ניסית, עשית, החלפת, צעקת, כעסת, דיברת, לא הלך.... לפחות היה לך את הכבוד לקום וללכת. זה ממש לא משנה לי את מי יביאו עונה. העיקר שבעונה הבאה יבוא הג`ינג`י ההוא, נו, איך קוראים לו, זה שקרע אותנו שבוע שעבר.... אה, כן!!! ארז אדלשטיין!!!
לפניי חודש-חודשיים היה פה ויכוח על נושא שרף-פיני מי מאמן יותר טוב אתה טענת בתוקף ששרף יותר טוב והנה ההוכחה בעונה (פלוס חצי עונה שעברה) שהוא היה אצלכם הוא לא שיפר את ירושלים ובדברים המינמלים שהוא היה צריך לעשות הוא נכשל. חוצמזה שזה היה צםפוי כ``כ לאחר ההפסד של ירושלים לגליל. ודרך אגב הוא לא התפטר הוא פוטר. אה ועוד משהו... אדלשטיין... בחלום.
ואני עדיין חושב שהוא יותר טוב מפיני. הוא נכשל, בזה אין ספק ואני לא מתרץ, אבל הוא עדיין מאמן מצוין. כמו שהוא הצליח ככה הוא נכשל, וככה זה בספורט, אין מה לעשות. ובנוגע לאדלשטיין, נדבר בעונה הבאה.
אבל מבינה.כל העיתונים כל המקורות אומרים שהיו``ר שלכם בא אליו עם ההחלטה של ההנהלה לפטר אותו. הרי המ איכפת לשרף לבוא לקבל את הצ`ק השמן בסוף החודש ולהמשיך לאמן. אני חוזרת או פוטר ואם הוא לא היה פוטר הוא היה ממשיך בירושלים עד סוף העונה למרות (ואם) היו כשלונות. בנגוע לאדלשטיין באחד המוספים של עיתוני סוף השבוע (נדמה לי שזה היה מעריב-ספורט) יש ראיון איתו ושם הוא מתיילחס לעמדת העוזר מאמן במכבי שהוא רוצה עצה: תקרא את הכתבה. בנוגע לשרף בדברים הבסיבסיים של חיבור זרים ושחקנים לקבוצה הוא לא הצליח.
לכי לטלבאסקט.קום ותראי הצהרה בלעדית של צביקה על ה ה ת פ ט ר ו ת שלו, ועל כך שהוא לא ביקש ולא יבקש שום פיצויים כספיים למרות החוזה הענק שלו. בנוגע לארז- כשיגיע הזמן להחליט- עוזר מאמן במכבי או מאמן בהפועל, את תראי במה הוא יבחר. הבנאדם אדום בגוף ובנפש. תזכרי מה שאמרתי.
שתלך לקרוא את הכתבה במעריב ותבין מה הבנאדם חושב ומרגיש. ויינקריץ (סלחו יל על עיוות השם) סירב לכם! בהודעה שהפועל ירושלים קבוצתך פירסה הוחלט על הפסק התקשרות עם המאמן ואני מצטטת פה. לך ל one. טלאבסקט אל אלה שפירסמו שריגודו כבר במטוס בדרך למכבי?!
לגבי צביקה- לדעתי ההנהלה עזרה לו לשמור על כבודו בכך שכולם טענו שהוא התפטר. אני בטוחה שהחלטת ההתפטרות הייתה הרבה יותר הדדית מזה. משהו בסגנון של התפוטר. אבל בכל זאת, בואו ניתן לו להינות מהספק. זה הדבר היחיד שנשאר לו כרגע מהקדנציה העלובה כאן. אני מאחלת לו שיצליח בהמשך.
הוא עשה שנים נפלאות במכבי וביוון והרקורד שלו בהחלט מרשים. אבל שהוא מקבל את התקציב הכי גדול של ירושלים אי פעם 0והוא יכול להיתמודד עם תקציבים גדולים-מכבי,יוון) ונכשל אז כנראה שירושלים היא לא הקבוצה בשבילו.