צביעת תקרה מגבס

Drill Bit

New member
צביעת תקרה מגבס

אהלן באיזה סוג צבע אני צריך להשתמש על מנת לצבוע תקרה מגבס ירוק בחדר האמבטיה? האם אני צריך להשתמש באיזה פריימר לפני יישום הצבע? תודה על כל עזרה סופשבוענעיםלכולנו:)

t6t6

New member
קצת שפכטל החלקה יפה וסופרקריל של טמבור

1. החלקה יפה עם שפכטל 2. שפשוץ מעץ כדי להחליק 3. נקיון האבק מהקיר על ידי מטאט 4. צביעה עם סופרקריל של טמבור 5. בהצלחה

Drill Bit

New member
ואם אני רוצה לצבוע 2 ידיים.....

מה ההמשך?:) אפשר גם בפרטי. האם אני צריך ליישם בונדול לפני או שישר צבע? תודה על כל עזרה והכוונה. שבועטוב.

רוני1955

Active member
אתה יכול שתי ידיים

גם עם טמבור וגם עם נירלט. הבעיה היחידה שיכולה להיות, זה כאשר אתה רוצה לצבוע בצבע בהיר, והצבע הישן הוא כהה. אבל, הבעיה הזו תהיה בכל סוג של צבע שיש, ואל תתן למישהו לספר לך משהו אחר.

לבונרול אין כניסה לתוך הבית

זה רק לעצלנים שלא רוצים לקלף קירות אז מורחים בונדרול במקום או לפני צביעה בצבע משי אלו 2 המקרים היחידים שבונדרול יכול לשמש בתוך הבית תצבע עם הצבע של קולורי סופראקריליק דלל 20 אחוז וצבע 2 שכבות, זה מספיק לעומת 4 שכבות עם טמבור או ניר לט

efi20041

New member
אחלה חובבנים יש פה

תשמע לי : תכין נכון את התשתית ע"י סגירת פתחים אחרונים בגבס כולל חורים וחיבורים בין פלטה לפלטה (עם קיימים). 1.תיישם בונדרול ב2 שכבות זה 5 דק' עבודה. 2.תצבע בסיד סינטטי לא חשוב חברה ,נירלט מצויין טמבור טוב מאד ולא חשוב כמה שכבות. *היתרון בסיד הוא שהוא מתאים מאד לחדרים רטובים מהסיבה שהוא מונע פטריות ועובש ע"י קטילת הבקטריות מלחתחילה. **הכיסוי של הסיד לא נראה באופן מיידי לאחר הישום אבל על תדאג פשוט תצבע בכול המקומות כולל פינות וחיבורי תקרה וקיר. חכה חצי שעה זה יתייבש תצבע שוב ותחכה שעה שעתיים אפילו עד שיתייבש לגמרי ואז תראה איזה תקרה יפה תהיה לך. עם נראה לך שחסר עוד ורואים מעט את הפלטת גבס תצבע שוב זה יעלם ויהיה שלג . *צבע אקרילי ולא חשוב של איזו חברה נוטה להתפוצץ עם הזמן ולהתקלף במיוחד בתקרות חדר רחצה ובקומה עליונה ואחרונה היכן שקיים גג שאינו מבודד מחום .

Drill Bit

New member
תודה תודה

צביעת תקרת גבס

כל צבע אקרילי של חברה טובה מתאים, אפשר להשתמש בצבעים יעודיים כמו אקרינול של טמבור ודומיו, אבל אין באמת צורך אמיתי ואם חדר הרחצה מאוורר היטב לא תהיה בעיה של עובש בכל מקרה. לא מיישמים על לוחות גבס פריימר. הם מגיעים עם מעטפת נייר מוכנה לצבע. אני מקווה מאוד שאת איחוי המישקים עשו עם רשת שיריון ולא עם סרטי נייר ושלא השתמשו בשפכטל אמריקאי רגיל אלא בשפכטל אקרילי או סוג אחר עמיד בלחות. בהצלחה.

Drill Bit

New member
אז ככה....

כל החיבורים נעשו עם רשת ועם שפכטל מתאים לאזורים לחים. האם אני יכול לצבוע סיד סינטטי ישר על לוח הגבס? תודה על הרצון הטוב. שיהיה שבוע טוב

Drill Bit

New member
אפשר לשאול....

למה? מה הבעיה עם הסיד? אני לא מנסה להתחכם אלא להבין. תודה מראש על כל הסבר ויום טופ:)

זה לא ממש סיד בלבד היפר סיד או גמר סיד

אחד של טמבור השני של נירלט זה צבע יסוד מעולה מי שאומר אחרת לא התנסה ביעילותו הבעיה היא רק שהוא לא רחיץ בתקרות של כל הבית וגם במקלחות לא נוגעים עם הידיים אז אין בעיה עם זה שהוא לא רחיץ . אתן דוגמא צבעתי תקרה של בית ישן קילפתי את כל מה שנראה שצריך להתקלף ותיקנתי את המקומות התחלתי לצבוע לפתע חלק מהתקרה התחיל להתקלף עקב מעבר הרולר עליו וחלק מהקליפות נשארו על התקרה אמרתי לעצמי , אני אגמור את הצביעה ולמחרת אתקן את המקום למחרת ממש בקושי הצלחתי להסיר את הקליפות שנדבקו לתקרה הייתי צריך ללחוץ חזק על השפכטל בכדי לקלף את הסיד הישן שהסיד החדש הדביק לתקרה

זה סתם שריד ארכיאולוגי

שכל מיני אנשים לא מצליחים להתגבר עליו ולהשאיר אותו מאחור בגלל כל מיני קבעונות מוזרים. מדובר בחומר נחות מאוד, שאין הצדקה ליישם אותו באף מקום בבית ואני פשוט כל פעם מתפלא מחדש איך כל המיתוסים האלה עדיין תופסים חזק. זה כמו שמישהו ינסה לשכנע אותי עכשיו למה כדאי לעשות תקרת רביץ... ועוד לשמוע שממליצים ליישם אותו על גבס ? מילא לעשות את השטות וליישם אותו על קיר מטוייח או מסוייד - כל אחד ושיקוליו השגויים - אבל לגבס הוא בכלל לא מתאים ! היתרון היחיד שאנשים אוהבים ב"סיד" (זה הרי לא באמת סיד אמיתי) ואני לא אכחיש אותו - הוא העובדה שהוא עולה כמחצית עד שליש מצבע אקרילי איכותי.

להיפר סיד או לגמר סיד יש כושר כיסוי נפלא

בתקרות לא צריך יותר מזה המוצרים הללו אכן לא מכילים 100 אחוז סיד בגלל שלצבעים האקריליים של טמבור וניר לט יש כושר כיסוי עלוב אז כדאי להשתמש בגמר סיד כשיכבת יסוד מי שמשתמש בצבע אקרילי של חברת קולורי לא צריך את זה גם בקירות שצבועים בצבע כהה ורוצים לשנות את הצבע כדאי לבצע שיכבה ראשונה בגמר סיד ואז במקום 4-5 שכבות יהיו 2 גמר סיד וצבע אקרילי

amitmeir59

New member
מקלחת תצבע באקרינול או בחומר מתאים נגד עובש

גם אם המקלחת מאוווררת אל תתקמצן ואל תתעצל אקרינול ויש עוד חומר למרלחת נותן גימור משי תוצאה מדהימה , מונע עובש , והכי חשוה מחזיק שנים מריחת החיבורים הפינות והפאקים בתיקרה עדיף בקלסימו לקירות חוץ אני אוהב את של שרפון גימור הכי יפה . ואז את הצבע . זה הכי מיקצועי שתוכל לעשות לעצמך בבית והכי חשוב זה יחזיק יותר מחמש שנים בוודאות ומניסיון . אתרים שלי שאני חוזר אליהם הוכיחו את עצמם גם לאחר 5 שנים לא הייתי צריך לנגוע במקלחת.

chuful

New member
תקרה- בונדרול + פוליסיד

אין צורך באקרילי בתקרה, היא צריכה לנשום וגם חבל על הכסף. האמן לי. קירות- אקרינול. צבע דוחה עובש ופטריות, מתאים לחדרים לחים, מומלץ מאוד.

למעלה