צביעת קירות

kinnerety

New member
צביעת קירות

שלום, אני צריכה לצבוע קירות שצבועים כרגע בצבעים בהירים (ורוד, ירוק, כתמתם). אני רוצה לצבוע אותם בלבן, אוף ווייט, ואולי סגלגל ותכלכל. באיזה צבע הכי כדאי להשתמש? כמה שכבות אצטרך? אני רוצה לצבוע גם ארונות עץ מצופים בציפוי חלק, ושידת עץ גולמי לא צבועה ולא מצופה. באילו צבעים להשתמש לזה? תודה!

lank

New member
../images/Emo68.gifצביעה

לצביעת קירות - ממליצה לך על הצבעים של נירלט - צבעי נירוקריל ( צבעים אקרילים מעולים ). בכדי להעביר מגווני פסטל לגוון אחר - יש צורך בשתי שכבות . צביעת ארונות עץ - יש לשייף את שכבת הלכה ורק אח"כ לצבוע. ישנם צבעים מיוחדים לעץ אם רוצים להשאיר מתחת את המראה הטבעי של העץ. אם רוצים צביעה אטומה מומלץ להשתמש בצבעים אקרילים שהם אטומים. קיימות טכניקות רבות ושונות לצביעה ( דיסדרסינג , ליימינג ועוד ). מומלץ לחשוב ולהחליט לפני הצביעה באיזו טכניקה רוצים להשתמש. בהצלחה

DUDUS24

New member
שבוע טוב - לכולם ... ולעניין הצביעה

לצביעת קירות פנימיים ניתן להשתמש בפוליסיד או סופר קריל של טמבור , אלו הצבעים המועדפים עליי מזה מספר שנים (כאיש שיפוצים ובנייה) והעלות באה לידי ביטוי באיכות הצבע,לצביעת גוונים שונים מוטב לצבוע את כול החלל בלבן ואח"כ לגוון חלק מהצבע ולבצע את הגוון- את שארית הצבע כדי לשמור בבקבוק קטן ככול האפשר לתיקונים -אם וכאשר ידרשו. ארון עץ בציפוי חלק ניתן לצבוע בהמון צבעים - 2 בסיסיים הם סופרלק או פוליאור שניתן לבצע עם רולר ספוג קטן בקלות - חשוב מאוד לשפשף מעט את פני השטח בנייר זכוכית -0- ולנקות לפני הצביעה. שידת עץ גולמית היא הכיף הגדול- יש חומר ששמו סנדינג-סילר והוא מיועד להכנת העץ ,שכבה של זה, אח"כ שיפשוף בנייר -0- והעץ מוכן לקבל כול צבע - לכה,לזור,ורנית פוליאור ויש עוד המון אפשרויות בילוי נעים ובואו לבקר ב - WWW.DUDUS.IOS.ST-יש מכירת חיסול במשתלה!

למעלה