צביעת מקררים -

liati007

New member
צביעת מקררים -

פתאום המקרר שלי נראה לי בז´ ומשעמם. חשבתי לצבוע אותו. איך עושים את זה? עם איזה צבע? צריך לעשות פריימר קודם? ובכלל - אני אשמח לקבל עצות. תודה!

psa

New member
ליאתי היי , ראיתי בתכניות של

עבודת בית שציפו את המקרר בטפט מתכתי .זה יצא יפה. בקשר לצבע לדעתי כדאי לשים פריימר , המומחים ממני יעזרו לך. ברכות

אני חשובת שכל צבע שלא על בסיס מים

כמו "פוליאור" "סופר לאק" ודומיהם, יעשה את הפעולה ואז לא צריך צבע מקשר. זה מה שאני עשיתי פעם, השתמשתי בפוליאור. עכשיו גם שיניתי מקרר, אבל פשוט הדבקתי עליו טפט סגול והידיות לבנות, יצא מאד יפה.

lilachh

New member
בדיוק בבנין ודיור האחרון היתה כתבה

על צביעת מקררים, ואכן הם המליצו על סופר לק ועל "צביעה אחת ודי" :)

אורלי99

New member
מנסיון .... ../images/Emo9.gif

אני צבעתי במרץ האחרון את המקרר שלנו בסופר לאק של טמבור. יצא יפה ועד היום נראה כאילו נצבע אתמול (רק בלי הריח...)

hoggle

New member
אנחנו צבענו פעם את המקרר

שלנו בהמרייט מחוספס, בלי מקשר, כי המרייט לא צריך בסיס, במיוחד אם המקרר חלוד, ואם הוא לא כדאי לשייף אותו קצת. בנוסף, החלפנו לו ידיות והוא יצא מהמם. יש לי תמונה שלו איפהשהו, אני אסרוק אותה בבית ואראה אותה מחר.

liati007

New member
המון המון תודה!!

עכשיו השאלה היא אם לצפות אותו שיראה מתכתי שכזה או לצבוע אותו, נראה לי בכחול. תודה לכולן!!

ayelet i

New member
תלוי...

במטבח. לא לכל מטבח יתאים מקרר מתכתי, למשל. יש לנו חברים שצבעו את המקרר בצבע כחול עז ויצא פשוט מקסים. בכלל אוהבת כחול - אז אני בעד...

hoggle

New member
בדיוק, זה בדיוק הצבע שאנחנו

צבענו (אני מצטערת אבל שכחתי לגמרי לסרוק את התמונה) וזה יצא מקסים. האמת שהמקרר שלנו היה עגלגל קצת (מהישנים) אז זה הוסיף לו מאד. אני מבטיחה מבטיחה לנסות לא לשכוח לסרוק את התמונה (סופסוף גם אני אשים כאן תמונה...)

אורלי99

New member
אני צבעתי בירוק פיסטוק ועכשיו....

אני רוצה לשנות אותו לכתום תפוז עם נטיה קלה לצהוב.... איזה כיף שמכשיר גדול ומכוער יכול להפוך לצבעוני. אולי אפשר גם לצייר על המקרר וגם להדביק תמונות, לעשות פיצוצים, משחת עיצוב להדביק חרוזים, נגצים וכו´ וכו´ להתייחס אליו כמו לבד קנווס, ואז יש חגיגה במטבח. למה אנחנו מתייחסים כל כך ברצינות למקרר???

liati007

New member
נראה לי שאלך על כחול...

אני לא יודעת אם המתכתי יתאים לכלל המטבח. בכל מקרה - קצת כבוד לאחיינים והאחייניות שלי - איפה אני אשים תמונות שלהם אם לא על המקרר?!

חני123

New member
היי בקשר למקרר יש לי פיתרון

באחת הסדנאות שלי עם רוזט צבענו דברים מתכתים ודברם מפורמאקה כך לוקחים כל גוון שרוצים מסופר קליר ומוסיפים לודבק נגרים יעקובי על כל חצי כוס צבע 2 כפיות דבק הכמות היא לפי גודל העבודה הצבע צריך להיות חלק ולא צמיגי צובעים שכבה ראשונה על מישטח נקי בכיון אחיד מיבשים וצובעים שכבה שניה בלי הדבק בהצלחה

אורלי99

New member
אתמול בתכנית פולשי הבתים...

ראיתי שיש ספריי שהוא בעצם מקשר. מרססים על המשטח שרוצים לצבוע יכול להיות פלסטיק, עץ צבוע בלכה וכד´. ועל הספריי אפשר לצבוע בצבע אקרילי. יוצא טוב והכי חשוב כל כך מהר...
היום יש שידור חוזר בצהריים

nochi

New member
miriamgrun , אני לא מצליחה לראות

כלום לאחר שהאנימציה של הפתיח מסתיימת

popo11

New member
איזה צחוקים ../images/Emo6.gif

גם לי יש כזה כמו האהילים במטבח שבתמונה
רק שאצלי זה קערה לבישול ...
לא עלה על דעתי להפוך אותה על פיה

למעלה