צביקה פיק עם חברה בת 19

בגדול גיל זה רק מס בחיים

וגם אני יצאתי פעם אם מישהי שמבוגרת ממני ב-10 שנים והיה אחלה.ולא הרגשנו בכלל את פער הגילאים.אבל יש גבול כמובן. ולדעתי החברה של צביקה פיק עושה את זה בעיקר בגלל הכסף,הפרסום,וזה שדלתות נפתחות לה בזכותו. והוא אוהב אותן צעירות שיבושם לו. והוא גם מחליף אחת לשנה בערך.כל פעם יותר צעירה. כאדם הוא מגעיל אותי.לא סובל את הפוזה,והשחצנות שלו. כיוצר הוא ענק.מוכשר בטרוף,כותב,ומלחין מצויין.

ערב חדש

New member
יש הבדל גדול בין פער של עשר שנים

לבין פער של ארבעים שנה שזה כבר גובל בסטיה! בא נניח שתראה ברחוב סבא מקריח מחובק עם ילדה בת 19 זה ישר ידליק לך נורה אדומה בראש

לא יודעת אם סטייה

גם לא מכירה את האקסיות שלו והנוכחית אולי בת 19 אבל נראית בת 30... אבל גם אם זו לא סטייה יש פה דפק פסיכולוגי רציני לדעתי משהו לא בסדר לו שם במוח

המוח שלו בסדר גמור

זאת היא ש"חמה" על הסחורה שלו -שזה כסף,כסף,כסףוהוא נהנה --להזכיר לכם זאת החברה השניה שלו-מקודם היתה לו אחת פצצה זאת מכוערת! ובכלל לא דומה לבת 18 יותר ל35

לא יודעת

אתה יודע מאיזה בית היא באה? אולי היא יכולה לקנות אותו עם הכסף שלה? מי אמר לך שהוא משחרר לה כספים? הוא לא נראה לי במיוחד הטיפוס הלארג'... אנחנו יכולים לשער עד מחר אין לנו מושג מה באמת הסיבות שלהם ומה באמת באמת קורה שם ולמה. מה שלא יהיה עדיין מבחינתי הוא אדם משועמם נטול רגש וחרמן (ככה הוא מצטייר לפחות ומן הסתם אני לא מכירה אותו מעבר, ולכן יכולה להעריך אותו רק על פי מה שאני רואה בטלויזיה) והיא, אני לא לגמרי מבינה, אבל היא תמיד, אבל תמיד עם פרצוף ממורמר ולא מרוצה. כשהם ביחד הוא משפיט אותה ברמות וכשהיא עם אחרים היא משפיטה אותם ומוציאה עליהם כעסים. מעבר לריאליטי הזה, ראינו אותו במליון ראיונות ותכניות ובאופן אישי אף פעם לא הצלחתי לחוש כלפיו שום חיבה והוא תמיד שידר בעיניי אדם מאוד מתנשא ולא נעים. הוא יודע לחייך רק כשהוא רואה איזה כוסית ומתמלא חרמנות...

MaYcHuK

New member
עזבו איך היא נראית

בואו נדבר איך היא מתנהגת!!!!!!!!!!!!!!! כמו ילדה בת 9! אויש כמה מעצבנת היא .... מפונקת אני אישית הייתי מעיפה לה מזמן כפאה יפה לפרצוף ואני מצטערת מראש על הבוטות

ישר אלימות?

שאני אדע ממי להזהר פה

3שרונית

New member
אנחנו לא בדואיים (..נכון טל.??:-.)

והנורמות שלנו שונות ובהתאם לכך מה שאנחנו מחשיבים כסטיה.... במציאות הנורמטיבית שלנו זה נחשב כחריג, כסטיה.

כן זה נכון.

בכלל אני לא יודע מה הוא מצא בילדה הזאת. מפונקת ברמות על.לא יפה בכלל לדעתי. מתלבשת כמו זנזונת.ואין לה כלום בראש. אבל שיהיה זה מה שעושה לו טוב.

היא כנראה

קישוט בשבילו יכול להיות שבתור מפורסם הוא ואליל הוא באיזהשהו מקום הפסיד את שנות נעוריו, ועכשיו הוא מנסה להיאחז בהם בין היתר על ידי קשרים עם נערות צעירות במטרה לשכוח שהוא אוטוטו בן 700. תראה איך הוא משאיר את 2 השערות וחצי שיש לו על הראש, ותבין לבד איך הוא נאחז בנערות שהוא חושב שעדיין יש בו... כנראה תסביך של גיל

אשכרה זה נכון והלבוש שלו בכלל מכה

אבל בתור יוצר הוא ענק.הייתי במופע שלו בקיסריה לפני כמה חודשים.ואין עליו הוא פשוט תותח.

על המקצועיות שלו אין ויכוח

לאהוב או לא לאהוב זה כבר עניין של טעם אבל לא נראה לי שמישהו יכול לפקפק במקצועיות שלו

לא מסכים...

אזמה את אומרת? שבן אדם בגיל 50 או 60 יחפש לו אחת קשישה בגיל שלו? שאי אפשר לאדם בגיל הזה ללכת עם צעירה ממנו ב 30 או 40 שנה? באמת טל, אם אני אהיה בן 50 ועדיין ארגיש חזק, נפשית ופיזית- אם אפגוש אישה צעירה ממני ותהיה שם אהבה- למה לא? יש חוקים לזה? אז בגלל שהוא מפורסם אנשים מסתכלים עליו ככה? יש מספר לא מבוטל של זוגות שהפרש הגילאים ביניהם רב מאד.

מצטערת

לא אין לי בעיה עם הפרשי גילאים, אף פעם לא היתה לי אבל אני לא רואה אפשרות שקשר יעבוד בצורה תקינה כששני אנשים נמצאים לגמרי במקומות שונים בחיים ולא יעזור בית דין, לעולם ילדה בת 19 לא תהיה אפילו טיפה קרובה למקום שבו נמצא גבר קרוב לגיל 60 אם לא אחרי..אין לי מושג בן כמה הוא. לפחות אצל אחד מהם, משהו אמור להיות לא לגמרי תקין בד"כ אצל המבוגר יותר

תקשורת והבנה בסיסית זה הבסיס

ולא יכולה לעולם להיות שפה משותפת בין פערים כאלו של דורות.. אולי במקרים מאוד נדירים אבל אם מדברים ספציפית עליו, אז ברור שאצלו זה לא תקין א' משום שהוא מחפש רק צעירות...שזה כבר מעיד על משהו ב' כי עם הנוכחית ספציפית, רואים שהקשר זוועתי , הם אפילו לא מנסים לעשות את עצמם אחרת מול המצלמות

לדעתי

מגיל 30, כבר יש גיבוש עצמי והבנה עצמית וראייה יותר בוגרת כלפי הסביבה, מבינים פתאום את ההורים, רואים בהם אנשים, בני אדם ולא רק הורים, ובכלל הכל נעשה שונה , ולכן למרות שעדיין 30 עם 60 זה וואחד הפרש, אני חושבת שיש יותר סכוי להבנה אמיתית, ובמידה ויש באמת אהבה גדולה והתאמה, והוא ברוח צעירה והיא בוגרת, אז אפשר להסתדר. זה עדיין נראה לי הפרש קצת מוגזם, בייחוד לאורך זמן. תחשוב על זה שהוא יהיה בן 70 כשהיא עוד פורחת בשנות הארבעים שלה...זה לא פשוט

למעלה