צבי ציפורניים

Etztrubal

New member
צבי ציפורניים

עוד שאלה, אם כבר אני כאן... בעבר הייתה בארץ בחורה בשם איילה, אשר הייתה הבת של צבי ציפורניים, שאיבחנו בעיות רפואיות דרך הציפורניים. לאחר מכן היית מקבל מרשם לטיפות מעשבי מרפא. שתי שאלות: 1. האם האבחון והטיפול הפרמקולוגי הסתמך על רפואה סינית? או שמדובר ברפואה שונה? (נטורופתיה/הומאופתיה/קוקוריקו...) 2. היכן ניתן ללמוד שיטת אבחון זו?

אדומה2

New member
צבי ואיילה

צבי ואיילה ניחנו במתנה אותה פיתחו על ידי לימודים שונים, וכך הגיעו לאבחון מעמיק דרך הציפורניים ורשימת המרשמים, שלמיטב ידיעתי היו מבוססים על הומיאופתיה- לא רפואה סינית ובודאי שלא קוקוריקו. בתור מישהי שפגשה את שניהם, אני יכולה לומר שבעוד ולא תמיד הסכמתי עם מה שהיה להם להגיד, הם תמיד ידעו לפגוע בול בבעיה- בעיקר צבי שבעיניי היה בו משהו נוסף שלא היה באיילה. אני לא יודעת אם אפשר ללמוד בארץ אבחון דרך הציפורניים.

Etztrubal

New member
וואלה

חידשת לי. טופלתי ע"י איילה לפני הרבה שנים(הייתי בחטיבה), ואני זוכר ששאלתי אותה עוד בזמנו איפה אפשר ללמוד את התורה. היא נתנה לי שמות של שני מקומות (שאותם אני לא זוכר כיום) והרבה זמן אני מנסה להבין אם באמת יש לנושא לימודים מסודרים. תמיד שיערתי שמדובר בלימוד מן המזרח, שכן בהמשך נתקלתי באבחון דרך העין, הפנים וכו'... תורות, שעל פי הבנתי, צמחו בסין גם ויפן. לא חשבתי שמדובר 'במתנה', כדבריך. באופן כללי, ואני אשמח לקבל את הערות הפורום בנושא, האם ישנם עוד שיטות אבחון שנעשים על ידי "יחידת קצה" מסוימת בגוף? כלומר גם ברפואה סינית מתבוננים בלשון ובדופק, אך לא מסתמכים על כל אחד מהם בנפרד. האם קיימת צורת אבחון שמשקפת מתוך המיקרו (איבר), את הנעשה במאקרו כולו (הגוף) באופן מלא?

יש מקום אחד ששמעתי עליו

אני בודק את זה כבר שולח לך למסר הפרטי (בתקווה שזה אצלי באימיילים
) יום טוב

harduf9

New member
אבחון דרך העין, רפלקסולוגיה,

כירולוגיה ועוד היו גם במצריים העתיקה. כיום האירידיולוגיה והרפלקסולגיה באו דווקא מהמערב (ארה"ב וגרמניה). בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה