להסביר קצת יותר בבירור

בל בל

New member
לא הבנתי בדיוק למה את מתכוונת אבל

אם את מתכוונת לפסים ישרים בכל מיני צבעים אז אני צבעתי פעם ככה חדר, ואני מזהירה אותך קודם שזאת עבודת נמלים ולא תמיד זה מצליח. לי למזלי זה הצליח אבל לחברה שלי שנסתה גם לא כל כך הלך ורוב בקיר התקלף. אם זה לא מה שהתכוונת אז תפרטי יותר כי לא הבנתי אז בדיוק למה את מתכוונת ואולי אוכל לעזור לך. המשך יום מהנה ענבל

שמיימית

New member
אולי מדובר פשוט במשיחות של מכחול

בצורה מסויימת שנותנת גוון כהה יותר? אולי

michal24

New member
מנסה להסביר

אז ככה : ממה שהיא הסבירה לי שהבחור שצבע עשה, הוא צבע את הקיר או הכוננית קודם כל בשצבע אחיד שהוא הבסיסי, נגיד כחול, ואז לקח מן מברשת כזו וטבל את הקצוות שלה בכחול בכל מיני גוונים, וגם בלבן, ועבר שוב על הקיר, וככה יצאו מן פסים כאלו. זה לא פסים ברורים ואחידים ועבים, זה כמו שיש...נו אתן יודעות, כמו שבבדי באטיק הצבע מתפזר כזה ? אז דבר כזה, דומה. כמו האפקט שיש לפעמים על ג´ינס, שיש פסים כאלו דהויים. נשמע מובן ? מישהו?

yuli22

New member
אני מבינה למה את מתכוונת../images/Emo110.gif

אבל לא יודעת איך עושים זאת, האם זה נותן לקיר מראה ישן/משופשף? אם כן אני יודעת איך לבצע... :)

שמיימית

New member
מובן אני חושבת שזה כמו שאמרתי לך

פשוט עם מברשת ולכל מיני כיוונים עושים משיכות

yuli22

New member
אפשר עם סמרטוט

הטכניקה היא כזו , צובעים צבע בסיס שולט, למשל צהוב עז. לוקחים מברשת צביעה לא עבה מידי (בערך 7 ס"מ) וטובלים אותה בלבן נניח, שמים מן טוף על הקיר ואז באים עם סמרטוט ומיד מורחים בתנועה סיבובית, מיד לאחר מכן לקוחים נניח אפרסק, מניחים שוב לטיפה עם המברשת על המריחה של הלבן , ומיד שוב עם הסמרטוט יש אפשרות למרוח לכיוונים שונים וככה למעשה יוצא אפקט ישן /עתיק.

למעלה