צביעת ארון

yossibd

New member
צביעת ארון

אנו עומדים לפני צביעת ארון מלמין מצופה האים יש מישהי שהתנסתה בזה ובאיזה צבעים? ניסיתי לחפש בארכיון אך לא מצאתי. תודה מראש

ronron4

New member
אני שיפצתי מספר רהיטים

ארונית, שידה וכולי כולם היו מפורמיקה או מלמין אז אני עשיתי ככה: ראשית שייפתי מעט,אחר כך ניקיתי טוב ויבשתי לאחר מכן צבעתי בפריימר 123 כמה שכבות עד שקיבלתי שיכבה אחידה בצבע לבן ואחר כך צבעתי בצבעים אקיליים של Falkart/Americana ובסוף מרחתי בלכה יאכט ורנישט 2 שכבות לפחות זהו, זו לא עבודה קלה אבל אני נהינת מהחוויה, בהצלחה

Noga222

New member
מה שאני עשיתי...

צבעתי ארון פורמייקה בצבע מקשר- פריימר (אין צורך לשייף אם צובעים עם פריימר, למיטב ידיעתי...) עליו בצבע אקרילי טמבור רגיל (אפשר להשתמש בדוגמיות שלהם, גם זול וגם יפה) ועל זה לכה שכבה אחת. האמת, זה היה מאוד מהיר ודי אפקטיבי...

michal_sil

New member
אני משתמשת בפרמייר על בסיס טרפנטין

הריח נורא, אבל התוצאות נפלאות. צבעתי ארון שלם בפרמייר על בסיס מיים וזה "לא היה זה". משייפים מעט את הארון כדי ליצור בסיס לאחיזת הצבע, וצובעים בפריימר. אחרי הפריימר אפשר לצבוע במה שמתחשק. שטחים גדולים כדאי לצבוע בסופרלק/ פוליאור או צבע אקרילי של טמבור. חבל על הפולקארט הקטנים והיותר יקרים.

Noga222

New member
אני חושבת ..

שגם אני השתמשתי בזה שלא על בסיס מים. הכי אני אוהבת את אלה של טמבור. לא פריימר 123. רק שיש כמה סוגים וצריך לשים לב מה בוחרים (פשוט לקרוא את הכיתוב), ומודה שאף פעם לא שייפתי ..........

עינתפ

New member
אני צבעתי את כל ארונות המטבח.

לא שייפתי, ישר צבעתי עם פריימר. המליצו לי בהום סנטר, וזה היה פריימר בצבע. (אני הבנתי שפריימר הוא ללא צבע) הצבע היה מין צהבהב נחמד מאוד. על הפריימר צבעתי בצבע של נירלט Q.E. ועל זה עשיתי וואש צהבהב. יצא מהמהם. אין לי כרגע תמונה אבל אולי בבית. בהצלחה.

yossibd

New member
תודה לכולכן

קראתי באחת ההודעות בפורום שניתן לצבוע גם בסופרקריל האם נכון? ואם כן האם ניתן לראות תמונות או הסבר

למעלה