צביעת אופנוע

Irenie

New member
צביעת אופנוע

אני מתכננת בעתיד, הכנראה לא כל כך רחוק לקנות GPX עכשיו, לארץ, כמו שחלקיכם בטח יודע, יובאו האופנועים האלה בשחור מגעיל... בנוסף לזה, המצב התקציבי שלי לא מדהים, ולכן אני שוקלת אפשרות של צביעה בבעצמי. האם הדבר אפשרי בכלל, האם צביעה לבד זה משהו שמסתכם בגוון או שניים או שאפשר לבד (בלי ציוד ממש ממש יקר...) לעשות גם עיצובים יותר מעניינים (במידה ואני אמצא מישהו עם כשרון אומנותי שקצת חסר לי...), איזה ציוד אני צריכה, איך זה נעשה וכו'. חוצמזה, כמה באמת עולה צביעה מיוחדת (או צביעה לא מיוחדת, לשם העניין) במקום מקצועי שעושה זאת? תודה, איירין

גיאג

New member
אז ככה יקירתי הצעירה :

אם מודה את שאינך ברוכה בכישרון צביעה ( אולי בכשרונות אחרים ברוכה גם ברוכה ) אל לך להכנס לנושא לבד . גשי לטירן מMAD , נמצא בדרום ת"א ליד סטינג , הבן אדם בהחלט אומן , אם כי לאחרונה קצת נדבק בקופסה בענייני השתתחויות על קברי צדיקים בשעות לילה מוזרות . בחור מוכשר מאוד ויבצע מה שתבקשי ממנו . עד אז תמשיכי להצליח .

גיאג

New member
ייקח כמה שייקח + אלמנט + דרושות

אין לי מושג כמה ייקח , אין מחיר סטנדרטי לעבודות מסוג זה , גשי אליו , דברי עמו ואם צריך התערבותי האישית אין בעיה .

Irenie

New member
הבעייה היא לא יבצע או לא יבצע

הבעייה היא כמה יקח...=)

Easy_Rider

New member
1264.53 ש"ח

אבל בלי קבלה. אני צובע לך את האופנוע בספריי, ואפציה לציור בצבעי שמן על הפיירינג על פי בחירתך. אבל קודם תקני אופנוע, אחרי זה תחשבי הלאה. דיבורים כמו חול, ואין מה לאכול

Irenie

New member
אם אתה רציני...

שלח לי מסר עם הטלפון שלך ואני אתקשר אליך כשזה יהיה רלוונטי (חודשיים במקרה הטוב, חצי שנה במקרה הפחות טוב...) למה אני מדברת על זה עכשיו? כי לבנות מגדלים באוויר זה ממש, אבל ממש כיף...=)

Easy_Rider

New member
פששששש...

נראה לך שאני מוסר את הטלפון שלי לאנשים שאני לא מכיר ? ועוד באינטרנט
??? אבל נסיון יפה.

doorman

New member
לחבר הפורום ציון טיטו יש GPX צבוע

יפהפה והוא מעוניין למכור. שלחי לו מסר.

ixmix

New member
כבוד הנשיא - מה אתה גונב?

עוד לא לחצתי "שלח" והנשיא גנב לי את הרעיון. זו שערוריה !!!

למעלה