צביעות.

UnderTown

New member
צביעות.

שמעתם על זה ששאקירה רוצה לשים פתק בכותל??! תגידו, מי היא חושבת שהיא?!?! בכל קליפ שלה היא יוצאת זונה יותר ויותר (לא שאכפת לי, אני עושה mute ונהנה) ועכשיו הזונת על הזאתי משחקת אותה יהודיה תמימה ששמה פתקים בכותל?? מה זאת הצביעות הזאת?! מה, היא ראתה שמדונה ה"מאגניבה" עושה את זה אז גם היא חייבת? זה הטרנד עכשיו?

Sinner Girl

New member
../images/Emo46.gif

מה זאת ההתבטאות הזו?! בטח ששמענו,ואנחנו מחכים לזה בקוצר רוח! חשבת שאולי לפעמים יש משהו מעבר לזה? ואם היא נהנת להתלבש חשוף,מי אתה שתפשוט אותה?מי אתה שתגיד עליה "זונה"?! מישהו אמר שהיא משחקת אותה יהודיה?! מאיפה הבאת את כל הדברים האלו? ואגב אני חושבת שאמרתם שהיא תהיה היום בטי אר אל והם לא אמרו שהיא תהיה

Moor 87

New member
בכלל אמרו שהיא תהיה ביום שני

וגם אז היא לא הייתההה

El Argentino

New member
אני אמרתי../images/Emo70.gif

כי במיילים שקיבלתי היה כתוב: הסינגל החדש יהיה ב-31/10/05 יום שני ב-TRL! ובשבוע שעבר קראתי שהיא תיהיה ב-01/11/05 ב-TRL! אבל אני מבין שיכול להיות שמדובר ב- TRL ב- MTV האמריקאי!!!

Moor 87

New member
TRL באמריקה זה אותו אחד שבאירופה

יש אחד כזה בעולם והוא משודר פה LIVE מניו יורק

El Argentino

New member
../images/Emo6.gifנו אז למה היא לא היתה?

תקרא במייל של שאקירה לגבי התאריך!

El Argentino

New member
שאקירה ביטלה את ההופעה שלה אתמול

ב-TRL... אתמול שאקירה היתה צריכה להופיע ב- TRL (ב-MTV UK). אבל לא הופיעה, ולמה? מסתבר שהיא סובלת ממיגרנות ולכן לא יכלה להגיע מה שכן, היא התקשרה לאולפן וביקשה סליחה! עכשיו הכל ברור!

12ShakirA12

New member
איך היא יכולה להיות יהודיה תמימה

אם אתמול אמרתם שהיא מכחישה שואה?
קין הביא מנחה לאלוהים אז גם הבל הביא מנחה לאלוהים, זה היה הטרנד אז.. ועכשיו הטרנד השתנה - לשים פתק בכותל.. חוץ מזה הכותל קדוש לשלושת הדתות.. לא
מה הבעיה בדיוק?

UnderTown

New member
לא, לא ממש

פשוט מצידי זו צביעות, שאיזה.. כזאת, פתאום הולכת לשים פתקים בכותל. הכותל, זה מקום דתי בעיקרון, ודתיים בדרך כלל מבקשים צניעות. מה שחסר לשאקירה הרבה. ואגב, במקום להגיד LOL, תתמודדו ותשכנעו אותי שאני טועה, גאונים גדולים.

easyride1

New member
משעמם לך או מה?

די ברור שמה שחיפשת בהודעה המפגרת שלך זה תשומת לב. אתה מנסה להציג את שאקירה כצבועה תוך כדי הצטדקות. למה מי אתה בכלל שתעביר עליה ביקורת אם אפילו לא עשית אלפית ממה שהיא עשתה?!?!?! אז במקום להוציא ת'תסכולים שלך כאן, יש בתפוז אחלב בלוגיה, זה יכול לענות על השיעמום שלך

למעלה