צביעת אש

JugglingD

New member
צביעת אש

לכל המנוסים באש : אני יודעת שכשעובדים עם פויז/סטאף/סווינגים וכד´ ניתן "לצבוע" את להבת האש בצבעים ע"י מלחים שונים. למישהו כאן יש נסיון בעניין ? איזה מלחים הם פחות רעילים, איך ניתן לטבול את המכשירים בהם וכד´...

moon light boy

New member
עדי....

להתקשר אלייך?? בקשר למה שדיברנו.. וממש אין לי מושג לגביי המלחים.. פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר... זה בטח יוצא דבר אדיר
בהצלחה...

Constanza

New member
איני מנוסה בג´אגלינג, אבל

למדתי קצת כימיה, ואני זוכר שמלחי הנחושת צובעים את הלהבה בירוק, מלחי הנתרן (כמו מלח בישול)- בצהוב-כתום ומלחי קובלט וליטיום- אדום. גם מלחי בריום נותנים צבע ללהבה, אך איני זוכר איזה :)

JugglingD

New member
ל-constanza

יפה יפה ! השאלה היא - 1. האם המלחים האלו רעילים ? 2. אלו שלא רעילים - איפה ניתן לקנות, אם בכלל... 3. איך אני אוכל להספיג את המכשירים במלח ? המלחים האלו מסיסים בנפט ? המון תודה ! עדי.

בואי נראה

לפחות מלחי הנתרן, הכוללים, כמו שהבנת את מלח הבישול, לא רעילים. מלח בישול יש בכל בית, את יכולה גם לקנות במכולת/סופרמרקט. אני לא בטוח אם האחרים רעילים. תוכלי לקבל את המלחים בכל בית מרקחת/מרפאה/מעבדה.

אם אתה תל אביבי ברח´ הרכבת

יש 3 חנויות כימיה הגדולה "חמורד" שם מעפן אבל זה מה יש. אם אתה רוצה ממש להשקיע קנה סליל מגנזיום קח חצי מטר ותקבע אותו לבד עם חוט ברזל אבל תקבע טוב תוך כדי הסיבובים יעופו לך חלקיקי המגנזיום לא רציני אבל האור שיתן המגנזיום זה דבר מדהים. אם אתה לא מקצועי אל תעשה את ה חטפתי כבר כוויה מדוויל עם הקומבינה הזאת. אל תלפף את הסליל מסביב לבד אלא קח חתיכות של 5 ס"מ כל אחת ז"א משהו כמו 10 חתיכות שים אותך על הבד ז"א שהיהיו החתיכות מגנזיום לאורך של הבד ואז עם החוט ברזל תלפף סביב המגנזיום בחוזקה. דיר באלאק זה די מסוכן! חג שמח לכל הג´אג´לרים מקווה שההסבר ברור

JugglingD

New member
סליל מגנזיום

קודם כל ברוך הבא ! בקשר להוראות שלך לליפוף של הסליל מגנזיום- יש סיבה מיוחדת למה לחתוך את הסליל ואז ללפף אותו עם חוט ברזל ? זה נשמע לי הרבה יותר בטיחותי מאשר לחתוך אותו כי אז ישנה סכנה שאחת החתיכות פשוט תעוף... חוץ מזה, האם האפקט שמתקבל הוא מעין גיצים כאלו שעפים לכל הכיוונים ? ועוד משהו, איפה נמצאת החנות הזאת שאתה מדבר עליה ("חמורד") ? תודה !

הסבר יותר מפורט ....בתקווה

שמע המגנזיום לאחר בעיה של כ 15 20 שיות גג הופך לאבקה לבנה... הבעירה שלך לא תיהיה כל כך אחידה לא הייתי רוצה שיתעופפו חתיכות מגנזיום בוערות על כל הג´מעה שצופה מדובר בבעירה בטמפ´ גבוהה כמו בעירה של גופרית וכ´ו הטמפ´ מגיעות לרמות גבוהות. אז בקיצור תחתוך לחתיכות של 10 ס"מ תציב אותם במקביל לבד ז"א אם עם הכיוון של המקל עצמו. ותלפף חוט ברזל דק (1 מ"מ או משהו כזה) סביבם ברווח של חצי ס"מ בין ליפוף לליפוף אפילו פחות. אבל הדבר הזה מסוכן אל תקרב את הדיול לפנים לא לעשות כלמיני תפיסות אמיצות עם הידיים תוך כדי 10 סיבובים באויר.... שהמגנזיום בוער תן סיבובים רגילים על סטיק אחד תרגיל פשוט אבל האור עצמו שיגרם מאפקט הבעירה יהיה עצום אתה רואה שהמגנזיום מפסיק לבעור תן איזה שני הפלות על הריצפה וקיק אפים זה יראה כמו תרגיל ותוכל לנער אבקה שנשראה... בהצלחה ובזהירות שלא יצטרכו להגיע מכבי האש לכבות את כל האיזור אחרי שתשרוף את כל העולם תנסה את זה פעם ראשונה בחולות או במקום פתוח ללא קוצים.

הכתובות של החנויות...

חיפה - א שיצר בע"מ דרך משה דיין 26 048424444/048424488 חמורד תגד כימיכלים בע"מ נירים 3 ת"א 035373133 חמורד כימיכלים - א.ת צפוני אשדוד 088566524 אם אתה לא גר באיזורים האלו פתח דפי זהב ערך "כימיקלים"

JugglingD

New member
תודה

המון תודה ! אומנם דוויל סטיקס זה לא הצד החזק שלי, אבל אני אנסה את זה עם מכשירים אחרים... ודבר אחרון, אם לא שמת לב אני בת ולא בן
עדי.

הגיל עושה את שלו :)))

הסניליות מתחילה כיום בגיל צעיר מאוד:)) או שמא זה המעבד עצמו דפוק צריך להרחיב את הזיכרון

semael

New member
צביעת אש

ניתן לצבוע את הלהבות ע"י ערבוב של מלחים בסולר רשימה והוראות ניתן למצוא באתר www.juggling.org אך עדיף לערבב את הצלחים במתנול (סוג של אלכוהול בריכוז גבוהה) מכיוון שהמתנול בוער בטמפרטורה נמוכה יותר ולכן האש עצמה בהירה יותר (גיווני כחול) והצבעים יהיו יותר ברורים כך.

למעלה