צביעת הבית.

dsxzfsdafdsaf32

New member
צביעת הבית.

שלום. אמא שלי הפתיעה אותי והיא צובעת את רוב הבית. היא מיושנת משהו, ואוהבת לבן. אני הצעתי, לשנות קצת, אבל בכל זאת ללכת על בטוח.. מין בז כזה, חום בהיר כזה לחדר השנה, וגם לסלון. (קיר אחד בלבן, קיר בחום כזה, מין משחק שכזה בצבעים) השאלה שלי היא איזה גוון אתם ממליצים לצבוע את החדר, מצד אחד שלא יהיה כהה מדי, ונורא חשוך, ומצד שני שלא יהיה אנמי ויתן אווירה נעימה וחמימה. הסתכלתי על תמונה של החדר הזה כמודל לחיקוי, נראה פשוט אבל נעים. התאורה ברוב הבית היא די ישנה ולא מתאימה. יותר מידי פלורסנטים, אור מת כזה. אני שואל בקשר לתאורה. לאוו דווקא להתאים גופי תאורה, אלה סוג התאורה. כמה סוגים של "תאורות" יש? אני מעונין במשהו רך ונעים שיאיר באור רך משהו.. אם אפשר לפרט לי קצת על סוגי המנורות ומה כדאי באמת להשתמש. תודה רבה@!

נומוש

New member
יש כמה צבעים שקל לשלב אותם

עם רוב הריהוטים הקיימים - פנינה (מין לבן כהה), אפרסק בהיר , צהוב בהיר וכו' . המלצה שלי- אם עושים את העבודה לבד ורוצים לפשט את העבודה - לצבוע את חלל הסלון בצבע אחד ולבחור קיר אחד דומיננטי/ מרכזי ולצבוע אותו בצבע אחר. זה נותן מוקד לחלל ומבטל את ההרגשה שלאתה נמצא בתוך קוביה.

dsxzfsdafdsaf32

New member
אממ =)

לקחנו כמה ליטרים של לבן אקרילי ושמנו שם "פסטל" של גוון אפרסקי כזה.. יצא יותר מידי אפרסק ולא אהבתי. הלכתי לקנות חום כהה והוספנו עוד.. יצא מין אפרסק כהה כזה, יצא ממש יפה. בנוגע לתאורה מומלצת, אני ישמח אם משהו יפנה אותי ל"מאמר" או חומר כתוב על כל סוגי התאורות (כל סוגי הנורות) שקיימות.. כדי שאני יחליט איך להאיר את הבית :) תודה לכם!

למעלה