צביקה

מישהי 111

New member
צביקה ../images/Emo32.gif

אני לא מאמינה שאני באמת מתייחסת, אבל אני אתייחס מתוך כבוד לעצמי בלבד! אתה פעמיים כתבת משהו בעמ' הקודם בתקווה שאני אסתכל, אז כנראה שזה היה נורא חשוב לך שכל העולם התרשם מטפשותך הרבה (סלח לי על הביטוי). אני אתחיל בדבר הראשון.. אז אם נכנסת למובנים של סטוצים, אז חבריי "המבינים" (שאגב, אין לך זכות לדבר עליהם, כי בסופו של דבר אתה לא מכרי אף אחד מהם, אבל לצורך העניין נאמר "נגיד ש...") לא חושבים שנשיקה היא הגדרה לסטוץ. ואני חושבת שמי שקרא את כל העניין הזה שפיתחת אותו כ"כ מעבר לשיחה הקטנה שנוצרה פה (כי בסופו של דבר אתה חייב איכשהו להיות מרכז העניינים ואיכשהו אתה עושה את זה בצורה שאף אחד כבר לא סובל אותך בפורום ובדרכים פתטיות וחסרות תועלת שרק גורמות לאנשים להתעלם ממך והמאופי הזוועתי שלך). "נגיעות" גם הן לא נחשבות לסטוץ בעיניי חבריי המופלאים ולמעשה, אני חושבת שסקס היא המילה בין היחידות שיכולה להתאים לסטוץ. מכיוון שאתה לא מכיר אותי או את הנסיון שלי, אני הייתי מעדיפה שתשתוק... אין לך מושג מי אני וכמה שאתה בטוח בשם משפחתי (שהתעלמתי ממך כבר תקופה מאד ארוכה כי נתתי לך להיכנס למחשבות שלך), גם אותו אתה לא יודע ואפילו מאד רחוק ממנו. אתה לא יודע את עברי או את ההווה שלי ומה אני עושה בחיי... ויותר מהכל אתה לא יודע שום דבר מניסיון החיים שלי... אני בכלל לא אכנס לחיים הרומנטיים שלי ובטח שלא המיניים שלי. זה לא עניינך וכמה שאתה בן 17, אתה מתנהג כמו ילד בן 10, לכן אני אגיד שזה גם לא לגילך... היחידי בפורום הזה שאולי יודע כמה וכמה דברים עליי, זה יגאל... לבוא ולדבר עליי ועל איתן זה בושה וחוסר כבוד... להגיד שאני והוא עשינו דברים "לידך" כמה אידיוט אתה יכול להיות? למשוך כזאת תשומת לב? דבר ראשון, תרשה לי לומר ולהזכיר שאיתן ואני היינו תקופה ביחד והוא היה חבר שלי ומה שהיה בינינו לא היה "סטוץ" ולא היה משהו שקרוב לזה. זאת הייתה אהבה ואם בא לך לרדת לשטויות וקטנות, אין לי אפילו בעיה להודות ולהתוודות שבחיים שלי עם "כל ניסיון החיים שלי" לא היה לי בחיים, אבל בחיים סטוץ! אני אגיד לך יותר מזה! בחיים שלי לא התנשקתי עם בחור סתם ככה! וזה כולם יכולים להגיד לך... אז אם בך לך לפברק ולהמשיך להיות פתטי כמו שאתה עכשיו (ואגב, אני לא היחידה שחושבת את זה) ואישית, אני מציעה לך להירגע ומהר... אני בערך היחידה שלא הסתכסה איתך עד כה ותמיד ניסיתי להבין גם את הצד שלך, למרות שקשה להבין. וזה שאתה מתחנף פה לאנשים ומלקק בצורה הכי כבדה שכל זבוב יכול להביט בזה מהצד, זה לא אומר שאוהבים אותך.. להיפך! הסיבה היחידה שעוד השאירו אותך פה, זה אך ורק בגלל שאתה אוהב את אנסטסיה, אחרת ממזמן כבר לא היית כאן... אין אחד/ת שלא הסתכסת איתו... מכיוון שניסיתי להתעלם ולא להכפיש את שמך בפומבי וכמובן שלא רציתי לרדת למה הכ"כ הנמוכה שלך- שתקתי. אבל זהו! עד כאן... יש גבול לדיבור המלוכלך שלך ולשטויות שאתה מוציא מהפה שלך.. מה שאתה עושה ועשית עכשיו זאת הוצאת דיבה. אתה יודע מה זה? כי זה מה שעשית... אמרת עליי דברים שקריים ולא נכונים ועברת כל גבול אפשרי! ועל כזה דבר אני לא מסוגלת לשתוק בשום פנים ואופן ומצידי תהיה גם בן 10. מעולם, אבל מעולם לא כתבתי על החיים הפרטיים שלי בסדר גודל כזה בפורום!!! בחיים... אתה מוזמן לעבור על כל הודעה שנכתבה מהתאריך 2.4.05 ותבדוק שלא נכתב שום דבר בעניין המיני. ואתה דואג לציין עובדות שאינן נכונות וכותב אותם בפרהסיה. אתה צריך להתבייש לך... אין לך מושג מה עשית... התעלמתי בהתחלה ואמרתי, טוב, מי שמכיר אותי כאן יודע עליי את מה שצריך לדעת, אבל אתה ממשיך ועוד אתה!!!! מי אתה שמכיר אותי בכלל? הייתה לנו שיחה מעבר ל-10 דק' איי פעם? דיברנו על נושאים אחרים פרט לאנסטסיה, צבא ושיעורי נהיגה שאתה מעז לכתוב עליי כאלה דברים??? מי נתן לך את הזכות? אתה קטן באופי שלך ואני יודעת מה הבעיות שלך ואישית- אני פה לא הגבתי לכלום בגלל הרחמים שיש לי עליך. מחפש רק רע באחרים או מחפש יותר נכון חיים אצל אחרים כי לך אין אותם. רמה של שפל כזאת לא נתקלתי. ליהי הכי קטנה פה והיא נשמעת פי מאה יותר בוגרת ממך, עדי ורובי בנות גילך וכל אחת מהן מתעלה פי כמה וכמה רמות מעליך. אתה נתקעת באיזשהו גיל ואם אתה באמת רוצה לפתוח דברים, אז רק תבקש. תאמין לי שיש עליך יותר משיש לך עליי ואני מוכנה לשים על זה כסף. כדאי שתתחיל להירגע ותאמין לי שאם יהיו סיבות מוצדקות (ויש) אתה תהיה פה חסום לתקופה מאד ארוכה. צר לי על החיים העלובים שלך ועוד יותר צר לי על האישיות הכוזבת שלך. תתבגר ואז תפנה לכיוון שלי בכלל... וכדאי שתפנים ותכניס טוב-טוב את כל מה שנאמר פה לראש שלך. תפתח אותו קצת, אולי אנשים עוד יתחילו להתייחס אליך. אני מאד מקווה שזאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שאני אפנה אליך איי פעם. כי אישית- אני לא התחלתי ולא עשיתי לך דבר. אתה פשוט נהנה להתסיס פה את הפורום. בהצלחה לך.

וואי וואי וואי...

טוב, אני לא אנסה להכנס לנושא ולהתערב... אבל זה פורום ואני לא אמנע מלהגיב לאירוע הזה... אני לא הבנתי מה היה כל כך נורא... אני לא קראתי את סוף השירשור של הדיון הזה... וגם אם הוא המציא עלייך דברים זאת לא סיבה שצריך ככה להתעצבן... אבל היו כמה דברים שבהם את צודקת. אני מבינה אותך. אני חושבת שרק צריך להגיד פעם אחת ולתמיד שמשהו מעצבן אותך והוא יפסיק. כמו שקרה עם המאמימו והביאץ' שזה לפחות נפסק אחרי דרישות שלי ושל רובי לאורך זמן. הכינוי של צביקה עדיין ביאץ' אבל באמת שזה פתטי ואם הוא נהנה אז שיהיה לו בכייף. אותו דבר קרה עם ההתחזויות במשך שיחות במסנג'ר שהופסקו... אני חושבת שזה נפסק כי אמרתי שיפסיק... אז אני מקווה שהוא יבין. אבל אני חושבת שאת שאר הדברים שאמרת יכולת לסנן, זה פוגע, וזה לא לעניין לעשות את זה בפומבי... אבל שיהיה...

מישהי 111

New member
אין לך מה לחשוב או

לא לחשוב. על הדברים שהוא אמר אני יכולה לתבוע אותו... וזה ישמע מוגזם, אבל תכלס זה פורום קטן, תחשבי שכל בנאדם שרק רוצה יכול להיכנס ולקרוא מבלי להכיר ואתי ולדעת מי אני או אפילו במצב יותר גרוע, כן לדעת מי אני וכן יכולים להכיר אותי ולקרוא דברים שהם לא נכונים. וכמו שאמרת, את לא יודעת מה כל הבלאגן... אז לא הייתי מציעה לך לשפוט או לבחור צדדים... אולי לך הוא עדיין לא עשה כלום אבל את יכולה לשאול את ליהי, עדי, יגאל, מור ורובי (אם את אומרת) ועם כל אלה הבנאדם הסתכסך והציק להם. ואין צנזורה על מה שאני אומרת כמו שהוא עושה פרובוקציה מאד יפה, אני בטוח לא זאת שצריכה לבלום את עצמה. למעשה, אני האחרונה שלא אגיב.. הוא לא ילד בן 6 ולא צריך להעיר על כל פיפס קטן, בגלל זה צריך להעיר בגדול. אני שתקתי ושתקתי המון!!!! אבל זה כבר בלתי נסבל שבנאדם מוציא אותך קטן ליד אחרים שבעצם היחידי שיצא פה קטן זה לא אחר מאשר צביקה. כל מה שצביקה עשה פה פגע באנשים או הרגיז אנשים ולא פעם שעדי ויגאל רצו לחסום אותו על הדברים שהוא עושה ואני לא אמשיך להוסיף על עוד דברים שאני יודעת מעבר שאני בספק אם מישהו פרט ליגאל יודע מהם. ואני אשאל אותך שאלה אלה. אם צביקה היה מלכלכך עלייך, זורק הערות טיפשיות- היית מתעלמת? יכול להיות.. וזה מה שגם עשיתי ואני בניגוד לכולם כאן חשבתי שצריך לסלוח לו ולשכוח. אבל תחשבי שצביקה או כל בנאדם אחר פה או בכלל היה אומר או רומז על כל מיני דברים שהם שקריים לחלוטין ומפיץ אותם. היית שותקת על כזה דבר? בעיקר שהוא כותב על אותו הנושא פעמיים!!! פעמיים כתב/ העתיק את אותה הודעה בפורום כדי שכולם יקראו וייתייחסו. את היית שותקת? לא נראה בכלל!!!! אנשים הגיבו פה (ובצדק) על דברים הרבה יותר קטנים.. זה משהו שאם כל הכבוד (וכבר אין כבוד), זה לא משהו שאני אשתוק עליו. ותכלס, מהעבר הדיי רחוק שלי יש לי טראומה קטנה מדברים דומים, לכן אני בחיים לא אשתוק. זה אמנם נושאים שונים לגמרי, אבל אני לא אשתוק. מעצבן אתכם לדעת שעל אנסטסיה אומרים שהיא בת 38, אחריי שהיא אמרה שהיא בת 33, נכון? אז על עצמך את יותר תתעצבני אם יכתבו עלייך משהו לא נכון... זה בדיוק אותו הדבר אם היו שמים תמונה של מישהי בעירום מלא, כשהיא בכלל לא הצטלמה. סלבס תבעו אנשים על כאלה דברים. מה אני צריכה לשתוק? ואני לא מגזימה ולא מעניין אותי שהוא אינפנטיל וצריך קצת צומי. אגב, צביקה אתה קורא לי "צומי" שאתה בעצמך זקוק לזה כל 10 שניות בערך. מכיר את הפתגם "הפוסל במומו פוסל" נראה לי שהוא דיי קשור אליך.... הוא עושה דברים שהם יחסית קטנים כביכול ולכאורה נראים מאד טיפשיים, אבל כמו שאמרת "התחזות" זה משהו שיושבים עליו בכלא. והוצאת דיבה זה משהו שבבית משפט לא היו מקבלים... אלה, כדאי שתשימי לב לפרטים הקטנים לפניי שאת מגיבה... ואני לא באה לתקוף אותה חלילה, זה שפשוט עד היום לא התרעמתי כמו כולם כאן, זה כי הייתי סבלנית או מה שנקרא "בוגרת" כדי לא להתייחס, אבל מה שהוא עשה לא עושים נקודה. גם לפרסם שם משפחה של מישהו (כמו עדי וליהי) זה לא מכובד אם הם לא רוצים להזדהות. זאת זכותן המלאה ואין לך זכות לקחת מהן את האנונימיות. צביקה, אתה חייב לשים סוף לשטויות שלך. עזוב אותנו.. אנחנו סתם אנשים, תחשוב שאתה יכול לפגוע באנשים שקרובים אליך באמת. בחיים אתה לא תסתדר עם החברה הקשה שלנו. שקול מילים...

אני לא אמרתי שלשתוק

זה פתרון. ולהפך, אני האחרונה ששותקת בעניינים כאלה ובכלל. וחוצמזה אני לא שפטתי או בחרתי צדדים. אני לא בעד אף אחד למרות שאני מסכימה איתך בנקודות מסויימות שמציקות גם לי. אני לא יודעת מה הוא אמר, לגבי העניין של הסטוץ אני חושבת שהוא פשוט רצה תשומת לב, כי ברור שמה שהיה שם לא היה סטוץ ואני אמרתי את זה כבר מההתחלה, שזה היה סתם שיחות חולין אבל הוא אמר מה שהוא רצה לומר, והוא גם יכל לספר לנו את הסיפור בצורה אחרת ולהמציא אם הוא רצה שזה יהיה קשר רומנטי ואף אחד לא היה יודע על זה וגם לא היה נוצר וויכוח כי אף אחד לא יכול לפסול את הגרסה של צביקה אם הוא לא באמת יודע מה קרה. אבל אני לא עקבתי מה הוא אמר לך שכל כך פגע בך... בכל מקרה בקשר לדברים האחרים אני בהחלט חושבת שזה עובר כל גבול וממש לא צריך לשתוק. אני יודעת שעל התחזות והוצאת דיבה צריך להכניס לכלא אבל זה בפורום. זה משהו שצריך לקחת בפרופורציות, גם אם הוא יאמר עלייך דברים (בלי קשר לשמות משפחה או שמות של אנשים ) אנשים שיכנסו לפורום לא ידעו שזאת את. ואנחנו לא מכירים אחד את השני מעבר לכינויים (ואולי יש כאלה שמתראים במפגשים וכדומה) ולכן אי אפשר באמת להכיר אחד את השני לעומק ולשפוט אותך על דברים שנאמרו כאן. וגם אם נשפוט ולא נאמין (מה שאני בספק שהיה קורה) זה לא צריך להפריע כי מה זה משנה מה חושבים עלייך אחרים? תחיי את עם מה שאת יודעת שעשית, ובטח שזה לא צריך להפריע שאנשים שאת לא מכירה חושבים עלייך דברים. אבל אני מסכימה עם מה שנאמר, לגבי צביקה, שזה מרגיז ומעצבן. אני מקווה שזה יפסק ושיהיה נעים לכולנו

מישהי 111

New member
אלה

אני אגיד בפעם האחרונה.. באמת שהעלמתי וכל הזמן דאגתי להגיד שאין אדם שמכיר אותי יותר טוב מעצמי ומה שבא לאנשים להגיד- שיגידו. אבל בקטע של "זה בסה"כ פורום מסכן ומי נכנס אליו?" אז דבר ראשון, אני לא צריכה שירוצו עליי דברים שהם לא נכונים. דבר שני, השם משפחה שלי זה לא לוי, כהן, אשכנזי או קינן.. השם משפחה שלי לא כזה נפוץ ואם אנשים יחברו 1+1 ידעו מצויין במי מדובר. בנאדם לא צריך לעשות שם לאף אחד, תסכימי איתי.. ועזבי... זה קל לדבר מהצד... אני באמת שתקתי מספיק ויש דברים שאני לא מייחסת להם חשיבות רבה ויש דברים שכן. וחוץ מזה, צאי מנק' הנחה שבאמת צביקה יודע עליי כל דבר הכי מסתורי שקיים והוא מפיץ את זה בפורום, מה זה מעיד עליו? אנשים סומכים עליו, נותנים בו אמון מסויים והוא זורק ויורק על אותו הבנאדם? אישית? אני הייתי מציעה לא לסמוך עליו בכזו קלות. תחשבו שעל אדם שהוא לא מכיר הוא זורק הערות, אז מה הוא יזרוק על בנאדם שהוא בן ערובה שלו? גועל נפש לשמו. ואגב, אם כבר הזכרת (צביקה) את פורום סקס, הייתי מציעה לך להיכנס אליו. א. גם בגלל שיש לך הרבה מה ללמוד שם. ב. גם בגלל הסטיות הנוראיות שלך.. אף אחד לא ישכח את מה שכתבת על אנסטסיה.. סטייה! בוא לא נערב סקס.. זאת מילה שגדולה עליך מ-א-ד.

עדי

אני יודעת שזה מציק. ואני יודעת שזה קשה לסבול את הערות המתמשכות האלה. ואני לא מדברת מהצד, אני יודעת טוב מאד מה זה להרגיש שממציאים עליך דברים מאחורי הגב. ואני מבינה אותך מאד. אבל זה פורום... את השם משפחה שלך אף אחד לא צריך לדעת ואף אחד גם לא ידע. וגם לא איפה את גרה אם את לא תספרי. חוץ ממה שאת מספרת אף אחד לא ידע כלום. ואם ימציאו עלייך דברים שהם קריטיים אז יגאל או עדי יחסמו את מי שיעשה את זה. מעבר לעניינים פרטיים כל מה שימציאו עלייך כאן (אם יעשו דבר כזה) ממש לא צריך לייחס לזה חשיבות. וניקח לדוגמא את העניין של הסטוץ. אני לא יודעת מה נאמר אבל נניח שצביקה אמר משהו על זה שאת עשית משהו מסויים שבכלל לא עשית. כל עוד הוא לא מזכיר שמות של אנשים לא צריך להייחס לזה חשיבות. כמובן שצריך להעיר ולהגיד אבל זה לא נורא כל כך כי בסה"כ זה פורום מסכן ומי נכנס אליו כמו שאמרת. ולגביי הסטייה זאת ה-דוגמא. על צביקה אף אחד לא היה צריך להמציא עליו שהוא מספר סיפורים כאלה על אנשים מפורסמים. הוא סיפר את זה מרצונו. וזה מעיד עליו את מה שאפילו המצאה לא יכולה להעיד על מישהו.

אתם בני אדם שונים לגמרי

עדי מרגישה ככה ואלה(אם היה קורה לה אותו דבר) הייתה מרגישה אחרת... איש איש באמונתו יחיה... ובאמת שנמאס מהריבים פה בפורום! אני לא מפנה אצבע או משהו אבל תשתדלו לא לעשות את זה פה אלא אם אתם רוצים שכולם ידעו ותחשבו על ההשלכות.. במקרה הזה זה הגיוני כי אם ואני מדגיש אם צביקה סיפר את מה שהוא סיפר פה בפורום זכותך המלאה(עדי) להגיב על זה בפורום. אבל כל פעם שייפתח שרשור עם טענות בין שני אנשים/ על שני אנשים אני אעיר...בתקווה שייפסק. כי זה באמת מפריע לי! עכשיו תנו לי לגמור............את הגמבה.

מישהי 111

New member
אפשר לשאול מי אתה?

אני טיפה לא מעודכנת.... וחלאס, טוב, זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לשטויות האלה.. אם אתה לא מבינים במה מדובר, עזבו אתכם מזה.. זה נכנס לפורום, אז זה דיון לפורום. אני אפילו לא מתכוונת לפתוח את הנושא במקום אחר פרט לפורום.. ואין כאן משהו שקשור לפתגם של "איש, איש..." כי אתם לא נראה לי ממש יודעים על מה הגבתי בחומרה כזאת... מי כמוכם יודע שאני אף פעם ואני מדגישה אף פעם לא נכנסתי פה לריבים המטופשים בפורום ובטח שלא הגבתי ככה לכל שטות שצביקה זרק פה, אז אם הגבתי כנראה זה מרגיש לי מספיק חמור.... ואם הייתי מפרסמת את השם משפחה שלי בפניי צביקה, אז כולם היו יודעים. זה שהייתי מספיק חכמה לשתוק, זה לא אומר שהוא היה מונע מלספר לכם את האינפורמציה הזאת. לבוא ולהגיד דברים שעלולים להיות מאד מאד אישיים ככה בפומבי זה איכסה ועוד יותר איכסה אם אלה שקרים ולא מתבסס על שום אמת. ודיי, אם למישהו אין הערה מספיק מעניינת, אז אל תגיבו. אם אתם קראתם הכל ויודעים במה מדובר- תגיבו, אבל אל תזרקו דברים באוויר על סמך משהו שאין לכם מושג עליו בכלום.

לא אמרתי שאני לא מסכים איתך...

ד"א אני עמית...החלפתי כינוי לבוא ולהגיד דברים שעלולים להיות מאד מאד אישיים ככה בפומבי זה באמת איכסה.. ואם לדעתך צריך להגיב בכזאת חומרה תעשי את זה!

adii1201

New member
טו אני בוחרת כן להגיב

דבר ראשון אלה, ההודעה של עדי פנתה לצביקה ולא אלייך.. אני לא מסנה להעליב או משהו אבל אני חושבת שהויכוח שלך או זה שהתערבת בכל הנושא היה מיותר לחלוטין... צביקה לא ממש צריך סניגורים פה ואם עדי החליטה לכתוב את מה שהיא כתבה אז מה שצביקה אמר לה כנראה שהפריע לה ואת לא ממש יכולה להגיד לה אם זה משנה אם כותבים עליה פה דברים או לא כי זה עניין אישי ואם לך זה לא משנה זה לא אומר שזה לא יישנה לאפחד אחר. עדי מרגישה שזה מפריע לה ואם היא פתחה את הפה ואמרה את מה שהיא רצתה להגיד זה בגלל שזה מפריע לה. דבר שני, לא יגאל ולא אני מורשים/רוצים לחסום אנשים סתם ככה. אם נגיע למצב של חסימה, צריכה להיות לזה סיבה טובה מספיק בשביל שנחסום... ולגבי שמות המשפחה- שם המשפחה של ליהע מעולם לא עלה בדפי הפורום. ליהע אולי אמרה לצביקה או למישהו אחר או לא יודעת מה אבל זה לא ממש משנה. צביקה יודע את שם המשפחה של ליהע והיא ביקשה ממנו לפחות פעמיים שאני יודעת עליהן שלא יפרסם את שם המשפחה שלה כאן והוא המשיך בשלו. אז אני לא אחסום אותו על זה ואני גם הערתי לו על זה וביקשתי ממנו שלא יפרסם את שם המשפחה שלי כאן וזה לא כי משנה לי מה הוא כותב עליי כאן זה ממש לא אכפת לי זה בגלל שאני לא רוצה שיידעו מה שם המשפחה שלי כל אחד שנכנס לפורום. כל אחד רוצה שיישמרו על הפרטיות שלו איך שהוא רוצה ואין לאף בנאדם בעולם זכות לבוא ולהפר את הפרטיות הזו. זה אמנם פורום וזה מקום שמדברים בו אבל הפורום זה מקום שנותן לאנשים את האפשרות להכיר, לדבר על נושאים משותפים ו"לבלות" אחד עם השני מול מסך המחשב. מה שטוב כאן זה שכל אחד יכול להיות מה שהוא רוצה ומי שהוא רוצה בלי לתת לאפחד דין וחשבון ובלי לחשוף שומדבר על עצמו. עצם העובדה שאנחנו מדברים במסנג'ר לא קשורה לשיחות שלנו כאן ואם עדי כותבת כאן על החיים שלה כל מיני דברים זו החלטה שלה אבל מה שהיא כותבת זה מה שהיא בחרה לפרסם בלבד! מה שהיא באה ואומרת לכל אחד ואחת מאיתנו במסנג'ר זו החלטה שלה וזה נשאר במסנג'ר. מה שאני מנסה להגיד זה שההודעה שעדי כתבה מיועדת לצביקה ואני מקווה שהוא יפנים את מה שהיא ביקשה ואלה, אני מבקשת ממך שלא תיכנסי לזה, כי אין לך שום קשר לעניין... אם יש משהו שמפריע לך את מוזמנת לכתוב... יום טוב

מישהי 111

New member
כן, אני רק אתקן כמה דברים קטנים..

וזה שהוא כן אמר את שם המשפחה של ליהי פה בפורום למרות שהיא ביקשה ממנו שלא. וגם במסנג'ר לא נאמרו דברים שיכולים להפיל אותי, כך שקל וחומר שהוא לא צריך לכתוב דברים כאלה... ועדי, תודה על התמיכה אבל רק דבר אחד אני כן רוצה שתיקחו לתשומת לבכם וזאת העובדה שכל הזמן מעירים לאותו הבנאדם. זה שאלה דברים שונים, זה בכלל לא רלוונטי. אם הבנאדם כל הזמן עושה רק דברים שמפריעים לאנשי הפורום, כנראה זה אמור לתת לכם אזהרה קטנה לגביי הבנאדם. זאת נורה אדומה בשבילי וכדאי שנעמיד דברים אחת ולתמיד פה. בנאדם לא יכול לעשות מה שבא לו ואיך שבא לו מתי שבא לו. לדעתי הוא צריך ללמוד לקח... תפנימו.... אם אחריי כמה פעמים בנאדם לא קולט- אז כדאי שתבהירו לו את זה חד משמעית. היום זאת אני מחר זה כל אחד אחר מכם וזה כבר קרה. אין צורך כל פעם להגיד לבנאדם להפסיק. כנראה זה מעבר ליכולת ההבנה הבסיסית שלו.

אני יודעת שעדי

פנתה לצביקה. ואני אמרתי כבר בהתחלה שאני לא מנסה להכנס לויכוח הזה (שגם ככה לא חסרים כאלה פה). אני חושבת שזה פורום שמעצם המילה לכל אחד מותר להגיב. ולהביע את דעתו. אני לא סיכסכתי, לא שפטתי וגם לא גיבשתי דעה מסויימת או צד שבו אני תומכת. יום טוב גם לך.

מישהי 111

New member
ואני גם ממש לא כועסת עלייך

תגידי מה שבא לך.. פשוט חשוב שתדעי על מה את מדברת ולא תגידי סתם דברים מבלי לדעת במה מדובר. אבל בכייף שלך...

ב י א ץ

New member
אני לא מאמין על עצמי..

שאני בכלל מתייחס למתקפה הזו. אז לא, אני לא מתכוון להתחיל לרדת לרמת גן ולהתחיל להתווכח איתך על כל פיפס שהזכרת על מי צודק ולמה. זה ממש לא לגילנו שנתחיל להתווכח על דברים כאלה חסרי שחר. רק רציתי להסביר כמה דברים (לא שאני חושב שאני צריך להסביר משהו בפניך, פשוט רציתי להבהיר לפורום כמה דברים שעיוותת במתקפה שלך): 1. אף אחד פה לא בא להעליל עליך סיפורים כאלה או אחרים. הסיפור שהזכרתי אכן קרה, ולידיעתך, אני יכול לחפש בארכיון שיחות של המסן את השיחה שזה קרה, למרות שאני ממש לא חושב שאני צריך "להוכיח" פה דברים שאני מעלה. אז פליז, להבא אל תוציאי נגדי דיבה פה. יש הבדל בין להגיד "זה לא הוגן שאמרת את זה" לבין להכפיש את שמי ולטעון שאני מעליל עליך דברים, שאת עוללת לעצמך כשבחרת לשתף אותי בשיחה המפורסמת שלך ושל איתן איתנו. 2. מוזר שפתאום "זה ממש חוצפה מצדי" שרשמתי את הסיפור הכחול על אנה. בזמנו הרי את זו שטענת בפני הפורום שזה בסה"כ "סתם מעשה חסר טאקט" ושזה לא כזה מעשה נוראי. את להזכירך אפילו שכנעת את יגאל שלא יתעצבן מזה. אז לפחות תהיי כנה עם עצמך, ואל תשתמשי בקלף הזה כמשהו שיוכיח את הטענות שלך נגדי.זה רק מראה עד כמה ההתנהגות שלך מניפולטיבית ועד כמה הטענות שלך חסרות עמוד שדרה. 3. אני ממש לא חושב שזה הוגן, כלפיי או כלפי שאר חברי הפורום, לפתוח את העניין הזה כאן בגלוי. בשביל מה אנשים צריכים לדעת בכלל על המריבה הזו? למה אי אפשר שנסגור את העניין הזה כמו אנשים בוגרים במסן או בכל אמצעי אחר? איך המריבה הזו קשורה ל"אנסטסיה"? 4. את טוענת מצד אחד שאני זה שמנסה לעורר כאן מניפולציות, כשלרגע את לא מסתכלת במראה ורואה את ההשפעה השלילית שלך על הפורום הזה. כמה כבר אפשר לשמוע ש"יורד לך מאנסטסיה" וש"את עוזבת רשמית את הפורום" ומעבר לזה, כמה כבר אפשר לשמוע את החפירה ש"נמאס לך לעבוד בשתי עבודות" וש"נמאס לך כבר מהבוס האכזר ביס פלנט". תקלטי כבר שלא לכולם בא לקרוא על כל פיפס בחיים שלך, ושאת לא מרכז העולם! לא שאני נגד זה שאנשים ישתפו כאן אחרים בדברים שעוברים עליהם, אבל זה כבר עובר את הגבול שאת פותחת כאן בשבוע עשרות הודעות
, אפילו בלי לשרשר, ואח"כ משחקת אותה נעלבת כשלא מתייחסים אליך. מעבר לזה, אח"כ את מתלוננת שאנשים יודעים כל מיני דברים על החיים שלך. את יכולת מראש לא לספר על כל מיני דברים, כמו שיכולת מראש לא לצרף אותי לשיחה שלך עם הבנות בזמן שאני לא יודע מה עשית עם איתן. אז פליז, תהיי כבר בוגרת, ותלמדי לקחת אחריות על המעשים שלך. פתחת הודעת
? קחי בחשבון שלא את כולם פה זה צריך לעניין. סיפרת לנו דברים על עצמך? אז אל תתפלאי שאח"כ נושאי השיחה שלנו איתך יהיו רגישים. קחי אחריות על כל מיני דברים שאת אומרת ועןשה. תפסיקי להיות ילדה קטנה ומפונקת. תאמיני לי שיש כאן עוד אנשים שכבר הסכימו איתי שאת סתם בחורת צומע, ושההודעות שלך לא תורמות בגרוש לפורום הזה. ובכנות, תפסיקי עם ההתקםי צומה שלך. לא בא לך להיות כאן? תעזבי.. גם ככה את לא תורמת כאן באופן מיוחד. בא לך להיות כאן? תלמדי לחיות עם מה שיש כאן, ותתני למנהלים פה להמשיך לעשות ת'עבודה שלהם כמו שצריך. לטעון שלדעתך אני לא ראוי לכתוב בפורום הזה, זה כמו שאני אתלונן בפני המנהלים, ועוד בגלוי, על הודעות ה
הבלתי נסבלות שאת פותחת כאן על ימין ועל שמאל. יש עניינים שאני ממש לא חושב שאת צריכה להיכנס אליהם. להתחיל לבקר את עדי על הניהול שלה זה ממש לא פתרון להתמודד עם הבעיות שיש לך איתי. ולחברי הפורום, סורי שאתם צריכים לחזות בשרשור המגעיל הזה, פשוט מה לעשות שיש אנשים שלא יכולים להתנהג כמו אנשים בוגרים וחייבים לעשות כותרות איפה שרק אפשר ולעשות הכל בשביל האינטרסים של עצמם. אז אני מתנצל בשם עדי על ההטרדה שעברתם בעת קריאת שרשור זה.

מישהי 111

New member
לא קראתי כמעט כלום...

אבל נזכרתי שאם כבר יש פורנו בחיי הפורום, זה רק אתה גורם להם, "מר מצטלם בתחתונים" ומפרסם את זה שכולם יגעלו.. אוויישש... פשוט גועל.. טוב, סיימתי פה.. בטוח יהיה לי מה להגיב כי לא קראתי כלום, אני פשוט מעדיפה להתעלם ולא לדבר איתך, אתה כבר חסום אצלי במסנג'ר מבחינתי אתה חסום גם כאן. אל תגיב לאף הודעה שלי ולא כלום. לא רוצה כלום... אני לא הוצאתי כלום מההקשר.. דאגת לספר על הניסיון הרב בחיי המין שלי, תראה שיחה אחת שאיי פעם שיתפתי אותך.. והיום עם איתן שאתה כ"כ לא מפסיק לדבר, רק מוציא אותך מטומטם, לא אותי.. הכל והכל נאמר בצחוק גמור... מה יש לי לכתוב לכם מה אני עושה ברגעים אלה איתו.. כמה טיפש בנאדם יכול להיות, תגיד לי? נכון אתה בטח חושב שאני ואיתן מזדיינים (סלחו לי על הביטוי) וכל שניה אני כותבת ומפרטת מה אני עושה איתו תוך כדי הסקס המדהים שלנו.. אויש.. צביקה, אתה ממש טיפש... הכל נאמר באותו היום בהומור וגם צחקנו על זה... אבל תכתוב ותפרסם מה שבא לך... זה שהיו דברים עם חבר שלי לשעבר, אין לי בכלל מה להכחיש או להתבייש, אבל אין צורך לפרסם ולהדגיש וישר לקפוץ... אתה מדבר כאילו איזו פושעת קטנה ושובבה אני ואיך ביצעתי כאלה מעשיי סדום עם החבר שלי שאהבתי אותו, שהיינו ביחד כמה חודשים טובים והייתי בת 18 וחצי.. אויישש... חולה שכמותי.. ממש צריכה עונש מוות. תכתוב מה שבא לך, אתה רק יכול לקנא בחיים השופעים שלי והם אכן שופעים. אין לי ממה להתבייש... לא עברתי יותר מכל בן 19 בגילי... אני לא בנאדם שמנוסה בכל דבר... מעולם לא הכחשתי שאין לי ניסיון עם בנים (ולא אמרתי סקס- בנים!!!) ורק היום טרחתי להגיד שאפילו לא עברתי את הגיל שבו אני אומרת "איכסה בנים" תמיד אהבתי בנים וזה שהיום אני לא שמה זין על כל כלב שנעמד לידי, זאת כבר בחירה שלי... נהנת לחיות, כנראה שעצוב לך שאנשים חיים ואתה לא.. אין ספק שמה שאני עברתי בגיל 17 ונלך גם רחוק אחורה, אפילו גיל 12, אתה לא עברת ולא תעבור... אתה ילד קטן ומסכן, חסר חיים שבסה"כ מחפש אהבה... ועניין אנסטסיה... נכון, בעיניי זה היה חוסר טקט, אני לא אוהבת מריבות לשווא.. זה היה סתם.. אבל זה סוטה... אין מה להגיד... ואם אתה כ"כ לא מעוניין בלקרוא מה עובר על החיים שלי- אל תקרא! מישהו אמר שאתה צריך לקרוא או להגיב? כנראה שזה בכל זאת מעניין אותך... גם טרחת להגיב כ"כ יפה, אז זה גם עניין אותך וסיקרן מאד. קיצר, אתה סותר את עצמך בכל מובן אפשרי. תשיג חיים, נדבר בעוד כמה שנים, אולי בגיל 40 תיפתח לעולם חדש ולא לסרטי הפנטזיות שאתה מכניס את עצמך כל פעם מחדש... הרגת אותי אבל עם נושא איתן....

מישהי 111

New member
אין לך מה להתנצל בשמי

אני לא מתנצלת על כלום. להיפך, אתה הגורם לכל המהומה הזאת, לא אני... מותק, תקרא כמה מגיבים לך ואז נדבר עליי.. על התרומה שלי לפורום אחרים ישקלו.. ותכלס, הזין שלך וזיבולי המוח שלך לא מעניינים אף אחד... זה שתכניס את עדי ותלקק כמו שרק אתה יודע זה לא קונה אותה... אל תערב אנשים בזבל שלך... אתה בקיא בחיי משמע אני מעניינת לפחות אדם אחד בפורום. אני אפילו לא טורחת לקרוא את השטויות שלך.. טוב לדעת שאתה מתעניין בי.. לי דווקא מגיבים.. עד כמה שזכור לי יצא פה שירשור מאד מאד ארוך לפניי שבועיים שממנו הסטוץ הפראי שלך התחיל... בוא'נה אתה חיי בבועה, ראסמי תצא ממנה.. באמת... מעולם לא היו לי כוונות רעות נגדך, לא יודעת מה נכנס בך, אבל תתאפס ומהר... תמיד הייתי לטובתך גם שלא תמיד הצדקתי.. תרד מהעץ שטיפסת עליו ומהר! נראה עוד כמה זמן תישאר פה.... ילדון.. באמת ילדון... אנשים שיותר קטנים ממך, אני לא אקרא להם ככה, כי הם לא ילדים באופי שלהם ולא קטנים כמוך. הצורת כתיבה המאד בוגרת והמאד ססגונית שלך, לא קונה אף אדם... תרחרח את התחת שלך... אין לך כלום...תפסיק לקנא. פה אני סוגרת את השיחה.. אני בכלל לא אכנס לשטויות שלך ומילה אחת שלא במקום, אני אדאג להעיף אותך מפה... חצי עולם לא סובל אותך- תתמודד כבר... אני כמעט ולא כותבת פה וכל מה שתכתב עליי בעצם משקף את מה שאתה עושה ומי שאתה... אני לא אתפלא אם היה לך קטע עם גבר.. נכנסת על איתן חזק...

צביקה אני לא קשורה לזה, אני יודעת,

ואני קראתי רק את ההודעות שעדי הגדולה כתבה, וחלק מההודעה שלך.. אבל אין לי כוח למריבה או משהו, ושוב, זה לא ענייני... אבל רק כמה שורות מההודעה שלך ממש עצבנו אותי.. אתה לא לוקח ברצינות את מה שהיא אומרת לך, אתה חייב להבין שהיא צודקת וגם אם לא כולם אומרים לך את זה זה כדי לא לפגוע ולא להעליב אותך.. כשרבנו זה בדיוק מה שאמרתי לך ואתה זוכר הרי, לא? לעדי אין שום השפעה על הפורום הזה, להפך, היא מביאה קצת חיים למקום הזה.. יש לה זכות מלאה לכתוב שיורד לה מאנסטסיה, זה פורום אנסטסיה ויש לה זכות. תפסיק להיות ילד קטן. לעומת זאת לך אין זכות לכתוב את שם המשפחה שלי שכבר עשית כמה פעמים, לשים תמונות שלי, או להתערב לעדי בחיים שלה ולהגיד לה דברים מאוד מאוד סתמיים.. ואתה ממש מעצבן אותי!! ההודעות היחידות שהפורום הזה קורא זה ההודעות שלה עדי! יכולה להבטיח לך שזה מאוד מעניין, יופי? לא יודעת למה נכנסתי לזה או התערבתי, אבל ממש הייתי חייבת לכתוב את זה כי אני כבר לא יודעת מה הולך פה, אתה מבין? אתה אומר שעדי שהיא פותחת פה הודעות שהיא לא צריכה שבעצם אתה כל מה שאתה עושה זה לכתוב הודעות OFF! אני לא מגנה עליה משהו.. טוב בעצם אני כן. למרות שהיא בטח ובטח לא צריכה הגנה היא מסתדרת טוב מאוד לבד למרות שאתה חושב שהיא מדברת שטויות, אני פשוט חושבת היא צודקת, אז אני אומרת לך אתה הדעה שלי.. אוף. אין לי כוח לזה שוב.. כולם אומרים לך את אותו הדבר מאה פעם ואת פשוט אף פעם לא באמת מבין.

למעלה