צבעונים

fency

New member
את קראת לי../images/Emo35.gif חה חה חה אפשר תמונה

מהפרונט?

לִיאֲת

New member
חחחחחח... גיטה, אצלינו זה עובד ככה

מאז ומתמיד. התחיל עם הכלבה שגידלנו עוד לפני הילדים, והמשיך (עד היום) עם הילדים. משפחה מולטי-שמות אנחנו. אני חושבת שאפשר לעשות ספר עב-כרס מרשימת השמות והכינויים שרצים פה.

gitta

New member
בעצם הכלבים בכלל לא זקוקים לשם

הרי הם כל כך טלפתיים שהם באים בריצה אפילו אם רק חושבים עליהם. ככה זה עם פולי שלנו המתוקה.

gitta

New member
פולי הטלפתית ../images/Emo107.gif

היא שילוב של דקס האונד ("כלב נקניק") ופינצ'ר, שניהם כלבים בעלי דיעה עצמאית שיבואו לקריאתכם רק אם זה מתאים להם. לפעמים אפילו עושים ההיפך, מבקשים מהם לבוא והם מפנים את העורף באדישות ומסתלקים. לעומת זאת כשהם שומעים אתכם באוזן הטלפתית שלהם הם באים בריצה, כי הם חשים כנראה איזו מצוקה של הבעלים.

עדנה מ

New member
ליאת - מזל טוב להגדלת המשפחה../images/Emo70.gif

דביל, דביל - אבל אין כמוהם...
בן כמה הוא
למה אין כאן עדיין תמונה שלו
קבלי קשקוש וליקוק של מזל-טוב מג'יפה...

עדנה מ

New member
זה הבן שלי החליט - ולא היתה לנו

אפילו זכות להתנגד... אבל כפי שכבר כתבתי כאן - לג'יפה לא איכפת, ואנחנו --- התרגלנו... וחוץ מזה, קוראים לה ג'יף, ג'יפונת, בובה, נהדרת אחת, ויש עוד הרבה אפשרויות; ותמיד כשאומרים לה 'בואי
' [ועוד יותר טוב: 'בואי-בואי-בואי
'- שלוש פעמים...] ולא חשוב איזה שם מצמידים לזה - היא באה... אבל כן, היא בהחלט רשומה אצל הוטרינר בשם ג'יפה...

mudmud

New member
הנה הצבעונים שלי...

אבל גם אצלי הם לא מחזיקים יותר מדי זמן, למרות ההשקעה - הפגע הרע הזה שאני כ"כ אוהבת ומגדלת ומטפחת, הולכת ובשיטתיות משמידה את כל הצמחים הכי יפים שלי.... מה לעשות, גם אני קטפתי לאמא שלי את כל הפרחים מהגינה (לוע הארי) כשהייתי קטנה
. (הבעיה רק שהנזק שלי אף פעם לא מתבגרת...)

mudmud

New member
ורציתי להגיד....

שיש לכם אחלה פורום... מאוד נחמד וכיף כאן. עכשיו אבוא לביקורים תכופים...

ואני רציתי להגיד שיש לך אחלה

צבעונים ושבאמת מאד נחמד פה ואת מוזמנת לביקורים תכופים יותר

mudmud

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

והנה תמונה של הנזק שלי. קוראים לה סופה... והמבין יבין...

אדנהר

New member
חזרי מהר לעצמך, בעצם לא מאמין

להתרככות שלך, יש כאלה במקרים מיוחדים שומרים את הנקמה להרבה זמן כך שכשהיא מגיעה אין מתוק ממנה. את נמנית עם הסוג הזה
אני טועה

ora1m13

New member
גם לי נדמה כך...../images/Emo24.gifובקשר לשמות:

ב"גן החיות" אצלינו בבית ישנה כלבה תזזיתית. קראנו לה לולה. למה? מפני שתמיד צריך לצעוק לה: לא לזוז,לא לרוץ, לא לקום!

Rוני

New member
חחחחחחחחח

אתה מתגעגע ליד הקשה אני כבר יודעת את זה

למעלה