כמו "פוליאור" "סופר לאק" ודומיהם, יעשה את הפעולה ואז לא צריך צבע מקשר. זה מה שאני עשיתי פעם, השתמשתי בפוליאור. עכשיו גם שיניתי מקרר, אבל פשוט הדבקתי עליו טפט סגול והידיות לבנות, יצא מאד יפה.
שלנו בהמרייט מחוספס, בלי מקשר, כי המרייט לא צריך בסיס, במיוחד אם המקרר חלוד, ואם הוא לא כדאי לשייף אותו קצת. בנוסף, החלפנו לו ידיות והוא יצא מהמם. יש לי תמונה שלו איפהשהו, אני אסרוק אותה בבית ואראה אותה מחר.
צבענו (אני מצטערת אבל שכחתי לגמרי לסרוק את התמונה) וזה יצא מקסים. האמת שהמקרר שלנו היה עגלגל קצת (מהישנים) אז זה הוסיף לו מאד. אני מבטיחה מבטיחה לנסות לא לשכוח לסרוק את התמונה (סופסוף גם אני אשים כאן תמונה...)
אני רוצה לשנות אותו לכתום תפוז עם נטיה קלה לצהוב.... איזה כיף שמכשיר גדול ומכוער יכול להפוך לצבעוני. אולי אפשר גם לצייר על המקרר וגם להדביק תמונות, לעשות פיצוצים, משחת עיצוב להדביק חרוזים, נגצים וכו´ וכו´ להתייחס אליו כמו לבד קנווס, ואז יש חגיגה במטבח. למה אנחנו מתייחסים כל כך ברצינות למקרר???
באחת הסדנאות שלי עם רוזט צבענו דברים מתכתים ודברם מפורמאקה כך לוקחים כל גוון שרוצים מסופר קליר ומוסיפים לודבק נגרים יעקובי על כל חצי כוס צבע 2 כפיות דבק הכמות היא לפי גודל העבודה הצבע צריך להיות חלק ולא צמיגי צובעים שכבה ראשונה על מישטח נקי בכיון אחיד מיבשים וצובעים שכבה שניה בלי הדבק בהצלחה
ראיתי שיש ספריי שהוא בעצם מקשר. מרססים על המשטח שרוצים לצבוע יכול להיות פלסטיק, עץ צבוע בלכה וכד´. ועל הספריי אפשר לצבוע בצבע אקרילי. יוצא טוב והכי חשוב כל כך מהר...