צביקה....

צביקה....

בצער רב , צביקה פאר שכולנו מכירים מכתביו , תרומתו , הבלוג נפטר הבוקר אחרי שעבר השתלה חוזרת ונלחם על חייו בכל כוחו. הלוויתו תתקים היום בשעה 18:00 בקריית שאול. שמשפחתו , כולנו לא נדע עוד צער. יהי זכרו ברוך. ויקה.

vikvik

New member
פשוט אין מילים....

ספורטי אולי תוכל לרכז את כל פרקי הבלוג שלו בהודעה אחת....

orii

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ואוו, זה בא בהפתעה. איזה עצוב. אין מילים.

צביקה

אני בדרכי להפרד מצביקה.אני באגוד מזה 16 חודש בהם איבדנו טובים ויקרים לנו.עכשו צביקה מצטרף וזה לא נתפס.נחבק את המשפחה ונתפלל שבשנה החדשה נדע רק בריאות ונזכור את חברינו.

b e c k y

New member
אוי ואבוי. איזה הפסד לעולם ../images/Emo7.gif

המכתבים של צביקה תמיד מילאו אותי אופטימיות. היכולת שלו להאמין בטוב מילאה אותי בתחושה שהכל אפשרי. אני מרגישה שכולנו הפסדנו היום איש מדהים ומיוחד שלימד אותנו הרבה מאד על החיים. שולחת מפה חיבוק ענק למלי אישתו האהובה ולבנו שגרם לו כל כך הרבה גאווה ונתן לו סיבה לחיות.

למה אבלל? כאילו, הוא עבר השתלה, מה גרם

לזה? חשבתי שדוקא זהו עבר את החלק הקשה ועכשיו יש לו חיים חדשים

sporTV

New member
../images/Emo16.gif צביקה, החבר הוירטואלי.

כך צביקה כינה אותי. מעולם לא היה לי חבר וירטואלי קרוב כל כך. הרעיף אופטימיות ותקווה בכל תהום אליה התדרדר. אני חוויתי בזכות הבלוגים האנושיים שלו את מה שהוא עבר, רק בלי הכאב שהוא חש. אנשי, חם ותומך למרות הקשיים שלו. הבלוגים שלו נחקקו בראשי לעד. האופטימיות תמיד נקראה בהם ואני נשאר עם הטעם של הבלוג האחרון, שצביקה ניצח בפעם השלישית את החיים, כהגדרתו. אני מוצא את עצמי יותר ויותר מחפש את הסמל של נרות הזכרון בפורום הזה וזה כל כך כואב. על כל חבר, רע וידיד שהולך לעולמו הלב נצבט עמוק יותר ויותר. בבוקר עוד תיכננתי לספר לכם על היום הראשון שלי באוניברסיטה ושאר שטויות למיניהן. הכל מתגמד כשחוטפים מכה שכזו, אבל החיים מצחיקים - האחד בוכה והשני ממשיך. והצחוק הזה עוד יותר כואב. צביקה, יש לי הזכות להיות חברך הוירטואלי. אוהב אותך, עוז. אתה הוא ה-

לא נתפס,

פשוט לא נתפס. כל כך שמחתי לקרוא שעבר השתלה מוצלחת ונמצא תורם מתאים. תנחומיי למשפחה וליבי מלא כאב על הסבל שעברתם.מקווה שתזכו לאושר ושמחה בחייכם. יהי זכרו ברוך!

למעלה