צביעת נעליים!

patila

New member
צביעת נעליים!

שלום לכולם!! ראיתי מגף ממש יפה אבל משום מה מוכרים אותו רק בסגול.. הדבר היחיד שעלה לי לראש זה לצבוע אותו......... הוא מבד, אני לא בטוחה איזה, אבל בסגנון הUGG האוסטרלים. מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיון כלשהוא איך צובעים נעל כזו.. ואם זה עמיד בגשם וכאלה... (עוד לא קניתי אותה)

roni yoffe

New member
האמת שאני ממש ממליצה שלא תעשי את זה

כי מי שלא מיומן או לא משתמש בחומרים המתאימים פשוט יכול לגרום נזק לנעל. אם היא חדשה - כלומר, אם תקני אותה, עדיף לדעתי להשלים עם הצבע הקיים. בעיקרון, כדי לצבוע נעל בדרך כלל צריך להסיר ממנה שכבה עליונה כלשהי של חומר ואז לצבוע, (בדרך כלל עם צבעים אקריליים איכותיים מאוד) ואז לכסות הכל בשכבת איטום כדי לשמור על הצבע. finisher לפי מה שאני מבינה מהתיאור שלך, יש מצב שלא צריך להסיר שכבה מהנעל, אבל תמיד צריך finisher. וכמובן, צבעים איכותיים. יש מצב שזה יעבוד אולי עם איירבראש גם, ואז צריך לפנות למקצוען. למה שלא תבקשי בחנות להזמין את הנעל בצבע שאת רוצה?...

iwata018

New member
צביעה מהסוג הזה.....................

ואני , כמי שמצייר על חולצות (100% כותנה) יכול לומר שלא תהיה פשוטה בעיקר מההיבט של קיבוע הצבע לאורך זמן . ה"טריק" של מיצוב הצבע על הבד נעשה ע"י חום גבוה , דבר שיכול לפגוע בחומר שממנו עשויות הנעליים שלך. החלק הקל זוהי הצביעה שכן היא נעשית ע"י צבע שמיועד לצביעת טקסטיל והוא בהחלט יכול לכסות (ע"י שימוש באיירבראש) את הנעל בצורה טובה אבל עדיין תשאר הבעיה של קיבוע הצבע . בד כותנה יכול לעמוד בחום גבוה (160 מעלות) אך אם אינך יודעת מאילו חומרים עשויה הנעל , לא הייתי מציע לך להכנס לכך !!

למעלה